Bułka Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wytrzeszcz i przodożuchwie, ależ te ryby są paskudne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 A i u mnie coś się trafia...To już mistrzostwo świata z tym gnatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 To stary przyłów sprzed trzech lat, ale ciekawy Warta w okolicach Rogalina, wędzisko JAXON Extera, kołowrotek JAXON Armand 300M, plecionka MIKADO Nichonto Octa Braid 0.08, wobler SALMO Hornet 3,5cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Te frędzle o zmierzchu mogłyby imitować wąsatego Tak ,albo jakąś kałamarnicę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 To już mistrzostwo świata z tym gnatem Sądząc po wielkości to chyba jednak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Sądząc po wielkości to chyba jednak zabawka Na to wygląda, ale jednak "gnat" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Na to wygląda, ale jednak "gnat" Zabawka. Choć w pierwszej chwili bylo zdziwienie bo cała metalowa i dosyć ciężka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, to mój nowy rekord bolenia, ale w tą drugą strone ;P Ryba zapięta prawidłowo, nie podhaczona. Jak on to chciał łyknąć???? PS. Jeśli zdjęcie nie zgodne z regulaminem, to proszę moderatora o usunięcie postu. Wstawiłem bardziej jako ciekawostkę. Tomku, zapewne zostawiłbym te zdjęcia jako ciekawostkę, ale...Jak można brać takie maleństwo do SUCHYCH dłoni?! Nawet bardzo ostrożne manipulacje przy takim kilkucentymetrowym baby powodują utratę śluzu, często również i delikatnych łusek, co może skończyć się poważnymi grzybicami i/lub chorobami bakteryjnymi czy wirusowymi... Pamiętaj proszę przy kolejnym dziecku, by dłonie przed odczepieniem rybki zmoczyć. A najlepiej wypiąć (jeśli się da) bez wyciągania z wody. Edytowane 12 Października 2018 przez woblery z Bielska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Wreszcie ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Tomek ...oczywiście wypuściłeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Zastanawiałem się czy na ognisku nie zrobić, ale żal mi sie jej zrobiło ;P Edytowane 12 Października 2018 przez Tomek.M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Zastanawiałem się czy na ognisku nie zrobić, ale żal mi sie jej zrobiło ;PJa myślę, że raczej tak małych patyków nie mogłeś znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Tej wielkości bolki z ogromnym zapałem atakują mikrowahadłówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, to mój nowy rekord bolenia, ale w tą drugą strone ;P Ryba zapięta prawidłowo, nie podhaczona. Jak on to chciał łyknąć???? PS. Jeśli zdjęcie nie zgodne z regulaminem, to proszę moderatora o usunięcie postu. Wstawiłem bardziej jako ciekawostkę. Tomku, zapewne zostawiłbym te zdjęcia jako ciekawostkę, ale...Jak można brać takie maleństwo do SUCHYCH dłoni?! Nawet bardzo ostrożne manipulacje przy takim kilkucentymetrowym baby powodują utratę śluzu, często również i delikatnych łusek, co może skończyć się poważnymi grzybicami i/lub chorobami bakteryjnymi czy wirusowymi... Pamiętaj proszę przy kolejnym dziecku, by dłonie przed odczepieniem rybki zmoczyć. A najlepiej wypiąć (jeśli się da) bez wyciągania z wody.Oczywiście masz racje. Jednakże byłem przekonany, że to ukleja i że ją podhaczyłem, dlatego nie zmoczyłem ręki. Gdy zobaczyłem co mam było już po zawodach :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Ukleja jakaś gorsza? To jest ichtiorasizm! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Nie gorsza, ale jednak bolek bardziej wartościowy. Uklei na Wiśle na pęczki, bolków już zdecydowanie mniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 To gatunki trochę na innym poziomie troficznym, więc nie moga być tak samo liczne. Ukleja mimo iż "niżej" w hierarchii, to również mają swoją rolę w ekosystemie. Wg. mnie nie mniej ważną od bloków. A już na pewno są smaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Ja w tym roku zamówiłem Bolka 7 Cm na 2 blaszkę. Idealnie zapietego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 No to przyłowów ciąg dalszy Dzisiaj jazgarz na rippera ;P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 A opuszki palców znowu nie zwilżone życiodajnymi kroplami wody Tomku, znowu prowokujesz aferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Żeby tylko na jednym polu... bo przecież to jest jawna prowokacja, przecież nie jest spełniony forumowy wymiar w jazgarzu... Btw jeden jedyny wziął, czy w tym miejscu po prostu brały jazgarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Piękny jazgar . Miałem kilka sztuk w tym roku na micro jiga polując na białoryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 A opuszki palców znowu nie zwilżone życiodajnymi kroplami wody Tomku, znowu prowokujesz aferę A własnie, że ręka zmoczyłem całą, może nie widać, ale pamiętając wczorajszy wpis zrobił to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Żeby tylko na jednym polu... bo przecież to jest jawna prowokacja, przecież nie jest spełniony forumowy wymiar w jazgarzu... Btw jeden jedyny wziął, czy w tym miejscu po prostu brały jazgarze?Jeden jedyny, zresztą zaraz po szczupaku. Później długo cisza, aż udało mi się w końcu dobrać do okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 No to przyłowów ciąg dalszy Dzisiaj jazgarz na rippera ;PTomek , ta gumka to coś z Foxa ? Jakiś Mikro Fry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi