cinn Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Potrzeba czasami poświecić dosyć daleko.Nie będzie używana często. Raz na jakiś czas będzie używana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Budżet trochę przewyższa ale poczytaj sobie o Olight H2R Nova . Cena/Jakość wypada wg mnie bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Potrzeba czasami poświecić dosyć daleko.Nie będzie używana często. Raz na jakiś czas będzie używana. To spokojnie wystarczy tiross. Nie wiem jak z jakością u nich teraz, ale moja działa od 3 lat i ogniwo sprawne. Nie używam jej jednak zbyt często. Częściej używam czołówki, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Z Led lenserem jest różnie. Do ciężkich akcji chciałem mieć dobra latarkę i kupiłem model za ok 650 zł. Duza ciężka z tylu na głowie jak paczka fajek nie da się w tym spać bo jak na kamieniu śpisz. Z tylu jest jakaś regulacja non stop przełącza się od kurtki. Jak zapalisz na sandaczach to od razu do domu. Nie ma pokrowca wiec gdzie nie wrzucisz to sie sama zapala. Swieci moze fajnie ale chlopaki maja z biedronek i sie smieja ze mnie jak swiece tą nibylux latarką. Mam tez cos slabsze za ok 200 tez z lensera i ta duzo lepsza i ma pokrowiec. Duzo fajniejsza. Drugi raz bym tej drugiej nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A jak już o czołówkach mowa , to ja z czystym sumieniem polecam Zexusa ZX-260 BK lub ZX-280 BK . Kupiłem swego czasu na Forum w jakiejś promocyjnej cenie od Rafała ( kiedy jeszcze częściej się udzielał ) . Jest lekko , bardzo jasno kiedy trzeba i dyskretniej jeśli chcę . Fajna , poręczna i tania stosunkowo http://team-rapa.pl/sklep/firma/zexus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam olighta, zaraz zobaczę co to za model. Moim zdaniem absolutny top. Ma klipsa na daszek i swieci naprawdę zajebiscie. Akumulator trzyma bardzo dobrze. Zasięg światła nieprawdopodobny, wykonanie rewelacja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi