Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) krzysztof1983krzysztof1983Forumowicz +Forumowicze157 postówLokalizacjagorzow wlkpImię:krzysztofNazwisko:kubasikNapisano dziś, 07:58Wczoraj tradycyjnie wyjazd nad dolną Odrę okolice Szczecina i troszkę gryzly sandaczyki..ogólnie zlowionych 7sztuk w tym 70cm,67cmi63cm a wiec dzień zaliczony na plusSkandaliczne!!! Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Z tego co widzę , to okres ochronnym w tamtym regionie zaczyna się od 1 marca, więc w czym problem? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Bez gównoburzy Można łowić na wodach morskich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Tak że teraz grzecznie przeproś kolegę i poproś moda o usunięcie tego tematu ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 I to szybko zanim więcej ludzi to zobaczy bo chyba kogoś obraziłaś... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Serdecznie przepraszam, nie zauważyłem, że w O/Szczecin jest odstępstwo. Temat do skasowania.Przepraszam Krzysztofie, zasugerowałem się tym, że Twoja lokalizacja to Gorzów. Żebyś tak jeszcze przy okazji nie łamał Regulaminu Forum... Zwracam uwagę, że pisanie w kolorze czerwonym przeznaczone jest wyłącznie dla Administratora.Teraz jeszcze Remka przeproś... PS. twój wpis edytowałem, zmieniłem na kolor czarny Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Jano 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 W sumie "trzy wody" na tej Odrze mamy w Szczecinie . PZW, SUM i Spółdzielni Regalica. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Serdecznie przepraszam, nie zauważyłem, że w O/Szczecin jest odstępstwo. Temat do skasowania.Przepraszam Krzysztofie, zasugerowałem się tym, że Twoja lokalizacja to Gorzów. Żebyś tak jeszcze przy okazji nie łamał Regulaminu Forum... Zwracam uwagę, że pisanie w kolorze czerwonym przeznaczone jest wyłącznie dla Administratora.Teraz jeszcze Remka przeproś... PS. twój wpis edytowałem, zmieniłem na kolor czarnyPrzepraszam Wszystkich!!! PSChciałem na kolorowo wyrazić jak bardzo się zarumieniłem ze wstydu... Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Alexspin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi