hudy76 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Ile tego gunwa musiało spłynąć z Motławy do morza, że wyniosły się do rzek? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Miala byc trotka, losos w ostatecznosci pstrag a tu taka paskuda Nie bałeś się jej wyczepiać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Nie bałeś się jej wyczepiać ? Dzieki Bogu, ze mialem odczepiacz bo zahaczony byl solidnie za dolna szczeke uzbrojona w male zabki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Przy połowie jazi i kleni na muchę trafiła się locha. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Przy połowie jazi i kleni na muchę trafiła się locha. Fajna "loszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Tomek ile miała bo wygląda na dużą>? 50+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 No więcej... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 To chyba nowy rekord polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 ???????????? podobno tak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Największą świnkę, jaką widziałem miała 62 cm i złapana została na tonący 4 cm wobler w wściekłym prądzie. Zapięta prawidłowo za pysk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Siadł przy połowie okoni na mikromastera od Pawła Nowaka. Sprzętowo Trapara do 2 gram, Sedoa 500,Nanofil 0,06 i przypon okoniowy Darka Lipki. Edytowane 24 Maja 2018 przez cobrax 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Miala byc trotka, losos w ostatecznosci pstrag a tu taka paskuda Znowu potwierdza się - whadełka górą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Nie do końca pasuje do tego tematu ale wrzucam jako ciekawostkę.. Twister to 33cm big tail grub od Svartzonker'a , klasyczne pstryknięcie podczas opadu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Poszedłem dziś zapolować na jazie z małymi gumami. Przygotowałem kilka wersji larwy ważek, w kilu wielkościach. Najpierw zaliczyłem trzy obcinki przez zębate :/ przed ostatnią ważkę urwała mi jakaś duża ryba, pękła żyłka na łączeniu z plecionką. Moja wina zapewne, źle zrobiłem węzeł. I została mi ostatnia, czarna i największa W tą zamiast jazia przywaliła całkiem słuszna płoć Miałem jeszcze jedną, ale zanim przedarłem się przez krzaki na dół, to spadła 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dzisiejszy przyłów 200+ przy sandaczowaniu. Sprzętowo Tournament Bass do 21 g, Daiwa Steez, Spiderwire 15 lb, przypon fluoro, Gunki G'Bump 10,5 cm. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Pięknie! Hol musiał potrwać... Długo z nim walczyłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Hubert zapytam tylko celem potwierdzenia. Żwirki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nooooo, taki przyłów to już nie m żartów i czapki z głów Tym razem, Ty byłeś górą Brawo Hubert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Gratulacje, niezła sztuka:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Pięknie! Hol musiał potrwać... Długo z nim walczyłeś? Myślę, że z godzinę to trwało, chociaż adrenalina wyłączyła poczucie czasu. To czwarta runda w tym sezonie. Wreszcie na moją korzyść. Szacowałem go na jakieś 1.3 - 1.4 m. Się trochę ździwiłem.Hubert zapytam tylko celem potwierdzenia. Żwirki ?Dokładnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ładnie Cię przegonił Miałeś fart, że to z tego płaskiego brzegu bo myślę, że w innej sytuacji w finale znowu był by górą. Szkoda, że mnie przy tym nie było ...był by fajny foto reportaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Przylowilem prosiaka dzisiaj na małe boleniowe wahadło odpasiony, 46cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Marcinie, Śliczny prosiaczek. Aż dziw że połaszczył się na blaszkę. Hubert, moje głębokie uznanie, przy takim sprzęcie to nie lada wyczyn. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Moja pierwsza myśl: Maly boleń ... Ale jakis taki brzydki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Trafił się przy sobotnich okoniach taki lesio W wieczornej sesji jeszcze coś przeciągnęło mnie po brzegu mimo truchtu w pokrzywach do pasa zaparkowało w zatopionych balach jakieś 40 m dalej i było pozamiatane... Sprzętowo MHX 871-2/ stradic c3000/techron 0,04 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi