Pietruk Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Ja sobota Dadaj ostani raz w tym sezonie, a w niedzielę gdzieś jakieś małe jeziorko sobie strzelę na pożegnanie sezonu zimowego. Czasami śmieszą mnie takie artykuły z d..py wzięte tytuły. Równie dobrze autor mógłby napisać "Drzewa są zawsze niebezpieczne, rosną przy drodze"Statystyki na drogach czy też inne wskazujące na śmiertelność w czasie trwania jakieś czynności (np. praca w polu) są o wiele wyższe niż na lodzie. Każdy rozum swój ma i trzeba go używać aby nie zanikł Edytowane 9 Marca 2018 przez Pietruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja planuje jeszcze łowic do niedzieli na małych zbiornikach.oczywiscie nic na sile ale lód jest nadal gruby.minimum 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja tak samo na rządze jutro i w ndz uderzam lód "fajny"jeszcze i parę dni da się spokojnie połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A ja odpuszczam, było w najlepszym momencie 15-18cm, więc po paru dniach ciepła nie będę ryzykował, w niedzielę podobno +15 i słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja uderzam na Mazury, dwa jeziora do obłowienia.Mam nadzieję, że okonie poczuły wiosnę i będzie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja w środę byłem ostatni raz. Była jedna fajna ryba. Dzisiaj już bym się nie odważył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dzisiaj byłem na lodzie, na Gnojnie - lód bardzo śliski ale gruby i twardy na tydzień wystarczy.Od 16.03 nawet -7 w dzień.Proszę nie odkładać świdrów.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 U mnie niestety lipa totalna. Bez brania, praktycznie przez cały dzień. Ale nie ma co się gniewać na okonie.Najważniejsze, że odpocząłem i się dotleniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Za oknem deszcz. Za dwie godziny zawody podlodowe "O Puchar Burmistrza" A wczoraj po południu kilka okonków trafiłem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dziś koniec łapania na rządzy????1 typek zaliczył kąpiel cóż za głupotę się placi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Lód slaby czy odpar? u mnie to samochodami jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Słaby A typek sam się prosił jak się pcha na lód bez pierzchni i po trzcinowiskach łazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja jutro jeszcze probuje i koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Zakończenie z bałałajką w ręku 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja wybieram się jutro,może się worek z 40stakami otworzy. Ale się rozmarzyłem.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja juz zakonczylem sezon...za duze ryzyko.nie ma sensu dla ryb tak sie poswiecac...jeszcze zostalo pare rzeczy do zrobienia w zyciu???? Życze udanych polowow i szczesliwych powrotow z tafli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wczoraj już było nie bezpiecznie w Łódzkim i Świętokrzyskim więc trzeba było odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wróciłem cały zdrowy, bez przygód.Gdyby ktoś się zapytał czy jutro można jechać na Gnojno, szczerze odradzam.Bardzo dużo oparzelisk, od niedzieli popołudnie do dzisiejszego ranka opadło ok.1,5m wody.Musimy poczekać na rozwój wypadków.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 U mnie wody już kilka dni falują, pomału zbieram się do kręcenia nowiuśkich, świeżych kogucików ale już czekam z utęsknieniem na kolejne mrozy.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Nie składajmy broni - ponoć zima wraca i to może potrwać do końca marca. Niekoniecznie chciałbym na lodzie wędkować na Wielkanoc, ale skoro tak będzie, nie zamierzam rozpaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Pewnie tam gdzie "lodzik" się utrzymuje, kilka dni mrozu umocni to co zostało, a tam gdzie faluje to kicha i tyle w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 U mnie w ubiegłą sobotę pokrywa miała więcej niż 15 cm, dziś nie ma po niej śladu, wątpię, żeby te kilka dni mrozu pozwoliło łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Poproś kolegów,żeby pozbierali kiepy od papierosów które leżą koło przerębla... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Zawsze są posprzątane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi