Gość buszmen Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=u0nIGOo8CZI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Niestety chęć pozyskania mięsa przysłania niektórym rozum i rozsądek, a mnogość filmików z kraju GNIOTSA NIE ŁAMIOTSA tylko to potwierdza, nie dość że mają 8 miesięcy zimy a reszta lato i lato to wiecznie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Pamiętam informację z Rosji, z przed nastu już chyba lat, jak to od brzegu oderwała się kra, unosząc półtorej setki wędkarzy. Do ich ratowania wysłano śmigłowiec. Gdy wylądował na krze, wędkarze pobili się między sobą. Nie o to, kto pierwszy odleci, ale kto pozostanie jeszcze na lodzie, bo napłynęli na fajne miejsce i ryba zaczęła brać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Tam taka bieda że tylko kartofle i bimber więc i mięsa się chce , a ryb u nich mnogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Te sytuacje o ktorych piszecie to troche baśniami zajeżdzają ale ok...na jeziorsku byla jakis czas temu sytuacja gdzie kilkanascie osob zostalo oderwanyvh od brzegu w czasie ucieczki i jakis czas dryfowali.Po jakims czasie zblizyli sie do brzegu i decyzja jedyna możliwa-rozbierac sie i do wody a sprzęt nad glowe i pędem do brzegu.Byli wsrod nich moi znajomi wiec info z pierwszej ręki. Dodac do tego można sytuacje ktore widzialem- wchodzenie na dlugich deskach na lod (kilka centymetrow)na kolanach...szkoda gadac jak ludzie ryzykują dla ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Tam taka bieda że tylko kartofle i bimber więc i mięsa się chce , a ryb u nich mnogo.No bylbys zdzwiony tą "biedą" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 No bylbys zdzwiony tą "biedą"dokładnie taka bieda, a każdy na ryby z legendem albo destroyerem i w pudełku same japończyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Dlatego dałem emotkę: '' '' a że ryzykują - takie hobby , to tak jak u mnie jeziora skute lodem ,na rzece nic nie ma ,więc albo zaryzykuję jutro albo będę siedział przed kompem Zawsze w radio , tv- jest nagonka na wędkarzy jak odwilż żeby nie wchodzić itd. czemu nie podadzą statystyk ilu utopiło się w sezonie letnim? A kolega wczoraj łowił przeżył- teraz za oknem -5*C więc weekend na lodzie Edytowane 16 Marca 2018 przez buszmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Marek, uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przy zapowiadanym wietrze to raczej komfortowe łowienie nie będzieJa dlatego już sezon zamknąłem. Połamania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Nie tylko sąsiedzi, kilkanaście lat temu Kanadyjczycy ok. pięć tyś. ludzi oderwało się na krze. Ze względu na zbliżającą się noc musieli ściągnąćwojsko. Z helikopterów zrzucili namioty, kucharzy, medyków, gromadę wojska aby przetrwać do rana. Rano 2 okręty zepchnęły krę do brzegu i dopierowojsko ewakuowało ludzi.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Przy zapowiadanym wietrze to raczej komfortowe łowienie nie będzieJa dlatego już sezon zamknąłem.Połamania życzę.Aby nie lodu za oknem -9*C i piździ może być nieciekawie - ciepło się ubieram i jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Aby nie lodu za oknem -9*C i piździ może być nieciekawie - ciepło się ubieram i jadę Kolego informuj jak wyniki. Mnie choróbsko położyło,weekend mam przeleżany. Pocieszam się,że dzień już na tyle długi,że w tygodniu po robocie,jeszcze ze dwie godzinki powalczę z tafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Byłem tradycyjnie na Łaśmiadach , jeżdżę tam od początku sezonu ,a więc lód sprawdzony prze piździło mnie na maxa ale było też słonko po południu -6*C , co dziwne najbardziej napalony zawsze brat o 13 chciał już do domu Co do rybek , to ja nie narzekałem , tradycyjnie łowiłem na blaszkę na 12m trafiłem jedną dziurę z której wyjąłem ok 30 okoni , może ze 2 nie wymiarowe? reszta nie duża 18-22cm były też piętnastaki , piszę ok. 30 bo od razu wypuszczałem więc mogę się mylić w sumie ile przez 5h to nie wiem Lód po szpilkowany ale nadal twardy , 15cm ale to akurat tam gdzie dziś łowiłem , raz tam już falowało , w innej części jeziora ma 25+ , ślisko szczególnie na nierównościach wyrzeźbionych przez wiatr . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Hej.To i ja coś dodam od siebie. ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Audycja zawierała lokowanie produktu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 U mnie takich nie ma ale przynajmniej pogoda dopisuje , rano -10 ,w południe -6*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 U mnie takich nie ma ale przynajmniej pogoda dopisuje , rano -10 ,w południe -6*CTo na Wielkanoc na lodzie będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 To na Wielkanoc na lodzie będziesz? Planuję aż do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Nie strasz, mam dwa jeziora do omapowania na wiosnę. Przez lód też idzie, ale chodzić mi się nie chce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzisiaj jak zwykle Gnojno, do godz. 11,00 zero zainteresowania blaszką, koledzy na kózki jakaś biała rybónia ale bez rewelacji.Po 11,00 jeden "samobójca"27cm. i ok.10szt. podczepionych podglądaczy.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Czyli nadal trwa konkurs na ostatniego podlodowego topielca wiosny 2018? Jakie nagrody przewidziano? Edytowane 23 Marca 2018 przez Night_Walker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Wieniec i kwiaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 U mnie co dzień dziadki łowią z lodu , zazdraszczam jak jadę do pracy ale dożyłem weekendu więc i ja jutro wyruszam co najwyżej będę w radio i telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 U mnie co dzień dziadki łowią z lodu , zazdraszczam jak jadę do pracy ale dożyłem weekendu więc i ja jutro wyruszam co najwyżej będę w radio i telewizji Ja tam wolę radio..., bo w telewizji źle wyglądam heheheJutro też uderzam, chyba ostatni raz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi