Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

sukingad

Pytanie

W związku z pytaniami kierowanym do administracji jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję wyprzedaży garażowej sprzętu wędkarskiego w Warszawie.

26815441_1913059718704356_19617488979314

Garage Sale to jedyna impreza w Polsce, na której możecie kupić sprzęt niedostępny nigdzie indziej z możliwością sprawdzenia go na miejscu. W naszej imprezie biorą udział pasjonaci wędkarstwa, sprzedający swoje przepastne kolekcje sprzętu i zapasy oraz twórcy wędzisk i przynęt znani dobrze w Polsce i za granicą. Garage Sale to jednak nie tylko wędziska, kołowrotki i przynęty, na imprezie będziecie mogli nabyć wysokiej jakości odzież membranową, linki i masę akcesoriów wędkarskich, noże wysokiej jakości i tony innych rzeczy. Impreza jest organizowana dla pasjonatów przez i z udziałem pasjonatów, a nie przez korpo wędkarskie.

Tego wszystkiego nie znajdziecie na rybomaniach  ;)

Impreza odbędzie się w sobotę 24 marca 2018 r. w godzinnych 9-15

Miejsce to wynajęta sala konferencyjna w OSiR przy ulicy Polnej 7a.

Wstęp dla wszystkich odwiedzających naszą Wyprzedaż jest bezpłatny.

post-50550-0-68309700-1515531738_thumb.png

Zapraszam do dyskusji :)

Hesher

Kilka fotek z poprzedniej edycji

Atmosfera jak w Kielcach...

30.jpg

post-1-1457859227,9333.jpg

post-1-1457859349,1983.jpg

post-1-1457859428,0655.jpg

post-1-1457859482,23.jpg

post-1-1457859520,5483.jpg

Romek eRka zarabia na szczytny cel (nie mogę powiedzieć) :lol: :lol: :lol:

post-1-1457861640,6032.jpg

post-1-0-92575900-1458198286.jpg

post-1-0-58438000-1458198289.jpg

post-1-0-01966500-1458198290.jpg

Retro Team sponsorowani przez Doppel Hertz :)

3.jpg

9.jpg

37.jpg

Jesteśmy normalni...

40.jpg

...i wapraffamy ;)

41.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Suweniry to się woziło na turnieje piłki wodnej do Związku Radzieckiego,NRD i Czechosłowacji...

Się pytam :

Panie,Komu to przeszkadzało?!

Coś przytargam ,ale pewnie znowu więcej kupię.

Mam coś z aborygena - który zwariował,gdy dostał nowy bumerang...

Bo nie dał rady wyrzucić starego !!!

;-)))

Z grafą jest dobrze,

syćkie łocy nasycilim ...śmy!

Edytowane przez darek1
  • Like 4

• 0

Mam coś z aborygena - który zwariował,gdy dostał nowy bumerang...

Bo nie dał rady wyrzucić starego !!!

Nie jesteś osamotniony. Ja powyciągałem wszystko bo uznałem że robię przegląd jakieś 3 miesiące temu. Gum i ołowiu na kilogramy, Aszychminki kupione 20 lat temu i woblery Rapala i Wallay Diver kupione ponad ćwierć wieku temu za granicą. Może w tym roku je użyje bo jeszcze niektóre wody nie widziały. 

• Like 3

• 0

1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.

2Rudi 75- farby, woblery, oczy real 3D

3. Artuditu- woblery

4. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów      ;)

5Darek 64- przynęty kołowrotki etc.

6. Krzysiek Gżybek- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, Doppel Hertz spod lady     ;)

7. Riomes- obrotówki Riomes

8. Kali- wahadła Laszczykówki 

9. Marcinesz- obrotówki Zayebarki i dobre młynki Shimano, Penn

10. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych 

11. Spinnerman- woblery HMS, pudła, szafy, piwnice (meble i deweloperka    ;) )

12. Romek (eRka)- woblery eRka, korpusy 

13. Wedkarski365- woblery HMG, wędki

14. BOB1- sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki

15. Mekamil- wędziska handmade

16. Adashhh- przynęty Adashhh Lures, Pad Baits

17. Platynowłosy-ciuchy militarne, ogrom blach, przeważnie vintage, Wahadła i obrotówki, noże, ogrom woblerów, parę spinningów i castów

18. Melek- Mel Handmade Lures

19. Jacek Grzeszczyk- Przynęty Starbajt

• Like 3

• 0

Nie jesteś osamotniony. Ja powyciągałem wszystko bo uznałem że robię przegląd jakieś 3 miesiące temu. Gum i ołowiu na kilogramy, Aszychminki kupione 20 lat temu i woblery Rapala i Wallay Diver kupione ponad ćwierć wieku temu za granicą. Może w tym roku je użyje bo jeszcze niektóre wody nie widziały. 

I dziwić się kobietą, że nie mają co na siebie założyć:) hahahahahahahahahaha

• Like 2

• 0

Panowie, mamy już zarezerwowane 23 stanowiska, co oznacza dwie rzeczy. Po pierwsze limit sali na chwilę obecną to między 25-30 stanowisk więc powoli kończą się miejsca i nie ma co się za długo zastanawiać, a po drugie SZYKUJE SIĘ NAJGRUBSZA OFERTA Z DOTYCHCZASOWYCH WYPRZEDAŻY. Bazinga! B)

1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.

3. Artuditu- woblery

4. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów      ;)

6. Krzysiek Gżybek- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, Doppel Hertz spod lady     ;)

10. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych 

17. Platynowłosy-ciuchy militarne, ogrom blach, przeważnie vintage, Wahadła i obrotówki, noże, ogrom woblerów, parę spinningów i castów

20-23. Night_Walker- Kołowrotki, wędziska, przynęty, odzież wędkarska

• Like 2

• 0

Dla mnie żona to nie kotlet schabowy więc na bank nie bita,a o tym Piotruś nie pomyślałem. (kręć mi mikro obrotki, a nie się wymądrzasz) :angry:  :D

Tylko o sobie myślisz,a listonosze i hydraulicy...no i mogła mieć stłuczkę nie ze swojej winy?!

• Like 3

• 0

Dostępna ilość stolików w standardzie sali jest na chwilę obecną zarezerwowana. W przyszłym tygodniu zadzwonię do OSiR z pytaniem o możliwość dostawienia dodatkowych stanowisk.

4218081_the-perfect-country-tailgate-the

3. Artuditu- woblery

20-23. Night_Walker- Kołowrotki, wędziska, przynęty, odzież wędkarska

24. Chulo- obrotówki, wahadła,

25. Cyprys-19- gumisie wszelkich rozmiarów i kolorów

Ni ma wolnych stanowisk

white-trash1.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 4

• 0

Witam Panowie

Pytanie,

1) Jaka będzie wielkośc stanowisk? Taka jak na pierwszej giełdzie JB? 

2) jeśli byłyby dodatkowe stanowiska, to zarezerwowałbym nie jedno a dwa dwa sąsiadujące obok  siebie. Patrząc na ogrom moich towarów, głównie ciuchów i przynęt...za chińskiego Boga nie zmieszczę się na jednym.

3) Może przeoczyłem, ale czy wiadomo już jaki jest koszt takiego stanowiska?

Pozdrawiam

Alek

• 0

Alek, przeoczyłeś wszystko ;) Wielkość stanowiska to 120x70 cm stół i dwa krzesła. Cena za jedno stanowisko wynosi 50 zł. W tej chwili wszystkie dostępne w standardzie sali stanowiska są zarezerowane. W przyszłym tygodniu będę się dowiadywał o możliwość dostawienia dodatkowych stolików. Wpłaty chyba urichomię jutro żeby już zacząć zbierać wystawców, którzy rzeczywiście pojawią się na giełdzie i ewentualnie wtedy się może voś dodatkowo zwolnić ale jak widzę obsadę to nie sądzę. Dam Ci znać jak już dogadam się w OSiR.