Skocz do zawartości
  • 0

BUSH CLASSIC TENDER C-420 <RIB>

radmac5

Pytanie

Witam

Szukam opini na temat takiego oto środka pływającego :  BUSH  CLASSIC TENDER C-420

https://www.bushboats.com/product/classic-tender/

Czy może ktos z szanowych forumowiczów   miał, lub plywał czymś takim i może cos o nim powiedzieć?

Wszelkie opinie/spostrzeżenia mile widziane J

post-57011-0-11930200-1515259565_thumb.jpg

• Like 1

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

...ale bardzo boje sie kupic w ciemno :)

( po cichu licze ze ktos sie odezwie , ze posiada takie cos ... i bede mogl podjechac do niego ze swoim silnikiem i sie przeplynac :) )

i tu taka ciekawostka : ten rib ma material 1050 ... a favotit 1400 ( czy jakos tak ) ... zapytalem sie dlaczego tak jest ?? to Pan Bush mi napisal : jest taki bo taki wystarczy :)

Edytowane przez radmac5

• 0

...ale bardzo boje sie kupic w ciemno :)

( po cichu licze ze ktos sie odezwie , ze posiada takie cos ... i bede mogl podjechac do niego ze swoim silnikiem i sie przeplynac :) )

i tu taka ciekawostka : ten rib ma material 1050 ... a favotit 1400 ( czy jakos tak ) ... zapytalem sie dlaczego tak jest ?? to Pan Bush mi napisal : jest taki bo taki wystarczy :)

3/4 pontonów na rynku polskim ma materiał w gramaturze 900 i też dają radę latami :)

• Like 1

• 0

no wlasnie --- cena uwaga ... ale ... wydaje mi sie ze riby maja mniejsze balony od pontonow 

a co do kolibri/gala ... na stronie tokarexu jest wiecej modeli niz na stronie kolibri ( chyba producenta ) i jak tu sie polapac ??

( a pozatym gala/kolibri jest z "amelinium" a to niby lepjej ? - a bush jest na laminacie-tworzywie  )

• 0

Co do konsoli , to gdzie widzisz problem :

zamawiasz jaką potrzebujesz i po problemie

http://www.artexlaminaty.pl/konsole_sterowe.html

ja nie mam problemu ... wlasnie ja rozgladam sie za czyms koniecznie BEZ konsoli ( z plaskim dnem , mozliwe szerokim srodkiem )

Napisano dziś, 20:33

tu pieknie widac roznice w cenie miedzy nami a naszymi sasiadami :(

ps. dziekuje za podpowiedzi o GALI 360d... wlasnie doczytalem ze ona ma o 40 cm dluzszy poklad od mojego favorita 370 ... daje do myslenia :)
Edytowane przez radmac5

• 0

3/4 pontonów na rynku polskim ma materiał w gramaturze 900 i też dają radę latami :)

Witam , jestem  na forum nowy ale pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy , Dano masz rację ale można powiedzieć śmiało że miały 900 , obecnie jakość zagęszczenia materiału  poprawiła się  na lepszą jakość , to znaczy  1100

• 0

Witam , jestem na forum nowy ale pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy , Dano masz rację ale można powiedzieć śmiało że miały 900 , obecnie jakość zagęszczenia materiału poprawiła się na lepszą jakość , to znaczy 1100

Z opisu czy z praktyki? Pytam bo w opisie to często miały 1100 tylko rzeczywistość była inna.

Teraz już nie jest?

Pytam, bo na dwa lata wypadłem z obiegu pontonowego.

Pozdrawiam

Daniel

• 0

W większości z opisu , przerzucałem te tematy w kilku forach wędkarskich z przed kilku lat , szukałem coś dla siebie a nie chciałem kupować zbyt pochopnie .Z praktyki to trochę pływałem na Kolibri 330 pp , niestety nie na swoim , i powiem szczerze jeżeli chodzi o sam materiał to jest ok , wykonanie ok , kolega użytkuje go trzeci sezon i minus jest taki że zaczął się odklejać balon od pawęży .Mój  wcześniejszy zakup pontonu był trochę nie wypałem , Wivkey 300 , stwierdziłem że na dwie osoby to za mało , teraz na jesieni nastąpiła zmiana na Bush Crab 360 , na temat tego pontonu będę mógł cos napisać  na wiosnę