Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Co tu gadać: pod właściwym kierownictwem ... BRAWO MY!!!

Teraz przepraszam za prywatę, ale pragnę szczerze podziękować Wszystkim, którzy ... przywieźli dla mnie prezenty (najczęściej niezapowiedziane) głównie z myślą o "szafie"

Markus, Nowis, Seri1975, MarcinMal, Darek64, Maciej W ...i cholera jasna wiem, ze kogoś zapomniałem! (niech wybaczą i się mi przypomną :( ) Panowie, ukłony :)

Przefajny jest ten mikromultik. Miałem go dzisiaj w rękach. Praca maślana [emoji6]
  • Like 1

• 0

Piotr vel @Hesher - przyłączam się do podziękowań dla Ojca Organizatora - WIELKIE DZIĘKI - wszystko było tiptop i sikalafą ????????????????????????!!!

Zayebarki i Canaglie fajnie się sprzedawały + mam też kilka zamówień + parę fajnych kontaktów, aby jeszcze coś nowego i ciekawego za jakiś czas zaproponować ????????????.

post-45593-0-05737700-1521902676_thumb.jpeg

• Like 3

• 0

Piotrze @Hesherze!

Dziękuję bardzo za możliwość udziału w tak fajnej imprezie, ze wspaniałą atmosferą i w całkiem dobrym miejscu :)

Tym razem głownie siedziałem/stałem przy swoim stoliku i to nawet z jakimiś tam efektami  B) , ale następnym razem przybędę (bo następny raz oczywiście będzie :D ) z portfelem wypchanym i ochotą wielką, by kupować ręczne wyroby kolegów.

Dziękuję bardzo raz jeszcze i pozdrawiam :D  :wub:

• Like 1

• 0

Mega impreza, byłem pierwszy raz, ale zapewniam że na kolejnych jestem zawsze, dziękuję bardzo za miłe spotkanie ze starymi znajomymi jak również nowo poznanym pozytywnie zakreconym [emoji106][emoji4]

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

• Like 6

• 0

Dzięki za wszystko. Było super, jeno siana bardzo brakowało. Szacun dla Piotrusia i pozdrowienia dla Wszystkich Kolegów. Jeżeli progres się utrzyma, to.... :D

Novis byłem ale cię nie widziałem [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• 0

...dzięki Piotrze za udane zajście...miło było spotkać znajome Osoby z forum i pogadać w międzyczasie z kilkoma nieznanymi wcześniej :good: ...mam nadzieję, że obdarowani są zadowoleni i już po lekkiej degustacji i posmakowaniu.... :P

• Like 2

• 0

...dzięki Piotrze za udane zajście...miło było spotkać znajome Osoby z forum i pogadać w międzyczasie z kilkoma nieznanymi wcześniej :good: ...mam nadzieję, że obdarowani są zadowoleni i już po lekkiej degustacji i posmakowaniu.... :P

To ja Ci dziękuję Robercik. To czerwone zaczeka na sposobną okazję. Wyślij mi na priv swój numer telefonu. Pozdrawiam, i jeszcze raz dziękuję. :rockon:

• Like 1