Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z prywatnych zapasów: Lamiglas Competitor Cast 705 - 210cm, 12-25lb, 14-42g, grafit IM6, uchwyt Fuji, przelotki Fuji AluOxy.

Kij jest nowy, w folii. Bardzo fajny model, z duża tolerancją CW, mięsistym blankiem, nie wymagający niańczenia, można holować forsownie nawet duże ryby. Takie już mało kto robi.

Cena - 370 PLN, do odbioru na giełdzie.

Paweł - chętnie obejrzę i może wezmę.

• 0

1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.

2. Rudi 75- farby, woblery, oczy real 3D

3. Artuditu- woblery

4. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów ;)

5. Darek 64- przynęty kołowrotki etc.

6. Krzysiek Gżybek- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, Doppel Hertz spod lady ;)

7. Riomes- obrotówki Riomes

8. Kali- wahadła Laszczykówki

9. Marcinesz- obrotówki Zayebarki i dobre młynki Shimano, Penn

10. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych

11. Spinnerman- woblery HMS, pudła, szafy, piwnice (meble i deweloperka ;) )

12. Romek (eRka)- woblery eRka, korpusy

Chwalić się Panowie co tam pod kocem trzymacie do przehandlowania. U mnie największy ból d.... to rozstać się z Shimano... Alivio z pierwszej serii, już go tak sprzedaję 4 lata :) Niemiec płakał jak sprzedawał.

• 0

A ja dziś tyłek zmroziłem byłem nad rzeczką sprawdzić ostatnie struganie.tak kurwa chodza że chyba zostaną w moim arsenale.zawsze brałem niesprzedane i było git,a tera nie sprzedam i będzie lepiej.szkoda że tam nie będzie akwenu gdzie by można zerknać jak to chodzi.ten akwen co piętro niżej się nie liczy,tam można co najwyżej zerknàć na zdrowe dupy.

Edytowane przez krzysiek gżybek
  • Like 3

• 0

A mam takie pytanie - czy na salce będzie jakieś źródło prądu? Bo może wziąć przewijarkę i zrobić kącik samoobsługowy.

Coś się pewnie znajdzie, ale czy przy Twoim stanowisku to nie wiem, nie pamiętam ile tam gniazdek jest.

• 0

Będę miał duże ilości opraw okularowych i sporo gotowej polaryzacji.

Będzie też na 99% pierwsza prezentacja poszukiwanego Św Graala  :D

Czyli żółta soczewka polaryzacyjna z pełną polaryzacją w 100% polska rzemieślnicza produkcja  :D

Najlepsze jest to że jeszcze nie jest gotowa a już dwie pary poszły  :lol:

Powinienem mieć też kilka par WileyX oczywiście po to żeby wymienić w nich szkła  :lol:

Św Graal narazie w wersji -6  :D

post-47674-0-12119700-1521402058_thumb.jpeg

Edytowane przez Wiktor
  • Like 1

• 0

Piotruś te Twoje arcydzieło jest super,ale musze Cie troche przytemperować.Oglądałem w zeszłym tygodniu wobki o niebo ładniejsze,łowniejsze,już mi pakował 93sztuki do kartona(albo kartonu)i zadzwonił pie....ny budzik.Musiałem rychtować się do firmy,wędkarska transakcja życia poszła się je...ać.Cena była bardziej niż bardzo atrakcyjna -na metce napisali co łaska,sklep miał nazwe anielskie przynęty.I co najważniejsze każdy wobler był świécony przez ojca dyrektora.

• Like 2