Pietruk Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Panowie dajcie spokój, co roku to samo, tu piszmy o złowionych rybach.A całej reszce powiedzmy tu http://jerkbait.pl/topic/67674-w%C4%99dkarstwo-podlodowe-co-powinienem-wiedzie%C4%87/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Chciałoby się pisać o rybach, tylko że przy tym stanie pokrywy lodowej nie sposób:https://niezalezna.pl/376952-pod-wedkarzami-zalamal-sie-lod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Dzisiejszy świętokrzyski garbusek.W blaszkę pukał, do wyjazdu na górę skłoniła go/ją ochotka na wolframie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Zabawa się dopiero zaczyna. i czekają Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Pietruk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zabawa się dopiero zaczyna. screenshot-szczytno.infometeo.pl-2021.01.28-09_40_57.png i czekają okonr.jpg Oby tylko znowu śniegiem nie sypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zabawa się dopiero zaczyna. screenshot-szczytno.infometeo.pl-2021.01.28-09_40_57.png i czekają okonr.jpgCiekawe ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ciekawe ... . obraz_2021-01-28_110146.png Andrzej, rzuć okiem np. na ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Moja Mazury - SzczytnoTwoja Warszawa. Na "moich" jeziorach lód przez ostatni tydzień przybrał, info z przed godziny od wędkujących którzy byli tydzień temu i są obecnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Moja Mazury - SzczytnoTwoja Warszawa. Na "moich" jeziorach lód przez ostatni tydzień przybrał, info z przed godziny od wędkujących którzy byli tydzień temu i są obecnie. Na ICM-ie, w Warszawie sytuacja wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Andrzej, rzuć okiem np. na ICM Ciekawe na czym WP opiera swoje prognozy pogody ale często z nich korzystam w codziennym życiu i się sprawdzają.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Na "moich" jeziorach lód przez ostatni tydzień przybrał, info z przed godziny od wędkujących którzy byli tydzień temu i są obecnie.Koledzy byli dzisiaj na Mokrym- 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Na "moich" jeziorach lód przez ostatni tydzień przybrał, info z przed godziny od wędkujących którzy byli tydzień temu i są obecnie. Tylko pytanie czy przybrał od góry śniegolodu czy od dołu szkła bo to zasadnicza różnica. Jak wiemy śniegolód nic nie dodaje do nośności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Przyszly weekend wyglada ok Edytowane 29 Stycznia 2021 przez andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na Podlasiu całkiem ładnie mrozi . Jadę za chwilę zobaczyć co słychać na jakimś starorzeczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Niewiele zdziałałem, co się nagapiłem w ryby na żywo- to moje. http://podlodowo.blogspot.com/2021/01/marek-zabawki-nie-owia.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Lód mocniejszy niż tydzień temu . Grubość od 10do 12cm . Efekty marne , kilka okoni nie wielkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Koledzy byli dzisiaj na Mokrym- 12 cm. Dzisiaj też siedzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Byłem dziś odwiedzić jedno małe Jeziorko, lód 15cm z czego szkło 8cm reszta śniegolód. Jedyną rybą która w miarę brała była płoć , okonie wgl nie chciały, ja złowiłem trzy palczaki i jednego około 30 cm przez 5h, a jak pytałem pozostałych to byli bez kontraktu. Jutro ciśnienie ma być lepsze może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Mój pierwszy podlodowy kleń. Oprócz niego kilkanaście okonków i palia 33 cm. Łowisko to prywatna żwirownia. Lodu 15 cm. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ostatnia ryba porannej sesji.Zdjęcie takie z partyzanta, bo woda nie prywatna. Lepiej, żeby kormorany nie widziały. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zdjęcie takie z partyzanta, bo woda nie prywatna. Lepiej, żeby kormorany nie widziały.Smutne jest to że człowiek musi się kryć że złowiona ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Najlepszy prezent na urodziny? Życiówka okonia![emoji16] Rybka złowiona na urodzinowy prezent, wędkę Lucky John Perch Soft, przynęta to balansówka Rapala 3 cm [emoji6] Edytowane 1 Lutego 2021 przez Norbert 78 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Piękna sprawa jutro lece spradzić ile u mnie przyrosło po kilku nieźle mroźnych dniach i kto wie, kto wie może i ja wkońcu kijaszka zamoczę Norbercie piękna sztuka, widać zdrowy o-koń graty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czyżby w końcu prawdziwy luty nadchodził. Oby się sprawdziły te przepowiedzenie Prognoza dla Szczytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czyżby w końcu prawdziwy luty nadchodził. Oby się sprawdziły te przepowiedzenie screenshot-szczytno.infometeo.pl-2021.02.02-11_40_20.png Prognoza dla Szczytna.Zdarowyj maroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi