wilczybilet Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Wczorajsza wieczorna sesja sandaczowa na jeziorku. Blat 4m, do wody idzie Keitech ES 4” w naturalnym kolorze na 10g. W opadzie potężne kopnięcie, kij wygięty po sam dolnik i odjazd na hamulcu(beton). Winowajcą okazał się być 90cm węgorz [emoji15] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWrzuć zdjęcie tego węgorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Wrzuć zdjęcie tego węgorza Jedno, jedyne, rozmazane, obrzydliwy stwór, tak potwierdzam, to pyton. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Lipca 2018 przez WojtekCIN 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jedno, jedyne, rozmazane, obrzydliwy stwór, tak potwierdzam, to pyton. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkŁadny kaban , ale widzę po Twojej minie, że bardzo mocno Cię przeraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Zakryłem emotką, bo w oryginale grymas obrzydzenia na twarzy był jeszcze gorszy niż ten rozmazany pyton. Kaban zacny, mój PB Pływa dalej ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Taki tam przyłów 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Taki tam przyłów Gratulacje, gruby przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Kapitalny "odzysk", gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Bardzo rybna rzeka, ladnie zagryzly xD przynajmniej na pusto nie wracales :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Miał być wąsaty, a trafiłem taki okaz. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ale jak to musiało chodziiiiiiiiiić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na początku myślałem, że naprawdę siedzi sum. Murował jak trzeba hehe Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Taki oto rodzynek zassał gumę ala keitech od Cyprysa,walka była konkretna dołowanie i odjazdy jakby nie było to cabanek miał 45cm długości, zapięty elegancko po walce odpoczywa dalej,oby trafiał na rozsądnych ludzi:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam.A mnie się taka przygoda dzisiaj przytrafiła ... złota orfa na mokrą muchę z rzeki gdzie o zwykłego jazia wcale niełatwo, a co dopiero o rybkę z bajki ... Pozdrawiam. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Spełniła Ci trzy życzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam.Ja tam w bajki nie werzę ... ale na wszelki wypadek wyszeptałem przed wypuszczeniem ... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Co następny, to większy ...???? 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Co następny, to większy ...[emoji23] Fajna łopata Dawid [emoji4] na jakim zestawie strzelił? Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 King River, Black Crystal 3005 plecionka 0,10 i Bielik Shaker, taki biały z czarnym grzbietem, chyba limitowana wersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Miał być boleń, ale tez się fajnie stawiał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krisspin Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Tegoroczny sezon jest pełen niespodzianek, bóbr został podczepiony za ogon więc był to czysty przypadek. Lis przebił wszystko czego można było się spodziewać. Oba zwierzaki złapane przez moich znajomych. Jak ja bym trafił taki zestaw nie pozostało by nic innego jak zagrać w totka. Tak na marginesie to lis skoczył do wody za woblerem polując za kolacją. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez krisspin 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Aaahahaha, no nie moge, mistrz !!! :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 „Przyłów roku" masz gwarantowany [emoji23][emoji23][emoji23]Ciekawe co będzie następne ?;P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 I tak ze nic sie nie stalo. Kiedys znajomy podhaczyl Bobera to kijek mu polamal Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Fota kozak zarówno lisa jak i bobera kolega to widać hard level że nie bał się złapać bobra w ręce. Nie dość że wali od niego na kilometr zdechlizną to jeszcze ma ząbki nie od parady. Lis dostał "w twarde" także było ciężko odczepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Fota kozak zarówno lisa jak i bobera kolega to widać hard level że nie bał się złapać bobra w ręce. Nie dość że wali od niego na kilometr zdechlizną to jeszcze ma ząbki nie od parady. Lis dostał "w twarde" także było ciężko odczepić [emoji38]Haha to samo pomyslalem, moze u niego bobry jakies spokojniejsze u mnie wystarczy, ze jestes w promieniu metra a juz sycza Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi