Kacper.K Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tydzień łowienia minął, panowie chwalić się wynikami . Poniżej 72 centymetrowa troć kolegi Adama , który złowił ją na zawodach muchowych Troć Łeby 2018. Świeżynka z morza. 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topus12 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaproszenie na Troć Iny 2018 Filmik promujący: więcej informacji znajdziecie pod adresami:https://www.facebook.com/TPRIiG/posts/1030903167049110lubwww.tpriig.pl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Jak na razie z "trociowania" tylko widoki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 3 RZEKI bywalcy pewnie będą wiedzieli które: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Paaaanie, rzeki, rzeki, rzeki... a tytuł wątku czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No cóż ...... skoro "trociny" na razie nie biorą , to pozostaje widoczki po oglądać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mariusz, bywając nad W, odezwij się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 ... następnym razem , dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rega z dzisiaj, widok z "zielonego" mostu w Nowielicach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Janusz łowiłeś? Coś się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Janusz łowiłeś? Coś się działo?Łowiłem, nic się nie działo Woda powoli spada, ale jeszcze jest ciężko. W tej rynnie poniżej mostu do dna ciężko dojść. Był kolega z DH i łowił tipem ponad 5 m T24 i też problemy z dojściem do dna. Można by pomyśleć, co my z tym dnem, ale chodzi o to, że jak się do tego dna dojdzie to jest punkt odniesienia i wiadomo w jaki sposób i jakim tempem muchę poprowadzić. To znaczy ja to tak widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Woda tam wolniej płynie i przy tym uciagu tam ja bym obstawiał stojące ryby.Kolega łowił po skosie w dół czy rzuty w poprzek nurtu i topienie długie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Po skosie w dół, ja łowiłem w poprzek, ale tonącą linką (mocno tonącą) i szybko tonącym polyleader'em, kilka razy dno trąciłem a nawet jedną muchę urwałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kolega z Poznania może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Kolega z Poznania może?Z Gostynia tego w Wielkopolsce, był na rozpoczęciu 31.12 Edytowane 20 Stycznia 2018 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rega z dzisiaj, widok z "zielonego" mostu w Nowielicach Rega_2.jpgWidzę , że woda od mojego pobytu sporooooo spadła, ale jeszcze troszkę i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybolow14 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam, dziś w 5 osób na DH walczyliśmy na Łebie, woda fajna do łowienia, pogoda super, współpraca sreberek niestety na zero, ale wyskok pięknej trotki pod koniec łowienia po prostu nas dobił, ryby są, ale co chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kolega z Poznania może? Z Gostynia tego w Wielkopolsce, był na rozpoczęciu 31.12 Jedna i ta sama osoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam, dziś w 5 osób na DH walczyliśmy na Łebie, woda fajna do łowienia, pogoda super, współpraca sreberek niestety na zero, ale wyskok pięknej trotki pod koniec łowienia po prostu nas dobił, ryby są, ale co chcą?W tamtym tygodniu było to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Adamiak Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wczoraj całodniowy wyjazd na rzekę Lebe niestety bez kontaktu z ryba. Łowiliśmy oczywiście na muche - dh. Od pierwszego stycznia na okolo piętnastu wyjazdów nie zlowilem z kolega zadnej troci na muche. Wniosek jest jeden nie chca muchy. Co jakis czas sa wiesci o zlowinym srebniaku lub kelcie na spining. Pamiętam juz taki rok, ten tydzien odpuszczamy. Czekamy na odwilż i pierwsze polnocne wiatry mam nadzieje ze worek sie odwiąże. Z tego co wiem troc zlowiona na muche przez Adama na zawodach to jedyna. Jeszcze raz wielkie gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Blisko Iny więc wrzucam tutaj http://www.goleniowska.com/material,losos-lesny,22688.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Serwus! Macie jakieś wieści na temat wyników w solance? Edytowane 28 Marca 2018 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Serwus! Macie jakieś wieści na temat wyników w solance? Pojedyńcze rybki ,za zimna woda a w 3 mieście śnieg i zimno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dziś z kumplem moczyliśmy muchy w Rozewiu. W pewnym momencie było na wodzie 16 osób + 5 łodzi. Słyszałem o 1 rybie. Pogoda i warunki były świetne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Taka cisza w temacie...Po długim czasie i kilku niepowodzeniach zawitało 65cm samczyka letniej troci...Bez obaw. Ryba dalej do złowienia. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi