Skocz do zawartości

Kara z wstęp do lasu.

Artek

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż na szczęście gw bankrutuje i już niedługo będzie nas raczyć podobnymi sensacjami :) Ludzie zaczynają coraz lepiej zdawać sobie sprawę jakiego typu to źródło i czyja kasa opłaca artykuły :)

A co to ma wspólnego z tematem że jedni bankrutują a Karnowscy, Semka i reszta rośnie? Odnieś się do tematu a nie sensacji znów szukasz.

A to ma tyle wspólnego z tematem, że jeśli się podaje jako żródło notorycznego kłamcę, to należy o tym uprzedzić, [co zostało zresztą uczynione], ponieważ prawdopodobieństwo istnienia prawdy w tym artykule jest bliskie zeru.

Tzn. co jest nieprawdą? To że burmistrz złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa do prokuratury ???? Przecież to suchy fakt który będzie pewnie pominięty przez te "jedynie słuszne" media.

• Like 1

Ta najlepsze "źródła" to TVP Trwam Nasz dziennik i inne tym podobne wiarygodne źródła informacji a reszta to kłamcy ????????????????ludzie miejcie litość proszę ????????????i idźcie na ryby albo zalużcie klub "Ojca T.R "i tam swoje przemyślenia możecie pisać.

Edytowane przez Karas06
  • Like 4

Taka sytuacja.

Na S8 kierowca wiózł koparkę na niskopodwoziówce. Na jednym z wiaduktów zaczepiła i spadła ...

Media w moment się zleciały jakby mieli cynk że coś takiego się stanie...

Kierowce, logistyka i spedycje zrównali z ziemią i błotem że źle zabezpieczone , źle zaplanowane itd.....news poszedł w świat...

Okazało się że nie zawinił ani kierowca, ani logistyk ....a drogowcy! Wiadukt na mapach był 40cm wyższy niż w rzeczywistości.....bo im się za płytko wykopało i źle obliczyło....

Mineło już ze 4 lata...myślicie że było jakieś sprostowanie?....zero!

Rzetelna informacja się nie sprzedaje i tyle....

Ps. Wiele osób nie potrafi już myśleć samodzielnie i ślepo wierzy w to co pokażą w TV...bez względu której!

Edytowane przez przemo_w
  • Like 7

Kolego bo każdy wierzy w to co mu wygodnie i odpowiada jego poglądom

Przynajmniej dzisiaj propaganda jest po jednej jak i drugiej stronie co daje względną równowagę a prawda leży gdzieś po środku. Poprzednio syf lał się zawsze na tych samych a prawdy praktycznie nie było...

Telewizor nigdy nie powinien myśleć za człowieka.

• Like 1

I chyba tyle wystarczy.

Może zajmiemy się doniesieniami z naszego światka?

Typu : ratowali kilku wędkarzy z kry lodowej?

Bo na te newsy nikt nie reaguje...znaczy że to normalne?

Tytułowy temat to jak dla mnie @Raffaello zakończył wklejką oświdczenia PZŁ i już wszyscy wiemy / powinniśmy wiedzieć jak to jest z tym zakazem....

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Ta najlepsze "źródła" to TVP Trwam Nasz dziennik i inne tym podobne wiarygodne źródła informacji a reszta to kłamcy ludzie miejcie litość proszę i idźcie na ryby albo zalużcie klub "Ojca T.R "i tam swoje przemyślenia możecie pisać.

Nie bardzo rozumiem po co w to wciągasz Ojca R. I TVP ale skoro już tak robisz to może chociaż przez chwilę zastanów się w czyim interesie działa taka GW i kto jest głównym sponsorem spółki Agora. Jeśli nadal uważasz że TVP jest tak samo szkodliwe jak w/w to nie mamy o czym rozmawiać.

A prawda jest taka jak napisał kolega @theslut, że grupa 0.3% populacji ludności kraju zawłaszcza przestrzeń publiczną 99.7% ludności kraju. Czy to jest normalne ?

Stąd ten bunt. 

Czy wędkarz ma prawo wygonić z wody kapiących się, czy plażowiczów. ?

Edytowane przez Małkociniak
  • Like 1

Jeśli nadal uważasz że TVP jest tak samo szkodliwe jak w/w to nie mamy o czym rozmawiać.

To nie było do mnie ale uważam że TVP jest bardziej szkodliwa bo za publiczne pieniądze zakłamuje obraz rzeczywistośći i nie chodzi tylko o czerwone paski w TVP info.

Propaganda jest taka że Goebbels i Urban razem wzięci się chowają. Przykłady w kazdym programie mozna mnozyć.

Skoro tak uważam to  nie mamy o czym rozmawiać według Ciebie. Jeszcze chwila i będzie dominował jeden słuszny i niepodważalny kierunek jak u Kima. A reszta do lochów.

• Like 1

Jak widzę, emocje zaczynają grać główną rolę, temat przewodni wątku po wyjaśnieniach PZŁ stracił aktualność, posty zaczynają się ocierać o bieżącą politykę... Mnóstwo argumentów przemawia za zakończeniem wątku.

Apeluję o rozsądek. Szkoda otrzymywać punkty za naruszenia regulaminu w tak błahym temacie. Naprawdę, nie warto...

Ale wybór zależy od każdego z Was. I nie miejcie pretensji, że nie ostrzegałem.

• Like 1

BOB1 - idziesz!!  :D  :D 

Czemu to w brata oku źdźbło widzicie, a belki w swoim nie dostrzegacie.. :)  W 2017 na Sulejowie i wielokrotnie wcześniej policja i organizatorzy mP wędkarskiego świata przeganiali z sektorów kogo tylko chcieli.. Na lądzie jest tak samo..

• Like 3

A prawda jest taka jak napisał kolega @theslut, że grupa 0.3% populacji ludności kraju zawłaszcza przestrzeń publiczną 99.7% ludności kraju. Czy to jest normalne ?

Stąd ten bunt.

Czy wędkarz ma prawo wygonić z wody kapiących się, czy plażowiczów. ?

Żaden ! Myśliwy -mi i moim znajmym nic nie zawłaszcza i takich osób jak my jest dużo ...więc to 99.7 % traktuje jak z czterech liter wzięte wyliczenia....

@Małkociniak czemu próbujesz np mnie wciągnąć w ten bunt? Skoro ja nie mam nic przeciwko myśliwym....i sam myśliwym nie jestem.

@SOB bardzo dobry przykład. W imię Indywidualnych Mistrzostw wędkarzy wygonili wszystkich.....

Edytowane przez przemo_w
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...