norbik_FSL Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Test nowego fenwicka zaliczony: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Wyprawa na bolenie. Nowe miejsce na Renie. Pierwsza główka, pierwszy rzut, pierwszy obrót korbką i... bum, siedzi! Chwila walki z rybką, ale zaraz... Toż to do uklei Rh wystartował inny zawodnik. Podebranie pięknego okonka. Miara wskazuje 45 cm. Boleni nie było, ale fajna nagroda pocieszenia na dzień dobry. Sprzętowo: SG Parabellum CC 2,79m 3-16g, Stradic 3000HG, Owner 0,20, Ukleja Rh 10cmŁowisko: Ren, Niemcy Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Enio 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wczoraj na Odrze udało się zlokalizować okonie ale bardzo chimerczne brania, kilka trzydziestakow było.. St, croix AVS66ULF1, Shimano Exage żyłka 0,14 na końcu j flash 6 cm na główce 2,5 gr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Majówka to nie tylko szczupaki i okonie Pasiak pobrał 7cm fishunterka srebro/brokat na 2 metrowej wodzie, na skraju zielska i otwartej wody:) Klasycznie, opad. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Był piękny ciepły dzień; praktycznie bezwietrznie. Tego dnia miałem mało czasu i nad wodę wybrałem się tylko na godzinkę - dwie. Nad wodę dotarłem chwilę po godzinie 18. Nie lubię tłumów, a jestem tego zdania, że fajnie można połowić rano i wieczorem. Celem wyprawy był test nowego modelu przynęty; chciałem zobaczyć czy ten projekt okaże się strzałem w dziesiątkę czy niestety znów wyląduje w koszu. Szybko okazało się, że okoniom spodobała się moja gumka. Małe pukały niestety tylko w ogonek, ale mi to nie przeszkadzało; w końcu były to tylko testy i moja gumka do najmniejszych nie należy. Może to się okazać dziwne, ale głównie na okonia tego większego używam stosunkowo dużych gum 8 - 10 cm nawet. Wbrew pozorom okoń nie ma problemu z połknięciem takiej przynęty; zwłaszcza kiedy jest bardzo mięciutka. Zdarzało mi się łowić podobne garbuski nawet na Pulshe Shady od Berkleya 14 centymetrowe. Zbliżał się już powoli powrót do domu. Postanowiłem wykonać jeszcze kilka rzutów pod trzcinki; po pierwszym rzucie poczułem delikatne puknięcie, przyciąłem i siedzi. Hol nie trwał jakoś bardzo długo, ale myślałem że go stracę bo wszedł prosto w "zielsko" Po chwili rybka była w podbieraku, parę zdjęć na pamiątkę i wróciła do wody. White Crow daje sporo emocji przy większych rybkach. Test przynęt wypadł pozytywnie Niestety jeszcze za wcześnie żebym wrzucał jakiekolwiek zdjęcia; nie mam jeszcze opracowanych kolorów i dopiero są to początki modelu Do zobaczenia nad wodą Taka rybka na własne przynęty cieszy podwójnie NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 4 Maja 2018 przez bartsiedlce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Moje dzisiejsze pasiaki z kanału gliwickiego ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Jeden jedyny z całej majówki Taptalkniete z Galaxy s8 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Wieczorny wypad przy całkowitej flaucie. Pierwszy w tym roku, który nadawał się do wątku. Całe 33 cm. Mnóstwo narybku w wodzie co utrudnia poławianie tych ryb, ale dzięki temu łatwo je namierzyć[emoji3] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dzisiejszy rzeczny okoń 37 cm na Lunker City Grub 2.5" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Żaden z niego potwór, ale mój pierwszy na drop shota. Stwierdzam, że to metoda dla bardzo cierpliwych ;P Ale nie poddaje się i będe jeszcze próbował. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dzisiejsze 37 i 40 centów Taptalkniete z Galaxy s8 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterKO Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 W przerwie kleniowania na jerka wyjechały garbuski;) Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) Mam swoje jezioro, które dosłownie za każdym razem daje mi wiele radości albo sprawia, że wracam bardzo, ale to bardzo, niezadowolony po spotkaniu z jakimś pokaźnym stworzeniem. Tym razem z tarczą. Fajne też było to, że i kolega poprawił swoje PB w trakcie tej eskapady.Keitech ES 3"/7gPS. Wyglądam jak wyglądam, kilka godzin wcześniej dorwała nas burza na wodzie i obrzucała gradem. Edytowane 6 Maja 2018 przez Dawido 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrZak Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Tere-fere, w głębi siebie pijesz wyłącznie do zdjęcia kolegi AdrZaka. Faktem jest, że niewiele mam fajnych zdjęć z tymi lepszymi swoimi rybami, ale naprawdę zależy przede wszystkim na tym, by ryb wrócił jak najprędzej do siebie, zwłaszcza, że dostał nieźle po zaworach, a jeszcze w przypadku PB należy go dokładnie zmierzyć. Co innego, gdy jest zimniej.Drugi okoń, życiówka kolegi. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Wypad rodzinny, chyba trafiłem w moment, największy 45cm 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dziś tylko jeden godny zdjęcia. Chociaż spadł mi sporo większy. Używam tylko bezzadziorowych haków, więc minimalny luz i po rybie Standardowo u mnie Teton do 3g, plećka PeeWee 0,3, przypon metrowy z fluorocarbonu 0,12, młynek Tsurinoya FS 800. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Szybki desant po pracy- tym razem kajakiem na nowym jeziorze. I znowu 45cm 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dzięki, tu filmik z wypuszczenia: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1125812564227816&id=100003972480204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) I niech mi ktoś powie że okonie nie są śliczne Edytowane 10 Maja 2018 przez Tomek.M 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Macieju spoko, a póki co możesz wrzucać przecież bezpośrednio na yt z pominięciem fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Przyszła i na mnie pora[emoji16]Mhx s 843-2 i perłowy twister Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Przynęta Enigma nr 4 (MH), 8cm, 10 g , kupiona tu na forum od kolego Hesher, w fazie testów, metr od brzegu mocno zaatakował okonek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi