Jeziorm 1 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dzieki za odpowiedź.Cenę mozesz podac jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dla przykładu https://przynety-swiata.pl/shop/lureleader/wedka-natural-heart-lnh582uls-lureleader/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Kosa ale o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Chodziło pewnie o ten link: https://przynety-swiata.pl/shop/lureleader/wedka-natural-heart-lnh582uls-lureleader/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dokładnie tak. To było kiedyś płocią albo jaziem. W poprzednim roku rozpocząłem sezon od złapania marzanny (jest foto w wątku z ubiegłego roku), ten sezon rozpoczynam od rybiego denata. Cóż, na rybach nigdy nie jest nudno. Trzeba by się lekko oddalić od cmentarza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzieki za odpowiedź.Cenę mozesz podac jeszcze?560pln 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A w jakie przelotki jest ta wędka ubrana bo nie widzę w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Kosa ale o co kaman?Chciałem Ci podać link do tej wędki ale chyba nie ten co trzeba skopiowałem i wkleiłem zły, miał być ten co podał kloner11, sorki za pomyłkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A w jakie przelotki jest ta wędka ubrana bo nie widzę w opisie?Fuji Alconite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Nie ma złej pogody:) marzlo wiało ale liny biorą dzisiaj mój nowy pb 50 cm:), keitech nie zawodzi:) kanał połączony z rzeką, sprzęt jak wyżej.. branie pewne..a walka piękna:) oprócz tego dwa okonki palczaki i szczupły ok 60 cm Edytowane 17 Marca 2018 przez Borowik22 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Nie przypuszczałem,że zimowe Liny to takie rozbójniki. Gratuluję.Możesz napisać jakiej firmy są główki ? PozdrawiamMariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Mariano to główki dostępne w Gorzowie Wlkp. i okolicach robi je Pan Deputat ze Skwierzyny, sa bardzo fajne na dobrych hakach no i tańsze niż Gamaki czy Mustady, ponoć haki VMC, szczerze polecam nie zawioiodłem się, rozmaiarowo od paprochów aż do dużych gum innych juz nie kupuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Do mnie kilka dni temu przyszedł Jaxon Grey Stream 228m do 7 g, mam nadzieję, że z tym kijkiem będę łowił takie ryby jak Ty Gdyby tylko to tak działało piękne liny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 To szczęśliwy traf poprostu je znalazłem:) ale kij jest jak najbardziej spoko:) czeste wizyty nad woda pomagają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Haki mustada http://jighead.pl/glowki-jigowe-szczegoly/ tzw Dorado Edytowane 17 Marca 2018 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No widzisz:) polecam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja również polecam, teraz tylko na nie łowię dla mnie bardzo wytrzymałe,ostre cenowo też ok i gramatura oraz wielkość haka pasuje idealnie do tych najmniejszych przynęt okoniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Nie wiem czy to dobre miejsce:https://www.msn.com/en-us/sports/more-sports/most-bizarre-and-incredible-catches-by-fishermen-in-past-decade/ar-BBKdDVX?li=BBnbfcL Edytowane 17 Marca 2018 przez vako 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Vako dla mnie też to jest nieprawdopodobne a jednak biorą tylko z placu o powierzchni 5x5m dość dużego rozlewiska kanału gdzie jest leciutko wrecz niezauważalne głębiej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 To szczęśliwy traf poprostu je znalazłem:) ale kij jest jak najbardziej spoko:) czeste wizyty nad woda pomagająTrafiłeś na miejsce, w którym zimują. Razem z nimi lubią przebywać okonie. A robotę potrafią zrobić dopiero ważki od kolegi @Cyprys :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Po prawie tygodniu w pracy, dzisiaj wolne więc ..jadę zobaczyć czy coś bierze..4 rzut na kajtka i puk:).. lin 44 cm.. pieknie wybarwiony z tego samego miejsca co zawsze:) kanał połączony z rzeką, branie z dołka główka 2 gr, bardzo powolne prowadzenie z podbiciami nadgarstkiem.. jaxon grey stream 228 do 7 gr, żyłka 0,14, shimano super 1500gt.. do tego jeden okonek palczak.. zaczęło padać to sie zwinołem:p..aha i chyba szczupak na tarle bo w jednym miejscu duże zamieszanie i kilkukrotnie widziałem wyskakujace jak delfiny szczupaki .. nie bylo to napewno pobicie:p Edytowane 26 Marca 2018 przez Borowik22 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Borowik w twoim przypadku to już można założyć osobny temat "Liny 2018" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) O tym samym dzisiaj pomyślałem:) Edytowane 26 Marca 2018 przez Borowik22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam.Amerykanin mi dzisiaj dziabnął parkinsona po dnie wleczonego. Żadne tam podhaczenie - ucapił go normalnie w pół swoimi jedynymi szczypcami i przy samym pysku już trzymał jak go wyciągnąłem ... Pozdrawiam. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Przysłów przy okoniach.Karp Około 6 kg. trochę ospały ale poganiał troszeczkę kilkanaście minut wojarzy sprzętowo Matagi super shore LL.Stradic ci4 C3000Plecionka momoi 0,064 2kgFluorokarbon 0,16Ripperek Mikado 5cm 2g główka.Edit.Coś zdjęć dodać nie mogę dobra poszło Edytowane 30 Marca 2018 przez cinn 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi