Mirek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam !Przymierzam się do zakupu łódki wędkarskiej 310m, waga do 60 kg, najlepiej jednopłaszczowa, w cenie do 2 tyś. Proszę o ciekawe propozycje w zachodniopomorskim. Ciekawą łódkę znalazłem na stronie eurołodzie (Wigry 310) ale to podlaskie.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artmaniac Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 kupowałem u nich. naprawdę dobre łódki i można się targować http://www.boatbuilding.com.pl/index.php?option=com_content& amp;task=view&id=174&Itemid=155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mirek
Witam !
Przymierzam się do zakupu łódki wędkarskiej 310m, waga do 60 kg, najlepiej jednopłaszczowa, w cenie do 2 tyś. Proszę o ciekawe propozycje w zachodniopomorskim. Ciekawą łódkę znalazłem na stronie eurołodzie (Wigry 310) ale to podlaskie.
Pozdrawiam !
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi