platynowłosy Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Panowie Szukam Kolegi który złozy komputer srtacjonarny. Stary szlag trafił.Laptop mnie nie interesuje.Potrzeby:1) Internet. poczta, korespondencja. Standardowa potrzeba. Nie jestem graczem.2) Szybki, bo oglądam duzo filmów na YT. Też. nie cierpię jak spowalnia.3) B.dużo zdjęć, obróbka na Zoner, na Picasso, 4) Windows. Miałem 7 kę. Sugestia. Jestem otwarty.5) Nagrywarka.To jasne.6) Sugestia co do programu antywirusowego.7) Budżet..? Musi się znaleźć. Parametrów oszczędźmy sobie, nie znam się na tym. Polegam na doświadczeniu Kolegi, który podejmie się.Potrzeby zna.Lokalizacja Warszawa. Dopuszczam możliwosć wskazania źródła zakupu takowego kompa, gotowca. Nie chcę używanego. PozdrawiamAlek Edytowane 7 Stycznia 2018 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wejdź sobie np na PurePC zestawy na styczeń 2018 i wybierz najtańszy do neta jak zamówisz w morele to Ci złożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 https://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_styczen_2018 A ta nagrywarka wcale nie taka oczywista. Coraz częściej komputery jej nie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Znam się dość dobrze na tym. Tylko niestety nie jestem z Warszawy. Myślę, że jeśli byś chciał to można to jakoś rozwiązać. Jak coś mogę również coś Ci złożyć i kupisz sobie w Morele. Tam złożenie PC kosztuje koło 100 zł tylko trzeba samemu sobie postawić system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Na dole strony: Każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 złotych otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za symboliczną złotówkę lub 16 GB pendrive SanDisk i wysyłkę gratis w obydwu przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jeśli nie laptop to pomyś może o AllInOne.Mam od pięciu lat takiego Mediona i nigdy niczego innego.Akurat ten którego ja mam to prawdziwe All In One: łącznie z tunerami DTV i SAT, żadnych kabli, miejsce na dwa dyski: na jednym Linuks na drugim oryginał windy (chyba nigdy nie używany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Na dole strony: Każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 złotych otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za symboliczną złotówkę lub 16 GB pendrive SanDisk i wysyłkę gratis w obydwu przypadkach.Z tym, że w przypadku tej strony pomiędzy zestawem za 1000, a 1500 zł różnica jest tylko w dorzuconej karcie graficznej, która do wymienionych zastosowań jest raczej zbyteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tyle ze jak będzie zestaw za 1000 plus windows i peryferia, to trudno do 1500 nie dojść. Ale ja nie doradzam, morele to nie jedyny sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ............ Dopuszczam możliwosć wskazania źródła zakupu takowego kompa....Przykładowo:http://allegro.pl/solidne-i-wydajne-aio-i5-2500s-8gb-2tb-w8-1-pro-i7044311422.html ............ Nie chcę używanego.Roczna ale jest Swojego AiO, i dwa laptopy u nich kupowałem- firma OK się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 poszukaj uzywanego dell optiplex 3020 z intel i5, 8gb ramu i bedzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tyle ze jak będzie zestaw za 1000 plus windows i peryferia, to trudno do 1500 nie dojść. Ale ja nie doradzam, morele to nie jedyny sklep.Możliwe, o ile nie da się przeinstalować windowsa. W każdym razie, do przedstawionych zastosowań, celowałbym w zestaw za 1000 zł z purepc. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Zobacz jakiegoś poleasingowe z xeonem, wystarczy na długo.http://www.sck.pl/search/Stacje-robocze/?category=15,182 Edytowane 9 Stycznia 2018 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi