Skocz do zawartości
  • 0

Wysyłka jednocześciowej wedki do niemiec???

mifek

Pytanie

mo?źe ktoś ma jakąś sprawdzoną firme. chodzi o wysylke wedki:

wariant 1. miescimy sie w 2 m

warinat 2. przesylka ma 2,25 m

przesylka zawiera wedke, czyli sama w sobie nie jest jakos szczegolnie ciezka - jesli skorzystac z tuby w postaci rury PCV bo kartonowka moze juz troche wazyc...

wysylka z polski do niemiec - okolice hanoveru.

jak i za ile? bo do tej pory firmy albo spierniczaja jak tylko uslysza dlugosc albo krzycza ponad 400 pln w najlepszym wypadku...

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

no nie za bardzo :D niemiecki dhl obsługuje rurki powyzej 120 cm jako dłu?źycowe czyli niestandardowa paczka, w polskim dhl do niemiec jakies 400 zl kolo mowil ze po niemieckiej stronie moze byc sporo taniej w zwiazku z tym ze to kraj?łwki

tez juz kombinowalem zeby wybrac sie do schwedt np i wyslac z ichniej strony

tylko nie wiem czy moja znajomosc jezyka bedzie wystarczajaca :mellow:

• 0

Jak się ma dobrą umowe z UPS to jest tak:)

Waga przesyłki: 2.0 kg

Całkowita waga na fakturze: 11.0 kg

Opis towar?łw:rod

Deklarowana wartość przesyłki: 1 000,00 PLN

Liczba paczek:1

Typ opakowania:Inne opakowanie

Wymiary paczki:225 x 15 x 15 cm

Suma po rabacie 154,85 PLN brutto.

• 0

Do dw?łch metr?łw mo?źesz spr?łbować wysłać paczkę przez GLS.

Polska - Niemcy = 170 PLN

Niemcy - Niemcy = 16 EUR

wlasnie sprawdzilem - ew mopzliwosc wysylki WYLACZNIE PACZKI DO 200cm...

ale znalazlem alternatywe... :D

nawet nie wiedzialem ze coś takiego istnieje - firma nazywa sie OCS i na razie jest najbardziej konkurencyjna... wysylka 260pln bez kilku groszy...

• 0

Jak się ma dobrą umowe z UPS to jest tak:)

Waga przesyłki: 2.0 kg

Całkowita waga na fakturze: 11.0 kg

Opis towar?łw:rod

Deklarowana wartość przesyłki: 1 000,00 PLN

Liczba paczek:1

Typ opakowania:Inne opakowanie

Wymiary paczki:225 x 15 x 15 cm

Suma po rabacie 154,85 PLN brutto.

no wlasnie tylko musze miec umowe z ups... no chyba ze uda mi sie dogadac z firma w ktorej pracuje... :D i wyslac przez nich...

bo dla klienta z ulicy wolaja na dzien dobry ... ponad 1.000 pln!!!!

• 0

Bez umowy to faktycznie jest kosmos, ja mam ponad 80% rabatu na wysyłki międzynarodowe, jeśli nie uda Ci się nic innego załatwić mogę to wysłać w tej cenie.

jakby to wtedy wygladalo? zamowil bys od siebie kuriera z odbiorem u mnie i wysylka na niemcy? czy musialbym Ci to wyslac najpierw na terenie kraju a pozniej ty to tylko przeadresujesz?

• 0

Wygląda to bardzo prosto, generuję list przewozowy w PDF do wydruku, drukujesz i naklejasz ja wzywam kuriera do Ciebie po odbi?łr i przesyłka jedzie do niemiec.

wychodzi na to ze jest to najlepszym rozwiązaniem... Dzięki wielkie Sławku za oferte i mysle ze chyba sie jakoś dogadamy... po weekendzie bedziemy w kontakcie - jakbys mogl jeszcze na prv podac nr tel do siebie to bylbym wdzieczny :D

• 0

To ja się podłączę do tematu. Macie mo?źe jakąś firmę co w drugą stronę w miarę tanio wysyła. Ostatnio chciałem coś z Malezji przesłać do domu i za 5kg chcieli tylko 950RM co odpowiada 930PLN.

Jakieś pomysły?

Zawsze jak robiłem zakupy w Malezji (kołowrotki) to wysyłka była realizowana FEDEX'em i to za śmieszne pieniądze - USD $15.

• 0

To ja się podłączę do tematu. Macie mo?źe jakąś firmę co w drugą stronę w miarę tanio wysyła. Ostatnio chciałem coś z Malezji przesłać do domu i za 5kg chcieli tylko 950RM co odpowiada 930PLN.

Jakieś pomysły?

Zawsze jak robiłem zakupy w Malezji (kołowrotki) to wysyłka była realizowana FEDEX'em i to za śmieszne pieniądze - USD $15.

Dzięki, będę testował

• 0

Jakieś pomysły?

Hej Paweł, pochwal się co kupiłeś :D

• 0

Jakieś pomysły?

Hej Paweł, pochwal się co kupiłeś :D

Marcin, zakupy niekoniecznie wędkarskie. Wędkarsko to jakiś blank muszę bo moja 3\4 zwiedza dno Wisły a nie wiem jeszcze co wyjdzie z poprawy CD. W sobotę odbieram i będę jakieś decyzje podejmował. Jak coś potrzebujesz to daj znać, to Ci dopakuję, wysyłka wyjdzie taniej.