Gość buszmen Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ja tam wolę radio..., bo w telewizji źle wyglądam heheheJutro też uderzam, chyba ostatni raz... A nie lepiej też jak w piosence'' ...niedziela będzie dla nas...'' to chyba Skaldowie śpiewali Ja mam jeszcze nadzieję na Wielkanoc . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dziś,po ponad tygodniu przeleżanym w łóżku wyskoczyłem na chwilę po południu. Pierzchnia,bo to już 'ostatki'. Ostrożnie przez trzcinę,kuję.... O k...wa. Lodu koło 30 cm i to LÓD! Mocny i zwarty! Fajnie,jeszcze tydzień,do dwóch,póki brzegi nie puszczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ja tak myślę że jak nie przyjdą deszcze to Wielkanoc na lodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Night Walker pozwolisz opowiem ci kawał. Dwóch wędkarzy: co łowisz szczupaki ,a ile już masz, ani jednego, to z kond hu.......wiesz że szczupaki łowisz.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Dobre ???? Edytowane 24 Marca 2018 przez tost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Co to znaczy "z kond"?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Oj z dziury [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Idąc dalej tym tropem to chyba z d ziÓry ????. Edytowane 24 Marca 2018 przez tost 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A to już chyba w Espaniole Banana ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dzisiaj samotny wypad po południu. Kontaktu z okoniem zero,za to nagrałem film dla Kolegów,z tych co to: "nie znam się,nie wiem,to się wypowiem" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 O co w tym filmie chodzi bo nie jarzę Też dziś byłem jak i wczoraj , ale słabo dziś na dwóch 18okoni a wczoraj też dwóch 33okonie , za to pogoda zawalista , trochę się opaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ja tak myślę że jak nie przyjdą deszcze to Wielkanoc na lodzie Ale wam zazdroszczę biegacie jeszcze z bałałajką a ja dzisiaj pierwszy raz z "dropsem" mimo braku kontaktu i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W filmie chodzi o to , że lód nadaje się spokojnie do łowienia, a internetowi łowcy siedzą w domu i piszą że nie da się wejść i łowić bezpiecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W filmie chodzi o to , że lód nadaje się spokojnie do łowienia, a internetowi łowcy siedzą w domu i piszą że nie da się wejść i łowić bezpiecznie.A emotkę z przymrożonym okiem w moim wpisie widział A na lodzie byłem i wiem jaki jest , i planuję na niego wejść w Wielkanoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoselo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W filmie chodzi o to , że lód nadaje się spokojnie do łowienia, a internetowi łowcy siedzą w domu i piszą że nie da się wejść i łowić bezpiecznie. Zawsze jest stresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Zawsze jest stresik Stresik dopiero będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Tutaj faktycznie,tafla była już lekko "stresująca",ale nie ma jak to nuta adrenaliny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A potem płacz w rodzinie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Latem po pijaku więcej się topi a kombinezon niezatapialny ma i nie jest sam , kolce i kawałek linki to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja na takim lodzie to tylko na pontonie mógłbym spokojnie siedzieć. No ale to każdego indywidualny wybór. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Rano 0*C po południu +8*C przelotny deszcz i słońce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 U mnie niestety już za cienko... Szkoda życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) U mnie stary lód ma 25cm a ten co ostatnio odpuścił i zamarzł 15cm w wielu miejscach czarny nasiąknięty wodą , są też odpuszczone brzegi gdzie lód się łamie, jednak do maja nie wytrzyma Edytowane 31 Marca 2018 przez buszmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Gdzie wy taki lód jeszcze macie? U mnie największa żwirownia już cała pływa. Na bat już łapią. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Gdzie wy taki lód jeszcze macie? U mnie największa żwirownia już cała pływa. Na bat już łapią. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaJezioro Łaśmiady koło Ełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi