Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Będę miał duże ilości opraw okularowych i sporo gotowej polaryzacji.

Będzie też na 99% pierwsza prezentacja poszukiwanego Św Graala  :D

Czyli żółta soczewka polaryzacyjna z pełną polaryzacją w 100% polska rzemieślnicza produkcja  :D

Najlepsze jest to że jeszcze nie jest gotowa a już dwie pary poszły  :lol:

Powinienem mieć też kilka par WileyX oczywiście po to żeby wymienić w nich szkła  :lol:

Św Graal narazie w wersji -6  :D

attachicon.gif IMG_6050.jpeg

No to zamówię sobie pingle osobiście. Miałem się zgłaszać zaraz po nowym roku, potem odłożyłem na wiosnę a tu bach, taka niespodzianka. Okulary przyjadą do Warszawy. Receptę będę miał ze sobą.

• Like 1

• 0

No to zamówię sobie pingle osobiście. Miałem się zgłaszać zaraz po nowym roku, potem odłożyłem na wiosnę a tu bach, taka niespodzianka. Okulary przyjadą do Warszawy. Receptę będę miał ze sobą.

Okularów będzie dużo za to Stelli już niema tak więc mam więcej miejsca bo fotela nie musze zabierać  :lol:

Po przeglądzie toreb będzie sporo 

Keitech

Boleniowych przynęt cała masa

Klenio-jazi też  :D

Dragonowych przynęt od metra

Generalnie gum jakieś 50kg

Jaskółki 

Dużo żelastwa w tym przynęty na słone trocie (w końcu jadę z Gdańska), 

Woblerów kilka kilogramów rapala/salmo sporo trociowych kilerów hand made z pomorza

główki kolejne kilka kilogramów  :D

Zbrojone Legend Extreme i Elite

HM69 Wobbler się jeden pałęta

Jakiś kij z pracowni za 500 zł 

wiadro woblerów na sumy, jeden kołowrotek również dedykowany sumom.

Okrąglak C4 6601 raz użyty z nowiutką power pro

MaxToro od Abu ze trzy razy użyty tez z PP 

• Like 2

• 0

Jako że Garaż, to okazję muszą być.

Echo Garmin Striker Plus 7sv z przetwornikiem. Echo jest nowe, jednak pudełko trochę się uszkodziło w czasie pakowania/rozpakowywania.  Poza tym nic nie jest uszkodzone. W ramach rekompensaty dorzucam nową osłonę ekranu i lepszą cenę. Cena na GS 2480 za komplet . Uwaga - BLIK na tą kwotę może nie przejść, więc sugeruję gotówkę.

post-46318-0-04671800-1521499503_thumb.jpg

post-46318-0-14205100-1521499508_thumb.jpg

Edytowane przez psulek

• 0

Striker Plus 9sv z przetwornikiem. Cena dla odwiedzających Garage Sale - 3100 PLN. Opcja dokupienia osłony za 80 PLN. Uwaga - BLIK na tą kwotę może nie przejść, więc sugeruję gotówkę.

post-46318-0-68317400-1521499733_thumb.jpg

Edytowane przez psulek

• 0

Ehh przybyć do "Garażu" niestety nie mogę sobota cała pracująca.. ALE takie blystki to bym skwapliwie przygarną.. :)..

Pozdrawiam i udanej zabawy... ;)

Lej piniądz na moje konto, a ja Ci eleganckie zakupy zrobię ;) tylko nie gwarantuję, że zostanie zakupione to co zechcesz  :D

Edytowane przez SlawekNikt

• 0

Lej piniądz na moje konto, a ja Ci eleganckie zakupy zrobię ;) tylko nie gwarantuję, że zostanie zakupione to co zechcesz  :D

Heh czemu nie, ale u mnie już cienizna a towzeny w sprzęcie zamrożone.. Wszystkie puki co zdobią gablotę..;)dogadalem się z Marcinem że weźmie mi kilka blaszek.. Ot tyle mojego udziału będzie.. Może za rok zrobimy większy nalot.. ;)

• 0

Ehh przybyć do "Garażu" niestety nie mogę sobota cała pracująca.. ALE takie blystki to bym skwapliwie przygarną.. :)..

Pozdrawiam i udanej zabawy... ;)

No ja w razie czego zapowiedziałem w pracy już 2 tygodnie temu. Że nie ma uja 24 jeśli będzie pracujące to mnie nie ma [emoji6]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

• 0

No ja w razie czego zapowiedziałem w pracy już 2 tygodnie temu. Że nie ma uja 24 jeśli będzie pracujące to mnie nie ma [emoji6] Gdyby podskakiwali, zawsze można trzasnąć drzwiami. Na pracy świat się nie kończy. Wszak są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak ktoś nie rozumie to szkoda gadać.

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

• 0

Heh czemu nie, ale u mnie już cienizna a towzeny w sprzęcie zamrożone.. Wszystkie puki co zdobią gablotę..;)dogadalem się z Marcinem że weźmie mi kilka blaszek.. Ot tyle mojego udziału będzie.. Może za rok zrobimy większy nalot.. ;)

... a może wcześniej,jesienią...Organizatora za język pociągnąć...