jbk Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 mam du?źo mustad?łw więc podam ich wymiary :1 - 30mm1/0 - 32,5 mm2/0 - 35,5 mm3/0 - 39,5 mm4/0 - 43 mm5/0 - 48,5 mm6/0 - 53,5 mm7/0 - 59 mm8/0 - 65 mm10/0 - 70 mm12/0 - 83 mm (gamakatsu)pomiar od oczka do łuku kolankowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 jestescie zloci niech ktos jeszcze male zamiesci z rozmiarow miedzy 6 a 1 Ps juz w kilku miejscach doczytalem, ze nie ma standardowych rozmiarow. Co do 3 pudelek to uzywam plastica panaro tych duzych skrzynek (numer 105?) z pudelkami (dla ciebie jbk to lokalny wyrob ;P)na upartego jestem w stanie podzielic kazde na bodaj 22 przegrodkibiorac pod uwage, ze nie potrzebuje kazdego mozliwego wariantu (nie liczac glowek wiekszych to male kupuje w 2ch wariantach - najlzejszym i najciezszym z ktorego wg potrzeb obcinam olow kombinerkami ;PBo o ile lapanie na lodce mnie nie ogranicza to juz noszenie w plecaku 10 kg olowiu fajne nie jest ;P Stad mam 4 duze pudla i w jednym zapas gum, w drugim zapas glowek (leza w aucie) a w 2ch kolejnych zestaw malych gumek + male glowki oraz duzych gum +duze glowki. jako, ze z gory wiem gdzie sie wybieram (czy plytko czy gleboko i czy za okoniem czy szczupakiem - wiecej opcji procz ew pstraga ale to zas zupelnie inna woda w irlandii neima) to staram sie nei nosic wszystkiego naraz.. Ale pomysl dobry i chyba go lekko zmienie (wkladajac do kazdej przegrodki kawalek papierka/plastiku z rozmiarem glowek w przegrodce (rozmiar + dlugosc) bede w stanie na przyszlosc wiedziec o co chodzi i co zamawiac jak zacznie ubywac. (apetyt rosnia w miare jedzenia jak mialem 2 rozmiary glowek w 3 wagach to nie trzeba bylo kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ja przeznaczyłem trzy pudełka na gł?łwki, teraz tylko przed przyjazdem do Polski sprawdzam braki i dokupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Wr?łciłem do domu i właśnie miałem mierzyć,fajnie ?źe kolega jbk mnie ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotbe Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 R?ł?źnice w wielkościach gł?łwek zalecanych na stronie fishing -martu wynikają z wielkości korpus?łw - w predatorze Mann's-a 3 cale korpus jest dłu?źszy ni?ź w kopycie Relaxa 3 cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Powieksze liste rozmiarow od JBK (a noz sie komus przyda?) 8 - 17mm (owner)6 - 18,2mm (jaxon tanami)4 - 22.2 (jaxon tanami)2 - 36,3mm (jaxon tanami)1 - 30mm (mustad) (29,3 jaxon tanami)1/0 - 32,5 mm(mustad)2/0 - 35,5 mm(mustad)3/0 - 39,5 mm(mustad)4/0 - 43 mm(mustad)5/0 - 48,5 mm(mustad)6/0 - 53,5 mm(mustad)7/0 - 59 mm(mustad)mi wyszlo bardziej 57mm (big game)8/0 - 65 mm(mustad)10/0 - 70 mm(mustad)12/0 - 83 mm (gamakatsu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi