fish28 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Która to Finezzka?Ta do 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dobre narzędzie niczym skalpel w rękach chirurgia, branie umarłego obudzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dobre narzędzie niczym skalpel w rękach chirurgia, branie umarłego obudziLepiej bym tego nie ujął ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Siemanko. Okonki się ruszyły wczoraj i dziś razem ok. 70szt. Wszystko w przedziale 20-wiem + mnóstwo spadków i puknięć. Klasycznie z opadu i z dba. Jaskółki i małe kopyta na 4g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzisiejsze okonki 41 oraz 36 cm Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Sprzętowo:Piglet Shad Strike ProRobinson Diaflex Perch Jig 2-12gRobinson Phantom 0,06Shimano Stradic Ci4+ 2500 Pozdro 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Sprzętowo:Piglet Shad Strike ProRobinson Diaflex Perch Jig 2-12gRobinson Phantom 0,06Shimano Stradic Ci4+ 2500 PozdroNie powiem, bo ryba zacna, ale to "poszerzanie uśmiechu" niepotrzebne... Edytowane 4 Listopada 2018 przez wilczybilet 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Nie powiem, bo ryba zacna, ale to "poszerzanie uśmiechu" niepotrzebne...Tyle razy ichtiolodzy, niektórzy z tytułami naukowymi, wypowiadali się jednoznacznie - taki uchwyt nie jest dla okonia w żaden sposób szkodliwy...I co roku trafi się ktoś, kto na podstawie dogłębnych badań "wydaje mi się" będzie twierdził, że na pewno jest jednak inaczej. Otóż nie jest i ostatni raz w tym wątku informuję - jeśli masz zastrzeżenia co do zdjęcia, jest funkcja "Zgłoś". I od decyzji moderatora zależy, czy zdjęcie może zostać, czy też nie. Od moderatora, a nie od kogoś, kto wie lepiej, bo mu się wydaje. Kolejny tego typu wpis będę usuwał, a autora karał. Mam dość próśb o przestrzeganie regulaminu i zacznę go w końcu stosować w praktyce. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Okoń z rana jak śmietana????Na razie dwa 36 i 33cm ale dopiero odwiedziłem jedną miejscówkę. Edytowane 5 Listopada 2018 przez fish28 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Melduje się kolejny 36cm 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam. Nowy rekord - 41,5 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Kurcze, dzisiaj to była zabawa. Kolejno 25,33,33,36,36,37,37,38, może jutro będzie coś z 4-ką z przodu???? 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dzisiaj wystarczy mi już wrażeń???? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Po kilku dniach posuchy , dziś w moich rewirach wyraźne ożywienie . W ciągu dwóch godzin złowiłem około 20 okoni. Większość maluchy , ale było też kilka fajnych. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam . ja dziś. Złowiłem ok 100 ok oni . wszystko +20 do 30cm . mnóstwo Brań i spadów. Od 13.30 do 16.30 praktycznie w każdym rzucie kontakt z rybą. A wszystko na wodzie ok 1m w niewielkim zbiorniku. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Zlokalizowane fajne stadko które chciało podjąć współpracę, zgromadziły się na spadzie tuż pod jego szczem ,brania następowały już przy pierwszym kontakcie przynęty z dnem ,bardzo zdecydowane i konkretne . Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzisiaj trafiłem 10 sztuk z czego najmniejsze takie od 25-27cm a największe tak jak wczoraj 36-37cm. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 2,5 godz nad wodą, na końcu zestawu larwa ważki... Efekt końcowy 17 okoni w przedziale 23/30 ????????baterie naładowane ????????Tylko jednego mogę Wam przedstawić ???? Edytowane 6 Listopada 2018 przez mati83 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Godzinka na Wiślanym starorzeczu, niestety tylko jeden. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Szok w ,,kałuży" ...... Drugi raz odwiedziłem wysychające starorzecze w ,którym ostatnio udało mi się fajnie połowić okoni . Nad wodą byłem już o 6.30 ale tym razem nie było wyraźnych oznak żerowania garbusów .... jednakże po kilku rzutach okazało się ,że coś tam jeszcze pływa Troszeczkę musiałem kombinować aby dopasować się do dzisiejszych upodobań okoni ale udało się i zaczęła się jazda Wyjechało ponad 50 sztuk + 8 szczupłych .... zastanawiałem się skąd tyle ryb w tak małym zbiorniku ... może to komercyjna kałuża Trzy sztuki załapały się na fotki : 33 cm , 33 ,cm , 38 cmJeszcze tam wrócę ...Gumki oczywiście ,,swoje" i po dzisiajszym dniu muszę przyznać ,że kolor główki jigowej ma znaczenie ... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Dziś udało się też fajnie połowić. Dziś ewidentnie upodobały sobie raczki. W roli głównej cyprysowa jagoda [emoji6] oraz perłowy od thoffiego. Niestety nic nie zostało z raczków i brania ustały. Największe z dziś 40,36,35,34 cm. Było super bo zawsze brakowało do 40 paru cm, a tu dziś się udało wyjąć jednego. Jutro powtórka, zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dzisiaj byłem już blisko.Łącznie 5 sztuk z czego największy 39cm???? 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Cześć,Wrzucam kilka fotek największych okoni z końca października. Wymiary od 32 do 40cm. Wszystkie łowione z opadu. Główki 7-12g + guma 3-4". Sprzętowo:Lamiglas XP-PRO -BASS 843Shimano Ultegra FB 3000Nanofil 0,15 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Prawie 40cm zabrakło 1,5cm ale i tak cieszy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ,,Kałużowe" okonie dalej współpracują .... kolejna 38-ka . Zastanawiam się czy to już górna granica wymiaru okonia w tej wysychającej łasze ... może jeszcze mnie zadziwi 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi