Byniek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Chciałbym popatrzeć co dzieje się pod wodą-lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 popatrz na amazon.de - jest po polsku. byly rozne zestawy z monitorkami za kilka stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A czy nie ma czegoś,co można podłączyć pod telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Byniek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Marcin to byłoby mistrzostwo świata. Siadasz wyciągasz telefon kabelek do wody i wszystko.Ja jestem za.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na giełdzie coś niedawno było, nie to że namawiam,ale firma sprawdzona i prarametry zacne. Tylko tych stówek sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 na telefon to mozna poprzez echo przeslac obraz. tylko wpierw musi echo obslugiwac kamere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tu masz temat: Echosonda (w tym flasher) i kamera podwodna na lodziehttp://jerkbait.pl/topic/9490-echosonda-w-tym-flasher-i-kamera-podwodna-na-lodzie/page-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość buszmen Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=nkgoD9aRy2c To może coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 jak cos mam fish phona od vexilara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartuch5473 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja juz jakis czas temu tez myslalem zeby pod lod zaglac. Mam go pro 4 i za pomoca aplikacji mozna sterowac kamera. Wlaczac/wylaczac. Jest podglad bez nagrywania ale mozna i z telefonu rozpoczac/zakonczyc nagrywanie. Ogolnie mozna wszystko na kamerze zrobic z telefonu. Ale jakos mam opory bo w zbioniku jest kilka sumow i jeszcze pare ladnych szczupakow. A nibieska dioda moze byc wabiaca???????? probowal ktos? Na czym opuszczana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 mialem go pro 4 ale po wifi na zywo podgladu pod woda nie bedzie chyba ze przewiercisz obudowe i puscisz kabel i calosc pozadnie uszczelnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartuch5473 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) W sumie u mnie w obudowie dziala wigi normalnie. Myslalem nad opiszczaniem na selfie sticku z jakas linka EdekKoledzy ze wschodu uzywaja takich. Kamera w opisie filmu Edytowane 7 Stycznia 2018 przez bartuch5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 wifi pod woda nie dziala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartuch5473 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 wifi pod woda nie dziala Haha musze sie chyba wyspac w koncu. Myslalem ze miales na mysli ze przez obudowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Byniek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Buszmen bardzo ciekawa kamerka, dzięki.Ja rozpatruję Eyoyo HD 1000 TVL. I teraz co wybrać; albo 9'' albo 7''. Przewód 30m powinno styknąć.Dobrze że myślenie nie sprawia mi bólu, jeszcze nie.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja zaczepiłem do tyczki kamerkę sportowa z wifi. Na żywo pod wodą nie poogladasz ale odrazu po wyjęciu juz tak. Mam krótki filmik z metnej wody, wiadomo że YT zabija jakość. Koło minuty widać okonie przy kulach. Na orginale obraz dużo lepszy.https://youtu.be/ueasLaMBnf4Kamerka Panasonic o taka: https://www.swiatobrazu.pl/kamera-sportowa-panasonic-hx-a1-32121.htmlKupilem używkę za jakieś 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Ta kamerka eyoyo używałem śpięta z hds. Spoko widać. Tylko trzeba się w stabilizatory pobawić i jakoes dociazenie (mialem.wersje bez monitorka ) Edytowane 8 Stycznia 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł O Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja juz jakis czas temu tez myslalem zeby pod lod zaglac. Mam go pro 4 i za pomoca aplikacji mozna sterowac kamera. Wlaczac/wylaczac. Jest podglad bez nagrywania ale mozna i z telefonu rozpoczac/zakonczyc nagrywanie. Ogolnie mozna wszystko na kamerze zrobic z telefonu. Ale jakos mam opory bo w zbioniku jest kilka sumow i jeszcze pare ladnych szczupakow. A nibieska dioda moze byc wabiaca probowal ktos? Na czym opuszczana?Ja przywiązuję swoją do wędki. Nad kamerą w funkcji spławika zaczepiam butelkę po wodzie mineralnej, ustawiam grunt na taki aby kamera wisiała z 30 cm nad dnem i heja do wody. Filmiki oglądam puźniej w domu, np:https://youtu.be/gCBTshuq7zQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Przerabiałem kamerę eyoyo i ciesze się że udało mi się opchnąć . Jak masz super czystą wodę to może coś zobaczysz . A ta ze światłem podczerwonym podświetla każdy śmieć w wodzie drobinki piasku itp . i nic nie widać bo same śmieci latają . tak do 1.5-2m coś tam jeszcze. Jak położysz na dnie to może jakieś 30cm od kamery coś tam zobaczysz dalej nic. Nie polecam ogólnie chyba że woda kryształ to może coś tam będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Najlepsze będzie gopro lub klon z dobrą czułością a potem karta do tableta inaczej ja tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mreno Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja przywiązuję swoją do wędki. Nad kamerą w funkcji spławika zaczepiam butelkę po wodzie mineralnej, ustawiam grunt na taki aby kamera wisiała z 30 cm nad dnem i heja do wody. Filmiki oglądam puźniej w domu, np: Widzę na twoim filmiku, że manewrujesz kamerą w różnych kierunkach. Czy to jakiś model z obrotową kamerą? Ja nastawiam się na model Eyoyo, ale tam kamera jest stała i zastanawiam się jak ona sprawdzi się w realu, tzn. jak ustawić odpowiedni kierunek obserwacji. Wydaje mi się, że ona będzie okręcać się bezwładnie zgodnie z prawem fizyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokot Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 pozwalam sobie odświeżyć temat. czy ktoś coś ostatnio przerabiał w temacie kamerek podwodnych? jakieś nowe ciekawe modele. chciałbyn sobie kupić ale nie wiem jaka będzie widoczność w wodzie która kwitnie w porze letniej. może na jesień jak woda będzie bardziej przejrzysta to będzie lepszy efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Patrząc na filmik to super uzupełnienie do echosondy , teraz nęcić ryby na takim dnie mija się z celem wszystko utonie w mule , kurde tylko skąd brać kasę na te wszystkie zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Byniek
Chciałbym popatrzeć co dzieje się pod wodą-lodem.
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi