k.gluchy Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Na przekór wszystkim i wszystkiemu zamiast na Sandacza wybrałem się za Jaziem. Dostałem info o pewnym miejscu że mogą być fajne jaski i postanowiłem je sprawdzić. Niestety miałem tylko jedno nie wcięte branie oraz Leszcza w przyłowie Rybka dość silna, fajne zdecydowane branie. Ogólnie połowić samemu nad wodą bez ludzi w taka pogode to jest to! Edytowane 10 Listopada 2018 przez k.gluchy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzisiejszy przyłów. Zaatakowała wpadającą do wody czarną obrotówkę. Na szczęście nie trafiła i tylko zaplątała się w plecionkę. Sprzęt to Matagi Super Shore LL, Daiwa Luvias 2500 oraz YGK Egi Metal PE 0.5. Na takim zestawie hol ptaszyska jest bardziej emocjonujący niż na 17 funtowym Blue Rapidzie. A wiem co piszę, bo mam porównanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Haha nie wiedziałem że są u nas latające ryby, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Haha nie wiedziałem że są u nas latające ryby, Są.Jedna z nich jest na Twoim zdjęciu profilowym. Domyślam się, że na tą gałąź nie przypełzła 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 No proszę mamy tu Sokole Oko . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 ... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Oreo?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Albo kanibal, albo absztyfikat, któremu zachciało się amorów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Taki przyłów na czarna obrotowke nr.2 i to nie przypadek bo dwie male cioski byly za pysk. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Taki przyłów na czarna obrotowke nr.2 i to nie przypadek bo dwie male cioski byly za pysk.Rzeka czy Zalew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Rzeka, z reguly to na wiosne wchodza wieksze osobniki i wygladaja jak tunczyki. Co smieszniejsza klenie tez sie trafiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Tego dnia łowiłem delikatną wędką w klasie 2 AFTM na drobne nimfki płocie. Przypon to żyłeczka 0,10. Kolejna płotka okazała się być znacznie większą brzydką rybą. Wielu rzeczy się spodziewałem ale nie tołpygi w małej rzeczce. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Fajna przygoda. Mam nadzieję, że ryba nie wróciła do wody 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dzisiejszy 102,5cm , ryba zapięta za dolną wargę, ale obawiam się że przypadek. Tak czy inaczej nie za ogon , Jazda był fajna 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Taki "amurek" to i na karpiowym sprzęcie potrafi dać popalić! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) A to mój dzisiejszy przyłów.Myślałem że 9kg wyszło 8kg Edytowane 24 Listopada 2018 przez nurek28 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Czy to cuma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 linka od kotwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Miał być szczupak z 10m Edytowane 25 Listopada 2018 przez nurek28 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Linek 40cm na kajtka Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A to żarłok! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dzięki, na tej rzece dość często to się dzieje. A wcześniejsze lata jak łowiłem tylko na troka to już w ogóle w okresie zimowym było eldorado. Takie 45 cm brały na paproszki, normalnie w pysku miały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A mnie się taki ostatnio trafił , małe kopytko 3.5 cm na 2g. Nie mierzony niestety. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Dziesiąciostopowa wędka muchowa Trapera Guide w klasie 3 AFTM. Długi przypon zakończony żyłką 0,12. Miały być wzdręgi a trafił się taki cudak na 60cm. Wiem, że niewielki ale na takim zestawie był niebywale godnym przeciwnikiem. Lubię takie niespodzianki - przyłowy.Pozdrawiam serdecznie Zielony Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Zielony 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Takiego mam brzydala 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi