bartsiedlce Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam kolegów moze ktoś podpowie czy po upraniu kombinezou pływającego straci swoje wartości? Może najpierw tutaj zajrzysz - http://jerkbait.pl/topic/119862-odzie%C5%BC-w%C4%99dkarska-lista-w%C4%85tk%C3%B3w/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jakie to ja wiem a nie zawsze idzie to w parze z praktyką. Bo po praniu różnie moze sie zachować kombinezon na lod po praniu dlatego zapytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Na Mazurach jeszcze lód. Ja wędkowalem jeszcze 26 lutego. Dzisiaj pojechałem jedynie rano na spacer. Po nocy około minus 7. Nikogo nie było. Ale przed chwilą dzwoni kolega, co ty wolna sobota a ciebie nie ma. Krótka decyzja. Odpuszczam ostatnie okonie to większości cieknące ikrą mamusie. Miałem wkleić zdjęcie około 40 taka ale... szkoda mi mamusi. Ciężko jest niekiedy wybrać. Ostatni lód czy zdrowy rozsądek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A jaka róznica czy łowimy 31 grudnia czy 1 stycznia ?? Ważne co się dzieje z rybą po wyjęciu jej z wody!!!! Wróci z powrotem czy będzie pływać w oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) A jaka róznica czy łowimy 31 grudnia czy 1 stycznia ?? Ważne co się dzieje z rybą po wyjęciu jej z wody!!!! Wróci z powrotem czy będzie pływać w oleju. ... akurat w tym przypadku jest ważniejsze czy masz opłaconą "kartę" na NOWY ROK Edytowane 3 Marca 2019 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... akurat w tym przypadku jest ważniejsze czy masz opłaconą "kartę" na NOWY ROK Dobry opłacony kiler czy nie kilujący bez opłaty??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... jeden i drugi przypadek jest Beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Wie ktoś może czy w Augustowie jeziora wolne od lodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dziś piękna płoć i kilka jeśli tylko i wyłącznie czerwone roba kradnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dziś piękna płoć i kilka jeśli tylko i wyłącznie czerwone roba kradnie Tak się zastanawiam, czy to słownik w smartfonie sam napisał ten tekst, czy też "jeden głębszy" okazał się zbyt głęboki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Temat zakurzony grubą warstwą, i nie widać za oknem perspektyw na poprawę sytuacji, a prognozy długoterminowe puki co też nie napawają optymizmem. Już pomału zapominam dźwięku trzeszczącego śniegu i chrupiącego lodu wgryzającego się świdra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Czuje ze w tym roku ciezko bedzie o mroz .Zyje troche na tym świecie i jeszcze tak cieplej zimy chyba nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie kracz jeszcze z lodu w tym roku się połapie???? pytanie ile i na jak grubym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie kracz jeszcze z lodu w tym roku się połapie pytanie ile i na jak grubym Patrząc na ilość wejść na mojego bloga- nie będzie lodu ;(Prognozy długoterminowe nie są optymistyczne, w połowie stycznia plusy, a to bardzo źle wróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Może jak by tak wszyscy na raz otworzyli zamrażarki i lodówki.... ;-) Ja tam optymistycznie podchodzę. Przyjdzie luty i zrobi co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Oby. Bo noże w świdrze zardzewiały, czekają na przetarcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zakupiłem wkrętarkę jestem w trakcie przerabiania świdra i gdzie ja to wkręce.?Na odpowiedż nie oczekuję.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zakupiłem wkrętarkę jestem w trakcie przerabiania świdra i gdzie ja to wkręce.?Na odpowiedż nie oczekuję.pozdrawiam byniekJak przerabiasz?. Masz jakiś poradnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie wiem co konkretnie masz na myśli.Zdobyłem uchwyt od wiertarki zaciskowy, dokupiłem łożysko 6004RSV śr 20mm. Uciełem rurę z piórem na dł.900mm z głowicą, teraz dopasuję pręt o śr.20mm odpowiednio zatoczony, z jednej strony do rurki a z drugiej do wkrętarki. Pozostanie mi tylko umocować łożysko na pręcie 20mm i czekać na lód.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 A nie lepszy montaż byłby na SDS? Lewe prawe obroty zachowane i się nie odkręci jak przy tradycyjnym uchwycie może się zdażyć. To tylko moje przemyślenia, bo również planuje swój świder tak udoskonalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie orientuję się czy są uchwyty SDS do wiertarek akum.Jeżeli są to na końcu pręta dospawać kawałek wiertła z końcówką SDS i po zamiatane.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Na alle są takie uchwyty do świdrów na wiertarkę aku. Nie jestem handlarzem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pytanie czy wkretarka bedzie wystarczajacaMocna aby przewiercic lod. Moim zdaniem szybciej i sprawniej zrobi sie dziure sila rak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pytanie czy wkretarka bedzie wystarczajacaMocna aby przewiercic lod.Moim zdaniem szybciej i sprawniej zrobi sie dziure sila rak . 1:40 tu masz jak wierci. Moim zdaniem tylko dla okrutnie leniwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi