Damiano Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Pi....ęty to może zbyt mocne słowo,ale osobiście jakiś czas temu usłyszałem że wędkarz to "cichy wariat" bo siedzi nad wędką cicho jak wariat:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Damian a myśliwy to głośny wariat bo lata i wali ze strzelby.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Hej, czy miał już ktoś przyjemność zrobić podlodowy desant w grudniu 2021? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ja w sobotę startuję, w poniedziałek było 2 cm szklanego. Przy minus 10 ostatnie noce, myślę że będzie bezpiecznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Dziś rano. U mnie trzeba minimum 2 dni takich jak dzisiejszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Weekendowe łowienie stoi pod znakiem zapytania w województwie mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Kolega się jutro na lód szykuje wejść. Proponuję mu pod nim wodę nie głębsza niż 70 cm i śpiochyTomek Edytowane 8 Grudnia 2021 przez kostom63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Niech rękawki założy lub kaczuszke , bo jak się okaże że 1,5 metra mułu to może mu memoriału nie trzeba będzie robić.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 To zdjęcie u góry to fragment starorzecza przy moim domu. Wczoraj się nie dało wejść. Dzisiaj wszedłem na środek. Jest jakieś 3-4 cm twardego, elastycznego lodu. Samemu bym nie ryzykował. Kilku znajomych wybiera się w weekend na starorzecza Narwi. Może być słabo- mróz odpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 6 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Ale że 6cm miała ta rybcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Ta rybcia to z 12 ????. Złowiłem 3. Byłem z 30 minut. Zrobiłem rozpoznanie. Kombinezon, kolce, kolega z linką. Sam bym nie wchodził. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Jutro ja idę .Podobne zabezpieczenia bierzemy.Liny kolce kombinezony pływające. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Jajca ze stali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zaczynamy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Crazy crazy crazy its my live!!! Powodzenia panowie ja jeszcze poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Niepokojący jest brak człowieka na lodzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Wróciłem, żyję.Brania nędzne. Sezon podlodowy rozpoczęty.[emoji41] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Wróciłem, żyję.Brania nędzne.Sezon podlodowy rozpoczęty.[emoji41]dobrze cię widzieć, bo przez chwilę się zastanawiałem czy jakiś sensacji nie było patrząc na ten "lód" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Lód do 8 cm.Czarny, twardy.Piką dało się przebić mocnym uderzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zapowiadają długą zimę- do kwietnia ponoć- jak już do nas przylezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zapowiadają długą zimę- do kwietnia ponoć- jak już do nas przylezie. Indianie w Ameryce Północnej, Jackowski czy wróżbita Maciej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Indianie w Ameryce Północnej, Jackowski czy wróżbita Maciej?Maciejów zostaw w pokoju. Czytałem dziś naszych meteorologów od cyferek. Póki co czekamy overall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Zapowiadają długą zimę- do kwietnia ponoć- jak już do nas przylezie. co racja to racja.....jak już przylezie w okolicach 21 grudnia, to trzyma do mniej więcej 20 marca....czyli prawie do kwietnia Edytowane 11 Grudnia 2021 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Jutro rozpoczęcie sezonu podlodowego. Na archipelagu potrzeba 2 tygodni mrozów -10, żeby bezpiecznie wejść na lód.Dla wszystkich amatorów podlodowego łowienia tyle zejść z lodu ile wejść! Z rozwagą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi