hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Mnie się udało namierzyć Xi3-55FW 54" 12V SNR GPS za 6400 i mocno się zastanawiam nad zakupem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Ja czekałem na silnik Xi5 żeby pojawił się w Parkerze tak długo, że nie wytrzymałem i kupiłem ze szwedzkiego sklepu.Dostawa kurierem w niecały tydzień. Wstawiam link dla tych, którzy mają problem z dostępnością https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/-motorguide-xi5.htmlJa też czekałem alee wytrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Za podobne pieniądze to xi5 z sonarem, pedałem i podstawą można mieć.Mnie się udało namierzyć Xi3-55FW 54" 12V SNR GPS za 6400 i mocno się zastanawiam nad zakupem Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Może kogoś zainteresuje - znalazlem w sieci taki sklep: https://rybi-ogon.pl/motorguide-c-22_23_1138.html Ceny mocno ciekawe - co więcej sprzęt jest 'dostępny'. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dostępność: Na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) na ebayu https://www.ebay.com/itm/MotorGuide-Xi3-55FW-Bow-Mount-Trolling-Motor-Wireless-Control-55lb-48-12V/152915830631?epid=7014461659&hash=item239a7e6767:g:BnsAAOSwAolajEvH są Xi3 poniżej 1000 USD, z przesyłką do Polski i nawet z cłem wyjdą sporo poniżej cen w Polsce np 700USD zakup + 30 USD przesył + 23% VAT = 3200 zł, wersje z GPS do 1200 USD Edytowane 16 Maja 2018 przez wedkarski365 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Rosjanie motorguide podłączyli do Garmina 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Te chłopaki mają masę pomysłów. Mają takich magików od softu, że robią rzeczy które realnie nie imiejet anałogów w mirie echołotow: dorobili obrazowanie 360 dla Lowrance, własny system mapowania w trybie live dokładniejszy od SonarCharta i jeszcze parę niespodzianek szykują.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 A ja mam pytanie czy poprawiono cos jesli chodzi o trzymanie pozycji w MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) A ja mam pytanie czy poprawiono cos jesli chodzi o trzymanie pozycji w MGUżytkuję od prawie roku Xi5 MG i trzyma pięknie w każdych warunkach. Załączony na YT test jest nie miarodajny. W jednym z komentarzy wypunktowano różnice, które mogły wpłynąć na korzyść MK. Edytowane 17 Maja 2018 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Te chłopaki mają masę pomysłów. Mają takich magików od softu, że robią rzeczy które realnie nie imiejet anałogów w mirie echołotow: dorobili obrazowanie 360 dla Lowrance, własny system mapowania w trybie live dokładniejszy od SonarCharta i jeszcze parę niespodzianek szykują.... W komencie przy filmie odpisali, że aktualnie rozmawiają z Raymarine w sprawie ogarnięcia softu dla Axioma do współpracy z Xi3/Xi5. Grubo jadą Kamraci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 W komencie przy filmie odpisali, że aktualnie rozmawiają z Raymarine w sprawie ogarnięcia softu dla Axioma do współpracy z Xi3/Xi5. Grubo jadą Kamraci Sądząc po ich projektach, to ten soft już mają.... Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 rozmawiać mogą, z czegoś wynika że Minnkota współpracuje z Humminbirdem a MG z Lowrancem, to są zwykle umowy na wyłączność, wiec wg mnie to nie MG będzie z Raymarinem, musi pojawić się trzeci dostawca silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Skoro soft do Garmina dla Xi5 pokazują publicznie i jak zakładam chcą sprzedawać to raczej nie robią tego na krzywy ryj tylko za zgodą obu producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Sądząc po ich projektach, to ten soft już mają.... Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Pewnie tak, miałem na myśli rozmowy o dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 A dla czego krzywy ryj ? Chłopaki stworzyli swój Soft czy jakis tam box który komunikuje się z dwoma producentami... dołożą jeszcze współpracę z chinczykiem i utra nosa koroporacjom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tylko ten soft trzeba gdzieś wgrać, wgrywanie go do echosondy za 5000 zł i więcej spowoduje na pewno utratę gwarancji na echosondę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 tu sie zgadzam :)i mozna sobie niezle kuku zrobic....chyba ze idzie to przez jakis zewnetrzny modol , ktory komunikuje sie z dwoma urzadzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tylko ten soft trzeba gdzieś wgrać, wgrywanie go do echosondy za 5000 zł i więcej spowoduje na pewno utratę gwarancji na echosondę,Niekoniecznie. Może być to rodzaj modułu z softem, który działa niezależnie a na ekranie jest w podglądzie poprzez ethernet. Mniej więcej tak działają ich inne produkcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sandaczowyterrorysta Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Cześć wszystkim, macie jakies świeże info na temat dostępności w Polsce? Można ewentualnie poprosić o link do tego sklepu na Litwie z ceną 1000€? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A czego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sandaczowyterrorysta Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 A czego szukasz?Xi3 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Cześć wszystkim, macie jakies świeże info na temat dostępności w Polsce? Można ewentualnie poprosić o link do tego sklepu na Litwie z ceną 1000€? Dzieki Po namyśle kupiłem za prawie 6k Xi3, Litwin odpadł ze względu na czas i obawę - a co jeśli będzie to usterkowy model ? Wtedy 2 wysyłki kurierem 'przejadłyby' różnicę w cenie PL/LV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Po namyśle kupiłem za prawie 6k Xi3, Litwin odpadł ze względu na czas i obawę - a co jeśli będzie to usterkowy model ? Wtedy 2 wysyłki kurierem 'przejadłyby' różnicę w cenie PL/LV. Bez przesady, nawet gdybyś miał jechać samochodem z Piaseczna nie "przejadłbyś" różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sandaczowyterrorysta Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 I jak sprawdza sie xi3? Ktory model wziąłeś i jak mozna wiedziec skąd? Nigdzie nie mogę ich namierzyc, wszedzie niedostepne lub chory czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.
Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat?
Top użytkownicy dla tego pytania
261
89
76
52
Popularne dni
9 Gru
27
22 Mar
25
24 Cze
23
2 Sty
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 261 odpowiedzi
siarq 89 odpowiedzi
nurek28 76 odpowiedzi
mancio 52 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2018
27 odpowiedzi
22 Mar 2018
25 odpowiedzi
24 Cze 2020
23 odpowiedzi
2 Sty 2019
21 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Tu nie chodzi o to czy robić czy nie robić, tylko o komentowanie ile coś jest warte "bo mi się tak wydaje". Nikt nikomu nikogo nie piętnuje za robienie czegoś samodzielnie, tylko przydała by się chwil
golenia
W tym roku miałem kilka razy sytuację, że rozłączał się GPS. Były to pierwsze oznaki jego końca, a silnik mam już 8 lat. W końcu padł zupełnie i zacząłem szukać nowego modułu. W Polsce po znajomościac
and66
Rosjanie jak widać nas wyprzedzają i mają świetne filmy o silnikach zaburtowych z rozbiórką na części pierwsze spalinowych chinoli z pokazaniem ich wad i różnic w stosunku do Yamahy lub Tohatsu oraz z
Opublikowane grafiki
1739 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi