smasher Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 pare Okoni mojich i Kumpla z starorzeczu Dunaju w Zentrum Regensburga, skusiły sie prawie wszystkie na raczka z Aliexpressu na 5gr Główce. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ... a tymczasem na Zegrzu 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Hehe w którym to roku na Zegrzu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Hehe w którym to roku na Zegrzu:) 2025 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Godzinka nad wodą 6 sztuk w przedziale 25-31 największy na foto. Wszystkie ryby na keitecha 3". 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tomku te Garbuski to z Wiślanych klatek czy miedzy tamami poławiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tomku te Garbuski to z Wiślanych klatek czy miedzy tamami poławiane?Mam pod domem Wiślane starorzecze i kilkanaście klatek zamkniętych oraz kilka otwartych z dopływem głównego nurtu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To warunki ma idealne z chęcią bym taką wodę odwiedził 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pit1982 Opublikowano 14 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Długo czekałem na nowe PB okonia ale jestCałe 47cm Na podbicie Pb czekałem 20 lat czyli ponad pół swojego zycia Ryba złowiona w krainie wiatraków ale odrazu wspomne dla zawistnych .... ,że i tu o takie okazy nie jest tak całkiem łatwo Początek tego roku nie zapowiadał sie ciekawie ani w Holandi ani w Polsce nie dopisywało mi szczęsieLepsze czasy przyszły dopiero latem gydy na zawodach klubowych trafiłem klenia na nową życiówkę (51cm)Następnie namierzyłem złotą metę boleniową w Nl (kilkoma fotami i wynikami pochaliłem sie w jednej grupie na Fb) padło wtedy 75sztuk w miesiąc a dodam ,że było to zaledwie kilka dni po max 3 godziny Niestety sielanka boleniowa jak szybko się zaczeła tak sybko się skończyła,no i pomysł ,,poszukam okoni" tu ku mojem zdziwieniu trafiłem w 10pierwszy dzień bez boleni na końcu zestawu zamias wobka boleniowego od forumowego kolegi XTR trafia raczek od FishUpaPo kilku rzutach i opukiwaniu kamien negodnia jest przytrzymanie ,lekka przycinka i siedzi .Radośc niestety szybko mija bo ryba odjerzdża jak F1 na starcie i pierwsza mysl KUUU....R.......A.szczupak ,ale po 2-3 odjezdzie następna mysl -dlaczego jeszcze nie obciął....Nie pamietam ile totrwało ale po jakimś czasie ryba sie pokazuje iodrazu widze że to okoń na którego tyle czekam dalej już było bez stresu rybka dość szybko trafiław moje ręce ,a jak widać po fotach równie szybko wruciła do siebie Mam nadzieje taki opis bedzie OkPs .Sorki za ewentualne błędy braki w przecinkach,kropkach ,spaci i nudny tekst .... Pozdrawiam i podpowiadam warto czekać chodzby pół zycia na ten jeden momęt NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 17 Listopada 2018 przez bartsiedlce 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Piękny kabanosy. Graty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ale prosiak, gratulacje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 O panie,grubo.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Piękny smoluch. A ile pasków! I ten garb Szczere gratulacje! Edytowane 17 Listopada 2018 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Witam, dzisiaj udało sie wygospodarować z domowego budżetu 2h nad wodą, mało brań , Noteć pomarszczona od wiatru ale jeden godny uwagi się zameldował 36cm.... 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ech czy ja takiego doczekam. Piękny, a jeszcze piękniejszy jak odpływa. Gratuluje???? i szybkiego pobicia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tomek mówiłem, że kajtki będą robić Fajne garby Godzinka nad wodą 6 sztuk w przedziale 25-31 największy na foto. Wszystkie ryby na keitecha 3". IMG_20181114_150502.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Długo czekałem na nowe PB okonia ale jestCałe 47cmPiiękny Garbus Dla takich chwil i ryb warto targać statyw i aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Bez statywu i z tel.tez się da 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Bardzo intensywnie akcentowały swą aktywność przy pasie trzcin ,z daleka widać było jak drobnica wyskakuje z wody uciekając w popłochu ,co nie przeszło bez uwagi i wzbudziło moje zainteresowanie, jak się okazało słusznie podejrzewałem że to okonie Pogoda nie rozpieszczała, krótkie chwile ze słońcem przeplatane opadami deszczu Edytowane 15 Listopada 2018 przez MARIUSZ 69 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishinBuddy Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Siemka! U mnie walka trwa. Latam za sandaczem, przyławiam fajne okonie. Ilosciowo nie ma ich wiele. 1-3 sztuki z wyprawy, ale za to zawsze trafi sie perełka. W tym roku juz ponad 40 okoni 40plus na rozkładzie Pozdrawiam!Poprosze admina o odwrocenie fotek. Wciaz mam ten sam problem z dodawaniem zdjec... Proszę bardzo Edytowane 17 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Dawno nie byłem nad wodą, ale dzisiaj sobie to odbiłem???? Edytowane 17 Listopada 2018 przez fish28 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 I Okoniowe PB równa cyfra 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dosłownie pół godzinki nad wodą zaowocowało 3 okoniami w tym jeden 30+, ryby zeszły nieco głębiej po przymrozku ale cały czas patrolują podwodne górki Szkoda, że nie miałem dzisiaj dla nich więcej czasu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Właśnie kończę łowienie. Okonie dziś ganiały drobnice aż miło. Mimo to brania delikatne. Złowiłem ok30szt . ten z fotki miał 33cm. Reszta od22 do 27cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi