Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hehe, tu nie chodzi o moją wrodzoną nieśmiałość, poprostu nam się impreza rozrosła dwukrotnie i nie wszystkich znam na tyle, żeby coś wrzucić.

To jak kogoś nie znasz to przejrzysz kilka postów i napiszesz na czuja. I na GS sprawdzimy na ile trafiłeś ;)

• 0

Nie mogę narazie zrobić zdjęć bo cała chata zafoliowana :)

Małżonka zarządziła remont :)

Ale będę miał możliwość wreszcie zaprezentować polskie rzemieślnicze szkła polaryzacyjne szerszemu gronu. 

Nie twierdze że to najlepsze szkła na świecie ale ja nic bardziej pasującego do wędkarskich potrzeb nie znalazłem :)

Jasność szkieł zaczyna zbliżać się do ideału który sobie założyłem :)

post-47674-0-79298600-1516967351_thumb.jpg

Edytowane przez Wiktor
  • Like 6

• 0

Nie mogę narazie zrobić zdjęć bo cała chata zafoliowana :)

Małżonka zarządziła remont :)

Ale będę miał możliwość wreszcie zaprezentować polskie rzemieślnicze szkła polaryzacyjne szerszemu gronu. 

Nie twierdze że to najlepsze szkła na świecie ale ja nic bardziej pasującego do wędkarskich potrzeb nie znalazłem :)

Jasność szkieł zaczyna zbliżać się do ideału który sobie założyłem :)

attachicon.gif pobrane (2).jpeg

Wiktor, nie żebym wybrzydzał ale... :) musisz większą fotkę dać bo z tą choćbym nie wiem jak się starał to nie dam rady nic zrobić. No hard feelings :)

• 0

Aktualizacja listy wystawców.

1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu,

2. Rudi 75- farby, woblery, oczy real 3D

3. Artuditu- woblery

4,5. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów           ;)

6. Darek 64- przynęty kołowrotki etc.

7. Krzysiek Gżybek i BOB1 (Doppel Hertz Team)- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki  

8,9. Riomes- obrotówki Riomes

10,11. Kali- wahadła Laszczykówki 

12. Marcinesz- obrotówki Zayebarki i dobre młynki Shimano, Penn

13. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych 

14. Romek (eRka)- woblery eRka, korpusy 

15. Wedkarski365- woblery HMG, wędki

16. Mekamil- wędziska handmade

17. Adashhh- przynęty Adashhh Lures, Pad Baits

18.19. Platynowłosy-ciuchy militarne, ogrom blach, przeważnie vintage, Wahadła i obrotówki, noże, ogrom woblerów, parę spinningów i castów

20. Melek- Mel Handmade Lures

21. Jacek Grzeszczyk- Przynęty Starbajt

22-25. Night_Walker- Kołowrotki, wędziska, przynęty, odzież wędkarska

26. Chulo- obrotówki, wahadła,

27. Cyprys-19- gumisie wszelkich rozmiarów i kolorów

28,29. kojoto- Władcy Much, akcesoria i przynęty muchowe

30. Pold3k- Lost Lures

31-32. Psulek-  Power Pro, woblery Rapala, P-Line, echosondy, zalegacze szafkowe - trochę kijków Lamiglas, kołowrotki Shimano, Daiwa.

33-34. Maciej W- wędki (spin+cast) kołowrotki (korba+cast), woblery, jerki, żelastwo, gumy

35. Wiktor- okulary polaryzacyjne własnej produkcji z korekcją i bez, szpule, wędki, Stelle, StCroix Legend Extreme i Legend Elite, gumy, Salmo, Rapala (również starocie) odzież SIMMS i Geoff

36. Kacziega

37. micamica- wędki, kołowrotki, woblery

38. sebek7575- sprzęt retro i współczesny (wędki,młynki), przynety różne

Lista Wystawców zamknięta.

Edytowane przez Hesher
  • Like 1

• 0

Ale on chyba feedery będzie miał na wyprzedaży... No może jeszcze trochę czołgów i amunicji.

A tak właściwie miałem pohandlować grzebieniami ,ale jak Piotrek zaczął wstawiać fotki stwierdziłem,że to chyba nie pójdzie.... :wacko: :wacko: :D :D :D

Edytowane przez cyprys19

• 0

Ponieważ nie wybieramy się na Chippendales'ów (dyskretna sugestia Piotra) postaram się powrócić do wątku.

JERKI:

STRIKE PRO - BUSTER JERK 15 S X-BUSTER, BIG BANDIT F

SAVAGEAR - DEVIATOR, FREESTYLER

SALMO - SLIDER 7,10,12 F i S, JACK, SWEEPER, FATSO

CORONA FISHING HOKKA, TURPA, RUTTA

TAPS

SEBILE MAGIC SWIMMER, STICK SHAD

DORADO DRUNK 10S i inne

WOBLERY:

RAPALA, SALMO (PIKE, ROACH I PERCH ZABYTKI), KRAKUSKI, WOBI, ZALT, LOVEC RAPY i inne

GUMY:

MANN'S, RELAX, DRAGON, STORM, SEBILE, DAIWA, KEITECH, SAVAGEAR i inne. BLACHY:

MEPPS, ABU, POLSPING, I.OLEJNIK, ASZYCHMINKI i inne

• Like 1

• 0

Ale on chyba feedery będzie miał na wyprzedaży... No może jeszcze trochę czołgów i amunicji.

A tak właściwie miałem pohandlować grzebieniami ,ale jak Piotrek zaczął wstawiać fotki stwierdziłem,że to chyba nie pójdzie.... :wacko: :wacko: :D :D :D

To kolega koguta będzie chciał przehandlować, czy tylko pierze skubane na żywca?