BOB1 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Tomku, dobrze wiesz, że mój wpis to wrodzona przekorność A jak Cię znam, to przypisywanie komo jak komu, ale Tobie świadomego braku poszanowania dla stworzeń wodolubnych?! ...mocno śliska teoria Edytowane 13 Października 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Tomek , ta gumka to coś z Foxa ? Jakiś Mikro Fry ?Kupiłem dawno temu, więc nie odpowiem ;P Edytowane 13 Października 2018 przez Tomek.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Oki , rozumiem . Też nie mam specjalnie głowy do nazw gum tym bardziej , że jest tego towaru ogrom . Myślałem , że to coś takiego https://www.fishpoint.pl/fox-rage-micro-fry-4cm-lemontiger-1szt-p-17376.html bo wyglądało znajomo , a w tym i zeszłym sezonie używałem momentami intensywnie w kolorach różnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Tomek , ta gumka to coś z Foxa ? Jakiś Mikro Fry ?Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidKa Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Taki Stefan na zakonczenie nocnego biegania za Noculakami...i 2 noce i zero kontaktu na plyciznach takze wobki czas zamknąć w szafie :/ Raz dwa trzy cztery ,chyba wiem Panie gdzie sa twoje łowne woblery... Lina celowo rozciągnieta wokół szczytu główki na wysokosci Klenic gdzie kilka wobków zostawilem... a tym razem baran niechlujnie zamaskowal... Pieć, sześć... kiedys tego majsterka dojade z linką w lapkach... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Pamiętaj tylko, aby na koniec ciężki kamień dowiązać, bo wypłynie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Następny ciekawy przyłów W dodatku na swoją obrotówkę, co cieszy podwójnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 U mnie taki oto maluszek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Tołpyga 135 cm, obwód przy głowie 80 cm, waga ponad 40 kg.Fol ponad 30 min.Dzięki pomocy młodych kolegów wędkarzy pływa dalej.Szkoda że nie wyszły filmiki z holu i z wypuszczenia jej ale to chyba z wrażenia młodego kolegi wędkarza. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Wzięła,czy podhaczona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 No to przyłowów ciąg dalszy Dzisiaj jazgarz na rippera ;PZ zapartym stolcem oczekuję ciernika prawidłowo zapiętego za pyszczek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Z zapartym stolcem oczekuję ciernika prawidłowo zapiętego za pyszczek .Mogę wrzucić, ale złowiony na przynętę zwierzęcą a nie spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Z zapartym stolcem oczekuję ciernika prawidłowo zapiętego za pyszczek .Złowiłem w tym roku na micro jiga, a dokładniej na korpus najmniejszego twisterka + 1g główka i hak nr 8 ;pedit: Przepraszam za pomyłkę, to był mały kiełb nie ciernik Edytowane 20 Października 2018 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Powracając na zero postanowiłem odwiedzić pewną kałużę w dosłownym tego słowa znaczeniu, niby przyłów ale jak cieszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Powracając na zero postanowiłem odwiedzić pewną kałużę w dosłownym tego słowa znaczeniu, niby przyłów ale jak cieszy. Kamilu, film jest niedostępny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Hej, a teraz ? ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Tołpyga 135 cm, obwód przy głowie 80 cm, waga ponad 40 kg.Fol ponad 30 min.Dzięki pomocy młodych kolegów wędkarzy pływa dalej.Szkoda że nie wyszły filmiki z holu i z wypuszczenia jej ale to chyba z wrażenia młodego kolegi wędkarza.Przez 20 min miał być sum, później pokazała się w oddali płetwa ogonowa i zgłupiałem.A po 25 mninutach juz wiedziałem co to za express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Teraz ok.To Kruki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Złowiłem w tym roku na micro jiga, a dokładniej na korpus najmniejszego twisterka + 1g główka i hak nr 8 ;pedit: Przepraszam za pomyłkę, to był mały kiełb nie ciernik Nawet gdyby , to schodzimy tak na prawdę do takich mikrusów żeby cokolwiek coś złowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Przez 20 min miał być sum, później pokazała się w oddali płetwa ogonowa i zgłupiałem.A po 25 mninutach juz wiedziałem co to za express. Czy było to łowisko komercyjne czy naturalne? Bo tak w sumie zastanawiam się czy jeszcze obowiązuje przepis o zakazie wpuszczania obcych gatunków do naszych wód (trochę chory bo no karp jest również gatunkiem obcym )? Bo jeśli tak i jest to "dzika" woda to wypuszczając rybę złamałeś prawo! niezła paranoja Gratuluję przyjemności holu takiej "krowy" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Hej, a teraz ? ;pTeraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Czy było to łowisko komercyjne czy naturalne? Bo tak w sumie zastanawiam się czy jeszcze obowiązuje przepis o zakazie wpuszczania obcych gatunków do naszych wód (trochę chory bo no karp jest również gatunkiem obcym )? Bo jeśli tak i jest to "dzika" woda to wypuszczając rybę złamałeś prawo! niezła paranoja Gratuluję przyjemności holu takiej "krowy" Zbiornik zaporowy przeznaczony do remontu.Ryba poszła by prawdopodobnie na rzeż,( jutro odłowy ) została wypuszczona do zbiornika bezodpływowego . Frajda z holu zajebista ( 40- 50 kiilo dzikiej ryby) , a co do prawa to TY nigdy go nie złamałeś??? Na zdjęciach ryba na macie z bagażnika samochodu przed transportem. Edytowane 21 Października 2018 przez Rajfel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Mój wpis nie był żadnym przytykiem do Ciebie a chyba niestety tak to odebrałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkowal Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Rajfel, Lubianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Z zapartym stolcem oczekuję ciernika prawidłowo zapiętego za pyszczek .Na FORS, jest zdjęcie takiego ancymona na muchę. Na haczyku. Ja wczoraj wyjąłem na parkinsona, ale trzymał się skubany gumiacza, hak poza pyskiem. W pewnym momencie był nawet dublet (trzymały pyskami za obie końcówki przynęty), ale nad wodą już puściły. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi