jacekp29 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Szczere gratulacje Piotrek[emoji106]Ranki nad woda są piękne , ale syndrom ciepłego łóżka u mnie dzisiaj był nie do pokonania.Pojechałem popołudnie na ryby i okazało się że sen to zdrowie. Początek był trudny i dołujący , całkowity brak brań i jeszcze ten wiatr . Do głowy przychodzi myśl że wyzeruje i zejdę o kiju . Ale przyszło 30 minut szczęścia , bo nagle okonie zaczęły gryźć i wędka pięknie się gięła o i kołowrotek wydawał piękne dźwięki. Złowiłem kilka fajnych okoni i wreszcie dopadłem okonia z 4-ką z przodu . Tym bardziej cieszy że nadal łowię lewa ręką. Zdjęcia niestety kiepskiej jakości . Dwa największe z dzisiejszego dnia.Mi do 40 dzisiaj zabrakło niewiele[emoji57] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 34cm z Wiślanego starorzecza, było też kilka mniejszych pod 30cm. Wszystkie połakomiły się na mannsa predatora 55mm w kolorze perłowym. Mimo deszczu niedzielny poranek można zaliczyć do udanych 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) A te złowione parę dni wsześniej Edytowane 28 Października 2018 przez loki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dzisiejsze garbuski 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Pasiak 37cm sprzed kilku dni złowiony w rzece. Połakomił się na gumkę Dragon Reno Killer 7cm. Edytowane 28 Października 2018 przez pawello 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Przedwczorajsze 46cm szczęścia złapane na gumę. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Chyba miałem dwa dni konia. Cierpliwość została wynagrodzona, gdyż od ostatniego szczupłego 93cm na początku października, miałem 5 wyjazdów gdzie się trafił tylko szczupły 75cm. Okoń i sandacz to najwieksze tegoroczne ryby w swoim gatunku jakie złowiłem. A okoń to PB odkąd mierze a nie waże ryby. Edytowane 28 Października 2018 przez krisspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Kilka wiślanych z forumowym minimum dzisiaj wypadło. Przyjemny dzień nad wodą [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Amator Cyprysowych larw ????Forumowe min z lekkim + 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Z deszczowej krainy. Karamba .Tylko stykacze forumowe Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dość."4. W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora."Zgłaszasz do Moderatora. Nie wiem, co tutaj jest niezrozumiałego. Kolejne złamanie regulaminu będę musiał karać. A naprawdę tego nie chcę, lecz na samowolę nie pozwolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Okonie z kałuży ..... Miałem zamiar odwiedzić kilka główek na Wiśle ale mijając wysychające starorzecza moją uwagę zwróciła kałuża w której widać było oznaki żerowania okoni. Plama wody była na tyle mała ,że musiałem uważać aby nie przerzucić przynęty na drugi brzeg.Chciałem oddać kilka kontrolnych rzutów i zgodnie z planem iść na wiślane okonie ale ..... okazało się ,że w tej niewielkiej wodzie są fajne garbuski i nie dotarłem do rzeki. Jeden z nich załapał się na foto ze swoimi 33 cm .... ale widziałem tam większe sztuki także jeszcze wrócę .... Zestaw tradycyjny : sicario , sahara , kiszona guma Edytowane 3 Listopada 2018 przez DAMIR 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ale też macie problemy z tymi palcami w papie. To tylko ryby... Taptalkniete z Galaxy s8 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 No tak to tylko ryby. To tylko hobby . To tylko pasja. Ale szanujmy to co kochamy i szanujmy tych co mają inne zdanie . Tak musimy je przekuć i zmęczyć , inaczej się nie da. Ale można zrobić zdjęcie tak aby było miłe dla oka i tych bardziej .... . Na przykład nad miękką trawą lub nad wodą . Ucieknie , trudno nie będzie tylko zdjęcia żeby pochwalić się np. na Jerkbaicie . Ale jak wyjdzie to i ryba szybko w wodzie i zdjęcie niczego sobie [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Takie trochę ponad forumowe min. z deszczowego dnia Edytowane 3 Listopada 2018 przez szydłoś 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 No tak to tylko ryby. To tylko hobby . To tylko pasja. Ale szanujmy to co kochamy i szanujmy tych co mają inne zdanie . Tak musimy je przekuć i zmęczyć , inaczej się nie da. Ale można zrobić zdjęcie tak aby było miłe dla oka i tych bardziej .... . Na przykład nad miękką trawą lub nad wodą . Ucieknie , trudno nie będzie tylko zdjęcia żeby pochwalić się np. na Jerkbaicie . Ale jak wyjdzie to i ryba szybko w wodzie i zdjęcie niczego sobie [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaJa już znalazłem na to sposób...po prostu nie wciskam "polubień" z fotkami na których widzę palec w pyszczku,bo mi się nie podobają!I nie mam zamiaru już nikogo pouczać- w końcu jesteśmy dorośli (mam taką nadzieję). 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishinBuddy Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Cześć! U mnie powoli nadchodzi czas grubych okoni. Ostatnio trafiłem kilka 40+, ale dla tego wyciągnąłem miarkę z kuferka. Znów ciut zabrakło do nowego rekordu osobistego, ten okoñ go wyrównał... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishinBuddy Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Sprzetowo: Mhx P904-2, BlueArc 3000 guma SG Cannibal 10cm na glowce Erie 24g. Za godzine poprawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Piękny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Wczorajszy rozbójnik Edytowane 4 Listopada 2018 przez fish28 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Widzę że nowy patyk już pracuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Już nie taki nowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzisiejszy amator Cannibala 8cm, przydzwonił w opadzie na max 1m wodzie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Która to Finezzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi