radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 WitamSzukam opini na temat takiego oto środka pływającego : BUSH CLASSIC TENDER C-420https://www.bushboats.com/product/classic-tender/Czy może ktos z szanowych forumowiczów miał, lub plywał czymś takim i może cos o nim powiedzieć?Wszelkie opinie/spostrzeżenia mile widziane J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 No ci powiem, że idziesz w ciekawym kierunku Stabilność pontonu i pływalność łodzi. Będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) ...ale bardzo boje sie kupic w ciemno ( po cichu licze ze ktos sie odezwie , ze posiada takie cos ... i bede mogl podjechac do niego ze swoim silnikiem i sie przeplynac )i tu taka ciekawostka : ten rib ma material 1050 ... a favotit 1400 ( czy jakos tak ) ... zapytalem sie dlaczego tak jest ?? to Pan Bush mi napisal : jest taki bo taki wystarczy Edytowane 6 Stycznia 2018 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 ...ale bardzo boje sie kupic w ciemno ( po cichu licze ze ktos sie odezwie , ze posiada takie cos ... i bede mogl podjechac do niego ze swoim silnikiem i sie przeplynac )i tu taka ciekawostka : ten rib ma material 1050 ... a favotit 1400 ( czy jakos tak ) ... zapytalem sie dlaczego tak jest ?? to Pan Bush mi napisal : jest taki bo taki wystarczy 3/4 pontonów na rynku polskim ma materiał w gramaturze 900 i też dają radę latami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A czego tu się bać, poza ceną Swoją drogą, riby kolibri też są fajne, na youtube jest sporo filmów z Chorwacji i opinii użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) boje sie ze bedzie "myszkowal" ps. kolibri ma riby bez konsoli ? Edytowane 6 Stycznia 2018 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Co do konsoli , to gdzie widzisz problem :zamawiasz jaką potrzebujesz i po problemie http://www.artexlaminaty.pl/konsole_sterowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 http://kolibrimarket.com.ua/lodki/lodki-rib/legkij-rib-gala-kolibri/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Bush jak na model o długości 4,20 ma balony o małej średnicy. Tylko 43 cm. To bardzo istotna sprawa przy dużej fali.Krótszy Kolibri Gala 3,60 ma 44 a niektóre pontony o tej długości maja nawet 45/46 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 no wlasnie --- cena uwaga ... ale ... wydaje mi sie ze riby maja mniejsze balony od pontonow a co do kolibri/gala ... na stronie tokarexu jest wiecej modeli niz na stronie kolibri ( chyba producenta ) i jak tu sie polapac ??( a pozatym gala/kolibri jest z "amelinium" a to niby lepjej ? - a bush jest na laminacie-tworzywie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Co do konsoli , to gdzie widzisz problem :zamawiasz jaką potrzebujesz i po problemie http://www.artexlaminaty.pl/konsole_sterowe.htmlja nie mam problemu ... wlasnie ja rozgladam sie za czyms koniecznie BEZ konsoli ( z plaskim dnem , mozliwe szerokim srodkiem ) Napisano dziś, 20:33http://kolibrimarket...b-gala-kolibri/tu pieknie widac roznice w cenie miedzy nami a naszymi sasiadami ps. dziekuje za podpowiedzi o GALI 360d... wlasnie doczytalem ze ona ma o 40 cm dluzszy poklad od mojego favorita 370 ... daje do myslenia Edytowane 6 Stycznia 2018 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Co do ceny to myślę, że przy takiej kwocie warto już się wybrać na wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Co do ceny to myślę, że przy takiej kwocie warto już się wybrać na wycieczkę.napewno ... mialem dostac meilowo oferte ... juz chyba niespelna tydzien czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 3/4 pontonów na rynku polskim ma materiał w gramaturze 900 i też dają radę latami Witam , jestem na forum nowy ale pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy , Dano masz rację ale można powiedzieć śmiało że miały 900 , obecnie jakość zagęszczenia materiału poprawiła się na lepszą jakość , to znaczy 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam , jestem na forum nowy ale pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy , Dano masz rację ale można powiedzieć śmiało że miały 900 , obecnie jakość zagęszczenia materiału poprawiła się na lepszą jakość , to znaczy 1100Z opisu czy z praktyki? Pytam bo w opisie to często miały 1100 tylko rzeczywistość była inna.Teraz już nie jest? Pytam, bo na dwa lata wypadłem z obiegu pontonowego. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 W większości z opisu , przerzucałem te tematy w kilku forach wędkarskich z przed kilku lat , szukałem coś dla siebie a nie chciałem kupować zbyt pochopnie .Z praktyki to trochę pływałem na Kolibri 330 pp , niestety nie na swoim , i powiem szczerze jeżeli chodzi o sam materiał to jest ok , wykonanie ok , kolega użytkuje go trzeci sezon i minus jest taki że zaczął się odklejać balon od pawęży .Mój wcześniejszy zakup pontonu był trochę nie wypałem , Wivkey 300 , stwierdziłem że na dwie osoby to za mało , teraz na jesieni nastąpiła zmiana na Bush Crab 360 , na temat tego pontonu będę mógł cos napisać na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerkins Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Podbijam temat. Rowniez szukam opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Tutaj trochę luksusowo pojechany RIB od Kolibri Wybaczcie małe zejście z tematu. http://www.barkas.net/forum/viewtopic.php?t=9428 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radmac5
Witam
Szukam opini na temat takiego oto środka pływającego : BUSH CLASSIC TENDER C-420
https://www.bushboats.com/product/classic-tender/
Czy może ktos z szanowych forumowiczów miał, lub plywał czymś takim i może cos o nim powiedzieć?
Wszelkie opinie/spostrzeżenia mile widziane J
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi