Maniutoo Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Spytaj się czy będzie się dało zejść , kilka godzin na lodzie i już do brzegu może być daleko...Miewałem takie sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dziś lód już nie ma się dobrze po tygodniowej wiośnie , brzegi odpuszczone lód kruchy jezioro miejscami płynie nabrałem wody w buty zaraz przy brzegu , więc ochota na okonia minęła zresztą na jeziorze ni żywego ducha , więc co tak sam będę łowił Ty to ~szuwarek13, czy cytujesz? bo foto takie samo https://forum.mazury.info.pl/viewtopic.php?t=1182&postdays=0&postorder=asc&start=140&sid=892c91ec521d95b7de2f3399dfe78c05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja ale mnie nie zdradź , jestem w całym internecie , ale pod różnymi nazwami , aby nikt mnie nie wyszpiegował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja ale mnie nie zdradź , jestem w całym internecie , ale pod różnymi nazwami , aby nikt mnie nie wyszpiegował Ale na końcu internetu Cię nie spotkałem, to jeszcze nie w całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Gadaj mi tu lepiej o rybach z starorzeczy ten okoń z profilu to gdzie złapany ? mam Ci ja jednego ''kolegę'' z pod Łomży co żeśmy w realu dwa razy na rybkach się spotkali , to pokazywał mi zdjęcia płoci że ja takich u siebie nie złapał On mi tylko zazdrości że do jezior mam blisko , przeważnie na Głodowo jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jak widać zima nie wszędzie sprawiedliwie dzieli "LODZIKIEM" teraz i u nas ma troszki pomrozić, ale obawiam się że może nie wystarczyć do wejścia bo większość ''bajor'' pływa tak więc powodzenia tym, którzy mogą śmiało świdrować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wróciłem,cały i zdrów,nawet kilka okonków udało się oszukać. Lód,ku memu zdziwieniu dosyć przyzwoity,choć miejscami pika leciała,trzeba uważać!... Niektóre miejsca falują,wiatr łamie kruchy lód,(przyjemny dźwięk ) Na tafli zero presji i jeszcze słońce,które pokazało się na dłuższą chwilę... Poezja:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witaj wśród żywych ja odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociszp Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Koledzy powie ktoś ? Dwa dni pomroziło. Bezpiecznie się zrobiło na lodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Koledzy powie ktoś ? Dwa dni pomroziło. Bezpiecznie się zrobiło na lodzie ?Dla ryzykanta zapewne.Jaki rejon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Z tego co wiem u mnie chodzą codzienie bez przerwy.Po nocnych przymrozkach będzie pewniej napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Co prawda po rosyjsku, ale facet pokazuje kilka ciekawych patentów. https://youtu.be/C-tZAZKnJ08https://youtu.be/OkOREjboZPk Edytowane 6 Lutego 2018 przez Pietruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 To tak jak u mnie na filmie było widać,na górce stała masa okoni a brania były naprawdę sporadyczne.Czasami bywa tak ,że trzeba mocno kombinować aby skusić je do brania. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Masz ode mnie i łapkę, i suba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Co prawda po rosyjsku, ale facet pokazuje kilka ciekawych patentów.Gościu robi(ł) świetne materiały,w zeszłym sezonie,jak bawiłem się w struganie swoich błystek,oglądałem go do bólu. Edytowane 7 Lutego 2018 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Koledzy powie ktoś ? Dwa dni pomroziło. Bezpiecznie się zrobiło na lodzie ?Niecałe dwie godz temu zszedłem z tafli ( w dzień pracuję,w nocy wędkuję ) Lodzik jest już na tyle bezpieczny,że w weekend znów na tafli będzie gęsto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Niecałe dwie godz temu zszedłem z tafli ( w dzień pracuję,w nocy wędkuję ) Lodzik jest już na tyle bezpieczny,że w weekend znów na tafli będzie gęsto :/ To chyba lekko ryzykujesz regulaminowo - jeżeli na PZW łowisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) A dlaczego?W nocy nie mozna lowic? Edytowane 8 Lutego 2018 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A dlaczego?W nocy nie mozna lowic?RAPR:8. ŁOWIENIE RYB SPOD LODU§ 7(...)5. Zabrania się łowienia ryb spod lodu w porze nocnej, tj. od zmierzchu do świtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To chyba lekko ryzykujesz regulaminowo - jeżeli na PZW łowisz.Nie jest to woda PZW,ale zgadza się,nocą nie wolno. Żeby uściślić,to nie ganiam za miętusami z blachą. Normalna leszczowa posiadówka,na drugą zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Nie jest to woda PZW,ale zgadza się,nocą nie wolno. Żeby uściślić,to nie ganiam za miętusami z blachą. Normalna leszczowa posiadówka,na drugą zmianę. Marzenie ściętej głowy taka nasiadówka- namiotówka.....A tak w ogóle to u mnie nie ma za bardzo na czym siadać. W sobotę oblecę płytsze grajdoły, ludzie chodzą, ale jeszcze zbyt hardcorowo jak dla mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Nie jest to woda PZW,ale zgadza się,nocą nie wolno. Żeby uściślić,to nie ganiam za miętusami z blachą. Normalna leszczowa posiadówka,na drugą zmianę.Biorą? Kiedyś próbowałem w zimę w nocy i za cholerę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wie ktoś może jak sytuacja z lodem na Gnojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Biorą? Kiedyś próbowałem w zimę w nocy i za cholerę...Eeee tam. Posiedzieliśmy,koledzy butelkę opędzlowali,lód postrzelał i do domu Z wody 4 sztuki,wielkości "klepak",inaczej "żyletka" Jutro powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wie ktoś może jak sytuacja z lodem na Gnojnie? Wczoraj i we wtorek łowili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi