Skocz do zawartości
  • 0

MotorGuide Xi3 / Xi5

hlehle

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przez kilka miesięcy przewoziłem Xi3 bez żadnych zabezpieczeń. Silnik lekko podskakiwał,ocierał o ten plastikowy element co blokuje silnik i w tym wytarła się farba aż do amelinium. Kupiłem od cabage uchwyt z klamrą zaciskową i teraz silnik jest dobrze zabezpieczony.

Na aku 110ah pływałem przez trzy dni po 6-8 godzin przy silnym wietrze i czwartego dnia podłączyłem do ładowania.

• Like 2

• 0

Uchwyt wychodzi koło 270 zł w PL. Oryginalny z klamrą zaciskową https://www.rammount.com/part/RAP-400-202U gdzie nie musisz odkręcać opaski z kulką ( chyba że ktoś tak lubi pływać kosztuje około 340 zł...

Jak dla mnie lepsze rozwiązanie z klamrą, ale co kto lubi :)

Ktoś może się orientuje gdzie samą klamrę kupie: RAP-400U ? Najlepiej w PL

• 0

Jak zabezpieczacie swoje silniki w czasie transportu na przyczepie?

W ofercie motorguide są jakieś paski zabezpieczające, ale nie mogę znaleźć zdjęć jak to jest założone.

Jam ma silnik na podstawie montażowej i do transportu na dłuższe trasy lub wertepy go zdejmuję i chowam w bagażniku - montaż max 10 sekund

• 0

Byłem we wtorek w Fox-Boats i widziałem na sklepie ze maja kilka sztuk. Oni tego sporo sprzedają - zadzwoń i podpytaj. Maja tez na stronie opis

http://www.fox-boats-shop.pl/pl/p/MOTORGUIDE-Xi3-55FW-48-12V-GPS/882

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

Mam pytanie co do zapisu tych 8 tras na danym zbiorniku/ach. Czy te trasy zostają w pamięci pilota/silnika po wyłączeniu silnika (nawet po odłączeniu go od akumulatora)?

Chodzi mi o to czy następnego dnia mogę po tych zapisanych trasach plywać i czy są one w pamięci aż do momentu ich skasowania bądź nadpisania nowej trasy?

Testował ktoś te funkcje w Xi3?