Artek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Tom@son masz racje ! Zastanowiło mnie to czemu nikt nie wrzuca tu przyłowów szczupłych !Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Płoć jak byk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Trzeci leszek w tym roku na spina. Tictuś daje radę i takim leszkom, co mnie bardzo cieszy. Poza tym jakieś okoniki, jeden klonek. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez tymon 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Widać że leszczyki w tarle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Widać że leszczyki w tarle.Jeszcze przed. Co ciekawe na początku kwietnia trafiły mi się dwa 46 i 48.5cm - ten krótszy czyściutki ( samica), ten dłuższy też pryszczaty. W moich okolicach tarło leszcze zawsze od x lat przypada w ok. 10 maja. Mimo wszystko taka łopatka na kijku do 3,5g to fajne doświadczenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Amator cyprysowego robala . Sprzętowo: UL Spod ręki Kamila, Daiwa Alphas i Berkley Fireline crystal competition 2lb.Jakiś drapieżny ten rok. Wczoraj był jeszcze jeden karp na upatrzonego. Emocje kiedy na moich oczach Keitech znikał w jego pysku niezapomniane. Dziś jeszcze był linek po przygodach:A piranio-karasie trafiają się codziennie: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Taki tam przyłów na Motławie Edytowane 2 Maja 2018 przez Bartas93 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Miał być szczupak ..... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Lesio 63 cm zassał czarnego gumowego robala...na żyłce 0.14 i kijku do 8gram dał mnóstwo zabawy i troszeczkę strachu oraz poczucia bezsilności przy którymś z kolejnych odjazdów w nurt... Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Ładna patelnia . Wrzucisz fotę tego robala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Proszę bardzo tamten był na 1,5g główce o ile się nie myle Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 O patrz mam masę tego w różnych kolorach i nie używam . Jeśli nie tajemnica, jak prowadzisz tego robala, żeby skusić chociażby do brania taki przyłów jak wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 A widzisz..czas zacząć bo poza leczczami, u mnie żrą je okonie, jazie i klenie...Wtedy polowałem na Jaśki wiec ciągnąłem powolutku w pół wody, robiłem przystanek 'wynurzajac' pod powierzchnie i podczas opadu na miejsce w połowie toni trząsłem szczytówka (co wprawia ten model w nieregularne, intensywne 'wicie ogonem') no i dalej ciągnięcie, wynurzenie, wicie podczas opadu itdOkonie z kolei, kusze tym niskimi skokami po dnie.. Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Witam.Maciej ... spróbuj poobserwować jak ruszają się w wodzie pijawki, zwłaszcza te z dużych gatunków (końska). To właśnie wygląda tak jak opisał Borsuk.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Dzięki, chociaż z okoniem u mnie bardzo ciężko, to trzeba będzie wypróbować to robactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Proszę bardzo tamten był na 1,5g główce o ile się nie myle Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Znam te gumki, czy Twoje są pływające ? Mam takie jakieś ruskie czy ukraińskie .Trzeba je trzymać osobno z innymi ,bo się rozłażą.Ja podawałem je na bardzo lekkim zestawie Texas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kolega cyprys19 ma takie w swojej ofercie a bynajmniej je miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kolega cyprys19 ma takie w swojej ofercie a bynajmniej je miałPrzepraszam za OT, ale może się przyda na przyszłość. http://www.ekorekta24.pl/bynajmniej-a-przynajmniej/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kolega cyprys19 ma takie w swojej ofercie a bynajmniej je miałTa nawet chyba jest ode mnie, bo widzę brokat,a oryginalne są jednolite.A tak przy okazji GRATULUJĘ KOLEGOM fajnych rybek, bo widzę,że moja praca nie idzie na marne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Zgadza się...kupiłem kiedyś spory mix modeli i kolorow a widzę że larwy ważki mam w tym samym umaszczeniu...tak więc to robal od Cyprysa Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Nie mogę wyjść z podziwu , jakim cudem te glono-robaczkożerne ślicznoty potrafią zapiąć się na trzy groty niemałej przecież kotwiczki bzyka ? Na wiosnę nader częste to w sumie zjawisko ... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Taki huknął podczas kleniowania. Usłyszałem od kolegi "dobrze że nie odgryzł" 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Nie mogę wyjść z podziwu , jakim cudem te glono-robaczkożerne ślicznoty potrafią zapiąć się na trzy groty niemałej przecież kotwiczki bzyka ? Na wiosnę nader częste to w sumie zjawisko ... Zdarzały mi się wzdręgi ok 30cm poprawnie zacięte na sliderki 7cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Miala byc trotka, losos w ostatecznosci pstrag a tu taka paskuda Edytowane 18 Maja 2018 przez Luckyguliver 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Nie myślałem, że one są aż tak brzydkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi