Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

...dzięki Piotrze za udane zajście...miło było spotkać znajome Osoby z forum i pogadać w międzyczasie z kilkoma nieznanymi wcześniej :good: ...mam nadzieję, że obdarowani są zadowoleni i już po lekkiej degustacji i posmakowaniu.... :P

jak najbardziej, jak najbardziej :P

pomyśl o tym blogu, naprawdę !

• 0

Co tu gadać: pod właściwym kierownictwem ... BRAWO MY!!!

Teraz przepraszam za prywatę, ale pragnę szczerze podziękować Wszystkim, którzy ... przywieźli dla mnie prezenty (najczęściej niezapowiedziane) głównie z myślą o "szafie"

Markus, Nowis, Seri1975, MarcinMal, Darek64, Maciej W ...i cholera jasna wiem, ze kogoś zapomniałem! (niech wybaczą i się mi przypomną :( ) Panowie, ukłony :)

Sero1975 nie Seri1975 .Ha ha ha

• Like 1

• 0

jak najbardziej, jak najbardziej :P

pomyśl o tym blogu, naprawdę !

...posmakowało  :P ...myślę, może nie tak ad hoc, bo brak ,,materiałów poglądowych'' na miejscu, czyli w Wawie. Znajomego fotografa w razie w też trzeba dogadać i jak coś  to o sprawy techniczne Kierownictwo podpytać. Pomysłów to nie zabraknie...z ciekawych stron jestem przecież. Więc może za nie długi czas, i nie tylko o nalewkach...  :D

• Like 2

• 0

...posmakowało  :P ...myślę, może nie tak ad hoc, bo brak ,,materiałów poglądowych'' na miejscu, czyli w Wawie. Znajomego fotografa w razie w też trzeba dogadać i jak coś  to o sprawy techniczne Kierownictwo podpytać. Pomysłów to nie zabraknie...z ciekawych stron jestem przecież. Więc może za nie długi czas, i nie tylko o nalewkach...  :D

dobrze ze przy świadkach to padło - trzymam za słowo :)

• Like 1

• 0

Panowie

Podziękowanie dla Piotra. Za którego zdrowie własnie wypijam szklaneczkę wybornej whisky Quiet Man.. 

To była naprawdę mega fajna impreza, którą zorganizowałeś....

Zgłaszam akces do pomagania w jesiennej edycji... 

Pilnie obserwowałem stoiska Kolegów. 

Już dawno nie widziałem takiego wyboru rodzimych przynęt. I to jakiej klasy... Można było zostawić majątek. Właśnie Piotra- nowa seria... nabyłem,  I jego agrafki....uuuu Panie, mam problem na 2018r z głowy... Pold3k, (obecnie Lost Lures- zajebiste żywicowe potworki), Ale jakie... I ceny...mega preferencyjne.. I Darka-Darspina, mojego sąsiada... no szacunek za blachy... Mekamil...no tu chyba nie muszę tłumaczyć....

BOB jak zwykle kładł Kolegów na kolana... A Marcin Brzezik z swoim szaleństwem włosów, dubbingów, Metzowskich piór...zajebiście pomalowanych główek...WOW... masakra...Musiałem wykazać bardzo dużo mocnej woli.. Narazie mi się udało...dalej nie dwarantuję...

Gżybku kochany... dawaj na jesienną edycję GS więcej... 

Były kije perełki...żal, że zabrane przez wystawiających do domu.... np: Loomisy w cascie do 21 gr w 2 kawałkach... i to za całe 360PLN-ów.. Hardcasy za dobre ceny do transportu sprzętu foto, lub...kręciołów...  Traweler Batsona RX7 w 3 cęściach do 2 oz...Falcon okoniowy...do 10gr, francuz 165 cm, do 5 gr... w 2 kawałkach...

I rewelacja...kajaki...chodziłem wokół nich jak oczarowany... 

Zauważyłem, że brakuje profesjonalnych noży wędkarskich, outdoorowych.Moje były zbyt....zabójcze... 

Nie było toporków i siekierek. Nadrobię...mam kilkanaście sieker i maczet...

Brakowało profesjonalnych plecaków wedkarskich...temat do nadrobienia...

Moi Przyjaciele, Tomek i Michał obiecują dostarczyć na jesienną GS pełną paletę brakujących toreb i plecaków... I ciuchów też. 

Brakowało doskonałych przyponów, fluocarbonu. Było kilka super podbieraków,,,nie zdążyłem...

Super ,że był Wiktor z swoimi okularami... świetna sprawa...

Czapki, rękawice, bielizna termo... 

O kręciołach nie wspomnę...

A na koniec opowiem Wam Panowie taką sytuacje...;

Staje przed moim stoiskiem Młody Kolega po kiju..8-9 lat...

Wybrał u mnie 1 przynętę... Pytam: powiedz proszę.. na jaką rybe potrzebujesz? On: Proszę Pana...u mnie na białą rybę...Porozmawialiśmy, Pomogłem dobrać..doradziłem....no tak sie należy...ale...jego: dziękuję proszę pana. fajnie, że mi pan doradził.... Szacunek dla Rodziców.. 

Można długo i namiętnie opowiadać...

Pozdrawiam

Alek

• Like 10

• 0

Ja również dziękuję za MEGA IMPREZĘ ,oraz za możliwość poznania wielu wyjątkowych ludzi.

Pozdrowienia dla @wuran i  Wiktora,którzy byli po sąsiedzku , dla Sławka,z którym dzieliłem stoisko, dla kolegów,których znałem tylko z  za monitora...

A szczególne podziękowania dla PIOTRKA za organizację i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik.

• Like 4

• 0

Na jakiegoś nowego machnąłem parę razy w zeszłym roku. Teraz to chyba będę się musiał pozbyć trochę sprzętu bo się kurzy. Tylko żal..

Nowe fajniej w fotelu kręcą...z powodu chronicznego braku czasu wiem coś o tym niestety...

A impreza super.Miałem tylko 20 min,ale czekam na powtórkę.

Edytowane przez havy