michalmiro696 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam .Skradziono mi silnik spalinowy Mrecury 2,5km i echosondę Garmin 350cw razie jakich kol wiek informacji lub ofert tego typy sprzętu proszę o kontakt tele,781166553 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jak trwoga to do B....a, a tak na poważnie to pójdzie ofertą szemraną, za psie pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jeśli myślisz tego typu kategoriami to gratulacje. Każdy chciałby odzyskac skradzioną i cenną rzecz mysle że Ty też. Ja osobiście chciałbym pomoć gdyby ktoś tego potrzebował....nie musisz się udzielać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Pan Krzysztof jest ostatnio wyjątkowo aktywny i udzielający dobre rady ... wszędzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 To nie rada, to stwierdzenie, wielu ludzi w tych czasach charakteryzuj "moralność Pani Dulskiej", jeśli tylko będę w stanie to pierwszy dam Ci znać.Złodziejom obcinał bym łapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dzisiaj nerwowy dzień, wiem że każdy chciały pomóc. Doceniam.Ale coraz bardziej wieże w to że wszystko na marne. Nie znajdzie się ktoś po prostu mnie obserwował jak wnoszę sprzęt do piwnicy w bloku(mieszkam w Lublinie) często jedzilem na ryby no może nie co dziennie ale 5-6x w miesiącu. Tylko moja piwnica została okradziena. Ktoś wiedzial że tam jest sprzęt. Masakra w głowie się nie mości. Dobrze ze nie zabrali tuby z wędkai i torby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 To jeszcze pisz tu że coś wartościowego zostawili.Tak poważnie zabieraj wędki do mieszkania i za szafę.Tylko współczuć. Oby się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) To jeszcze pisz tu że coś wartościowego zostawili.Tak poważnie zabieraj wędki do mieszkania i za szafę.Tylko współczuć. Oby się znalazło.chyba nie podejrzewasz kogoś z forum ? Michał pewnie okradły dresy na koks, co nie znają się na wartości innej niż silnik czy ekran. "Wędkarze" nie zapomnieli by o kijach itp itdNienawidze tych co kradną i tych co śmiecą..za małe kary.. 3maj sie i popytaj dyskretnie na dzielni..może piwko komuś trzeba postawić co jest poza podejrzeniami a wysiaduje pod sklepem ..? Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Kuźwa z forum czy nie. Mało istotne, jeżeli wlazł i ukradł to h.. mu w d... Nie twoje nie ruszaj. Tyle w temacie. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez z@nder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 chyba nie podejrzewasz kogoś z forum ? Michał pewnie okradły dresy na koks, co nie znają się na wartości innej niż silnik czy ekran. "Wędkarze" nie zapomnieli by o kijach itp itdNienawidze tych co kradną i tych co śmiecą..za małe kary.. 3maj sie i popytaj dyskretnie na dzielni..może piwko komuś trzeba postawić co jest poza podejrzeniami a wysiaduje pod sklepem ..?Podzielam opinię.Są kije o wartości wyższej niż echo. Też by poszły.Szkoda sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dzięki chłopaki za wsparcie. Oczywiście będę śledził i szukał info. Może ktoś coś widział lub wie.z forum jasne że nikogo nie podajrzewam. Mam małe podejrzenie 2 osoby które sprzątają bloki. Oni mają klucze do wszystkich drzwi i widzieli mnie jak nie jedno krotnie wnoszę sprzęt do piwnicy. Jutro będę to sprawdzał. Ulotki już na klatkach wiszą. Sąsiedzi zdziwieni że takie miało miejsce od kilkunastu lat nic nie zginęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 zgłosiłeś na policję ? podajesz podejżanych a oni ich węszą musieli zostawić jakieś odciski itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 tak zgłosiłem,odciski niee to nie wątpię nie u nas w PL.nie za taką sprawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 chyba nie podejrzewasz kogoś z forum ? Michał pewnie okradły dresy na koks, co nie znają się na wartości innej niż silnik czy ekran. "Wędkarze" nie zapomnieli by o kijach itp itdNienawidze tych co kradną i tych co śmiecą..za małe kary.. 3maj sie i popytaj dyskretnie na dzielni..może piwko komuś trzeba postawić co jest poza podejrzeniami a wysiaduje pod sklepem ..?koksy i dresy takim rzeczami jak silnik to się nie zajmują, wolą komuś wpie..ol spuścić. Silnik ukradł jakiś osiedlowy złodziej, szkoda że psa nie było, ten mógłby gdzieś doprowadzić,miałem podobnie z kołami od auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Zgłoś do ubezpieczyciela, w ubezpieczenie mieszkania wliczana jest często piwnica. A być może odzyskasz kasę. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Pendergrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś do ubezpieczyciela, w ubezpieczenie mieszkania wliczana jest często piwnica. A być może odzyskasz kasę.tak mam,dzięki temu odzyskałem kiedyś chyba 70% wartości (po cenie zakupu) za skradziony rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kurcze. Właśnie o to chodzi ze piwnica nie podlega. Wynajemuje mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kurcze. Właśnie o to chodzi ze piwnica nie podlega. Wynajemuje mieszkanie.Zależy od ubezpieczyciela, u mnie akurat PZU i podlega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Sprzątający mogli nadać...albo lokalny obserwator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi