Skocz do zawartości
  • 0

MotorGuide Xi3 / Xi5

hlehle

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja czekałem na silnik Xi5 żeby pojawił się w Parkerze tak długo, że nie wytrzymałem i kupiłem ze szwedzkiego sklepu.

Dostawa kurierem w niecały tydzień. Wstawiam link dla tych, którzy mają problem z dostępnością  https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/-motorguide-xi5.html

Ja też czekałem alee wytrzymałem

• 0

na ebayu https://www.ebay.com/itm/MotorGuide-Xi3-55FW-Bow-Mount-Trolling-Motor-Wireless-Control-55lb-48-12V/152915830631?epid=7014461659&hash=item239a7e6767:g:BnsAAOSwAolajEvH są Xi3 poniżej 1000 USD, z przesyłką do Polski i nawet z cłem wyjdą sporo poniżej cen w Polsce np 700USD zakup + 30 USD przesył + 23% VAT = 3200 zł, wersje z GPS do 1200 USD

Edytowane przez wedkarski365
  • Like 1

• 0

Te chłopaki mają masę pomysłów.  Mają takich magików od softu, że robią rzeczy które realnie nie imiejet anałogów w mirie echołotow: dorobili obrazowanie 360 dla Lowrance, własny system mapowania w trybie live dokładniejszy od SonarCharta i jeszcze parę niespodzianek szykują....

• Like 1

• 0

A ja mam pytanie czy poprawiono cos jesli chodzi o trzymanie pozycji w MG

Użytkuję od prawie roku Xi5 MG i trzyma pięknie w każdych warunkach. 

Załączony na YT test jest nie miarodajny. W jednym z komentarzy wypunktowano różnice, które mogły wpłynąć na korzyść MK.

Edytowane przez MarCinFin

• 0

Te chłopaki mają masę pomysłów.  Mają takich magików od softu, że robią rzeczy które realnie nie imiejet anałogów w mirie echołotow: dorobili obrazowanie 360 dla Lowrance, własny system mapowania w trybie live dokładniejszy od SonarCharta i jeszcze parę niespodzianek szykują....

W komencie przy filmie odpisali, że aktualnie rozmawiają z Raymarine w sprawie ogarnięcia softu dla Axioma do współpracy z Xi3/Xi5. Grubo jadą Kamraci :)

• 0

W komencie przy filmie odpisali, że aktualnie rozmawiają z Raymarine w sprawie ogarnięcia softu dla Axioma do współpracy z Xi3/Xi5. Grubo jadą Kamraci :)

Sądząc po ich projektach, to ten soft już mają....

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka

• 0

Tylko ten soft trzeba gdzieś wgrać, wgrywanie go do echosondy za 5000 zł i więcej spowoduje na pewno utratę gwarancji na echosondę,

Niekoniecznie. Może być to rodzaj modułu z softem, który działa niezależnie a na ekranie jest w podglądzie poprzez ethernet. Mniej więcej tak działają ich inne produkcje.

• Like 1

• 0

Cześć wszystkim, macie jakies świeże info na temat dostępności w Polsce? Można ewentualnie poprosić o link do tego sklepu na Litwie z ceną 1000€? Dzieki ;)

Po namyśle kupiłem za prawie 6k Xi3, Litwin odpadł ze względu na czas i obawę - a co jeśli będzie to usterkowy model ? Wtedy 2 wysyłki kurierem 'przejadłyby' różnicę w cenie PL/LV.

• 0

Po namyśle kupiłem za prawie 6k Xi3, Litwin odpadł ze względu na czas i obawę - a co jeśli będzie to usterkowy model ? Wtedy 2 wysyłki kurierem 'przejadłyby' różnicę w cenie PL/LV.

Bez przesady, nawet gdybyś miał jechać samochodem z Piaseczna nie "przejadłbyś" różnicy :)