pozdrower Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witajcie, wybieram sie do Poznania w weekend i chciałbym sie wybrać nad w/w jezioro lub okolice za sandaczem.Czy ktoś ma ochote sie przyłączyć lub doradzić co do akwenu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja tam kończę sezon na rzece, więc nic nie polecę Tobie. Raz byłem w listopadzie na Strykowskim i studnia, bez brania cały dzień (w tym kilkunastu brzegowych gruntowców i żywczarzy bez ryb w przeciągu kilku godzin...) i raz na innej stojącej, z brzegu, nie zobaczyłem nawet ogona, więc... jutro jestem nad rzeką, a co w weekend to nie wiem. Będziesz miał łódkę? Jeśli nie, to zastanawia mnie co miałeś na myśli pisząc o tych sandaczach PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witaj.Właśnie wróciłem z nad Warty, efekty zerowe, więc Ci jej nie polecę, choć przy odrobinie szczęścia i jak trafisz na miejsce możesz się mile zaskoczyć ale ogólnie rzeka wydaje się być pusta. Co do jezior to tu już zupełnie nie jestem w temacie gdyż wędkuję głównie na rzece. Chętnie bym wyskoczył w weekend na ryby ale cały mam zawalony.Pisz o wynikach i wstawiaj foty jak będą Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOK3R Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 5 lat i żadnego zdjęcia , zastanawiam się czy tak długo, tam nikt nic nie złowił, czy wogole nikt tam nie jeździ , sądzę że jedno wynika z drugiego. ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi