MarCinFin Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wracaliśmy jak dwa bałwany [emoji2415][emoji301][emoji3511]Dziś testowałem nowe przynęty zaadaptowane na potrzeby zimowego łowienia. Jak przestawały brać na poziomki (efekt wypuszczania do tej samej dziury) pstrągowa wahadłóweczka lub 9g cykada robiły robotę.Poniżej mój okoniowy zestaw. Kotwiczki z celownikami robię sobie sam. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zarąbisty krabik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zarąbisty krabikJak nie chcą wychodzić do poziomek i siedzą przy dnie krabik potrafi je odpalić, szczególnie większe okonie. Tak samo małe rączki. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zostało nam pozazdrościć tafli lodu i rybostanu... A te celowniki to czym się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zostało nam pozazdrościć tafli lodu i rybostanu... A te celowniki to czym się robi?Ja robię z żeli akrylowych do paznokci, dodaję też oczko [emoji6] Kolega Primanki zrobił na ten temat filmik na YouTube. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Podejrzewałem ten sposób, dzięki. Żeli trochę mam tylko dobre światło muszę zakupić.Ewentualnie żony sprzęt pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zostało nam pozazdrościć tafli lodu i rybostanu...A te celowniki to czym się robi? Tak jak Norbert78 napisał, sposobem kolegi Primanki na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Dopalał ktoś tak przynęty łowiąc w sezonie letnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) Ciężki dzień na lodzie, sandacze nieaktywne, sporo kontaktów, I tylko jedno branie maluszka. Z zapisu echo widać czy jest szansa na branie czy podpłynął popatrzeć. Dziś tylko patrzyły! Gratuluję, sandacz z lodu liczy się podwójnie , jednak tutaj także obowiązują zasady publikacji zdjęć na JB:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Stycznia 2022 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wracaliśmy jak dwa bałwany [emoji2415][emoji301][emoji3511]Dziś testowałem nowe przynęty zaadaptowane na potrzeby zimowego łowienia. Jak przestawały brać na poziomki (efekt wypuszczania do tej samej dziury) pstrągowa wahadłóweczka lub 9g cykada robiły robotę.Poniżej mój okoniowy zestaw. Kotwiczki z celownikami robię sobie sam. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaCo to za krabik jaka marka ?Fajne są też cykady spinmada stricte podlodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Westin, jak dobrze pamiętam Coco the Crab Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Fajne porównanie trzech firm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Na lubelszczyznie tez juz bylo wiercone. Dzis na malym zbiorniku lod 10-11cm. Szklany, lity, przejrzysty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Łowisko Wojsze pod Ostrołęką. 7-10 cm szkła. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Cieniutko.. U nas 14-20+ cm zależy jakie zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Kolejny piękny dzień na lodzie, ilościowo tak jak zwykle, w pytę. Zaczęły też pojawiać ładniejsze okonie ale to jeszcze nie to. Najlepsze miejsca są jeszcze niedostępne, za cienki lód.Dziś solowy wypad na 3.5 godziny. Jutro nowe miejsce. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ładne i takie bladziutkie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na echo mają ładniejsze kolorki [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Nowa miejscówka zapowiada się obiecująco [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Stycznia 2022 przez MarCinFin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tam to raczej każda woda jest obiecująca Graty, u nas dziś z lodu sporo drobnicy i pojedyńcze rybki pod 35cm..Trafiliśmy na jeziorko gdzie pod 20cm lodu i śniegu na nim 30+, a narzekają na lód w PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Tam to raczej każda woda jest obiecująca Graty, u nas dziś z lodu sporo drobnicy i pojedyńcze rybki pod 35cm..Trafiliśmy na jeziorko gdzie pod 20cm lodu i śniegu na nim 30+, a narzekają na lód w PL :PDSzukajcie a znajdziecie Jak okonie pod 35cm opuszczały przerębel to już fajnie. Ja dziś w domu, remontowo, aż głowa puchnie i jutro już musowo trzeba na lód. W nadchodzącym tygodniu, wieczorową porą, będą grane pierwsze wypady miętusowe. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Daj znać o miętysach, bardzo jestem zainteresowany połowami tej ryby. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W środkowej WLKP na dużych zbiornikach tylko niektóre zatoki skute. Na małym dołku dziś byłem sprawdzić, lód 5-6 cm, nie poszalałem. Około 25 dziur wykutych z bezpiecznej odległości od brzegu, brań zero. W dodatku od 9.00 mamy plus na termometrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Dziś ciężki dzień sandaczowy, wiercenie bez końca na nowej wodzie. Pierwsze 3 godziny bez brania i dopiero po 13 trafiliśmy na fajne miejsce, które obdarzyło nas ośmioma sandaczykami 35-50cm w ciągu godziny. Bez fotek bo to za małe ryby. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Stycznia 2022 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Weekendowy wypad na lód, zaowocował złowieniem kilku okoni 30+. Brania na blaszkę bardzo delikatne. Za tydzień pierwsze - podlodowe zawody w naszym Kole, oby ryby dopisały [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi