Greg1407 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Piękna sprawa jutro lece spradzić ile u mnie przyrosło po kilku nieźle mroźnych dniach i kto wie, kto wie może i ja wkońcu kijaszka zamoczę Norbercie piękna sztuka, widać zdrowy o-koń graty To zamoczymy czy nie zamoczymy..????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klitomasz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Mam pytanie czy ma ktoś info o grubości lodu na Niewiadomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Mam pytanie czy ma ktoś info o grubości lodu na Niewiadomejhttp://jerkbait.pl/topic/126524-zbiornik-niewiadoma/page-4#entry2862771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klitomasz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Wielkie dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Byłem, zobaczyłem, wywierciłem, zmierzyłem i niby jest 9cm. ale z tego 3 śnieżnego i 6 czystego, a teraz zamiast przyrastać i utwardzać to oczywiście pogodowa karuzela i za oknem 5 na+ i deszcz tak więc dalej czekam, z tego co prognozują od soboty ma znowu mrozić i to konkretnie więc zapowiada się ciekaie póki co zostaje mi oglądanie pięknych zdjęć pełnych emocji tych nielicznych szczęśliwców mogących cierpliwie wpatrywać się w swoje kiwoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Damiano, a gdzie robiłeś "próbne odwierty" ? Otmuchów, Głębinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/145186044_4121378844553144_3881192361963770276_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=825194&_nc_ohc=ESAQTv3ZsQsAX8wrMP3&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=ca687d4c6d1b0961a9c9e1cdbe29b49a&oe=603E189B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Patent na wypuszczanie okoni złowionych z większej głębokości. Tzn mniej więcej 10-12m Myślę, że poniżej tych wartości to już byłyby marne szanse ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 jaccoo1 powiem ci że nie odważył bym się wejść na Otmuchów ani na żaden inny duży zbiornik w naszym regionie z uwagi na zbyt krótkie mrozy, rozpoznanie robiłem na "swoich bajorach" gdzie jest max 3 metry głębokości, tak więc o zaporówkach narazie można pomarzyć zwłaszcza że mamy chwilową odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Inny patent:https://twitter.com/BoguckiZbigniew/status/1357064690095034371 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Inny patent:https://twitter.com/BoguckiZbigniew/status/1357064690095034371Patent na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Na wypuszczanie jeleni do lasu W weekend zrobiłem objazd po mazowieckim lodzie. Lód wszędzie słaby tj 5 - 8 cm - amatorów nie brakuje, nie widziałem żeby ktokolwiek wypuszczał cokolwiek Wczoraj info, że przy klatce w Zegrzu były dwie jednostki Straży - raczej się nie paliło.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Przedwczoraj przed zmiana pogody było eldorado, wielkość nie powalała bo 20-30cm ale nadrabiały ilością. Złowiłem około 200 szt.przez kilka godzin. Lód w zależności od miejsca 12-17cm. Na blaszki nie reagowały jedynie mormyszki i żuczki. Dziś natomiast przyszla zmiana pogody, na lód nasypalo sporo śniegu i brania były tylko przez pierwszą godzinę z rana, około 50szt a później zupełna studnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 WitamW weekend mam zamiar wyskoczyć na Bełdany, ma ktoś sprawdzone info czy lód stabilny, okolice Grochówki itp.Może być na priv Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Takie widoki przy podlodowym wędkowaniu: sadza z kominów itp. spływa do dziur :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jestem w ten weekend na wyjeździe koło Pisza. Mam pytanie o jeż. Roś. Łowi tam coś ktoś? Da radę wejść bezpiecznie na lód? Jeżeli tak to w jakim rejonie mogę liczyć na okonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Ładnie wyszedł, na blaszkę Spinmad, jeszcze przed odwilżą Edytowane 5 Lutego 2021 przez Ferret 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Warto przeczytać, mrozi. https://magazyn.wp.pl/informacje/artykul/najpierw-peka-lod-potem-serca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mons Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Cześć. Morisss - najbezpieczniej na jez. Roś jest przy bazie MOPR-U(wieś Łupki) oraz rejon jeziora przy wsi Pilchy-moje zdanie. Z okoniem "srednio" trzeba dużo szukać i wtedy można coś złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Dziś już na innej wodzie, szału nie ma, ale jeden ładny wyjęty, spadł mi okoń ok 45cm pod samym przeręblem Dwa szczupaki, przyłów ( nie moje ) i kilka mniejszych okoni nie zdjęciowych. Lód coraz grubszy, więc w tygodniu będzie łowione Edytowane 6 Lutego 2021 przez Tomek.M 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Dziś już na innej wodzie, szału nie ma, ale jeden ładny wyjęty, spadł mi okoń ok 45cm pod samym przeręblem Dwa szczupaki, przyłów ( nie moje ) i kilka mniejszych okoni nie zdjęciowych. Lód coraz grubszy, więc w tygodniu będzie łowione Kamionkowskie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Kamionkowskie ?Gocławskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Wyobrażacie sobie że muszą przerwę robić w łowieniu- bo lokalny przepis pozwala złapać tylko cztery szczupaki na godzinę https://www.youtube.com/watch?v=SWeOrueEkH0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Dwa dni łowienia na różnych wodach, od głębokiego jeziora, po małą żwirownie. Wyniki słabe, kilka palczaków i jeden trochę większy. Rybka złowiona na blaszkę podlodową HRT [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) ???? Edytowane 7 Lutego 2021 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi