W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.
Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.
Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach
Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15
Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.
Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.
Zapraszam do dyskusji
Hesher
Kilka fotek z poprzedniej edycji
Atmosfera jak w Kielcach...
Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol:
Pytanie
sukingad
W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.
Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.
Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach
Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15
Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.
Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.
Zapraszam do dyskusji
Hesher
Kilka fotek z poprzedniej edycji
Atmosfera jak w Kielcach...
Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć)
:lol: 
Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz
Jesteśmy normalni...
...i wapraffamy

Edytowane przez HesherOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
150
66
50
26
Popularne dni
24 Mar
75
23 Mar
61
18 Mar
53
22 Mar
42
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 150 odpowiedzi
BOB1 66 odpowiedzi
SlawekNikt 50 odpowiedzi
cyprys19 26 odpowiedzi
Popularne dni
24 Mar 2018
75 odpowiedzi
23 Mar 2018
61 odpowiedzi
18 Mar 2018
53 odpowiedzi
22 Mar 2018
42 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie. Garage Sale to jedyna impreza w Po
sukingad
Panowie, wychodziliśmy z Tomkiem @Epidaresem jako ostatni. W takim stanie zostawiliście salę po imprezie. Wielkie podziękowania dla Was za wysoką kulturę. Administracja sali była w szoku, przy takiej
marcinesz
No i wykrakałeś ... Przejrzałem teksty rzeczonego Lombardu i podpasował mi pod Garage Sale tekst "Bez zysków, bez strat" ... No, trochę trzeba było przerobić . Czyś z okolic "Warsiafki", Czyś Ty
Opublikowane grafiki
733 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi