hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JerryM Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Na nasze drogi zdecydowanie tak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nasze drogi wcale nie są gorsze od tych w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Przez kilka miesięcy przewoziłem Xi3 bez żadnych zabezpieczeń. Silnik lekko podskakiwał,ocierał o ten plastikowy element co blokuje silnik i w tym wytarła się farba aż do amelinium. Kupiłem od cabage uchwyt z klamrą zaciskową i teraz silnik jest dobrze zabezpieczony. Na aku 110ah pływałem przez trzy dni po 6-8 godzin przy silnym wietrze i czwartego dnia podłączyłem do ładowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Uchwyt wychodzi koło 270 zł w PL. Oryginalny z klamrą zaciskową https://www.rammount.com/part/RAP-400-202U gdzie nie musisz odkręcać opaski z kulką ( chyba że ktoś tak lubi pływać kosztuje około 340 zł... Jak dla mnie lepsze rozwiązanie z klamrą, ale co kto lubi Ktoś może się orientuje gdzie samą klamrę kupie: RAP-400U ? Najlepiej w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ktoś może się orientuje gdzie samą klamrę kupie: RAP-400U ? Najlepiej w PLposzedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jak zabezpieczacie swoje silniki w czasie transportu na przyczepie?W ofercie motorguide są jakieś paski zabezpieczające, ale nie mogę znaleźć zdjęć jak to jest założone.Jam ma silnik na podstawie montażowej i do transportu na dłuższe trasy lub wertepy go zdejmuję i chowam w bagażniku - montaż max 10 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kerkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam. Podpowie ktoś gdzie kupię Xi3 "po dobrych pieniądzach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Uważajcie na te dobre pieniądze, w Polsce i3 od troche ponad 5kzl z normalną gwarancją a kombinując kupisz 500 zl taniej z zagraniczną gwarancja lub nawet bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kerkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Troszkę ponad 5k jestem w stanie wysupłać. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ja napisałem do przedstawicieli Parkera i dostałem kilkanaście ofert różniących się znaczne ceną.W trakcie negocjacji zbiłem jeszcze cenę i dostałem gratisy.Co prawda kupowałem w zestawie z echo Simrada, co zapewne ułatwiło negocjację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kerkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 OK, to już coś. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Tu oficjalny cennik Motoguide w Polsce i punkt wyjścia do negocjacji http://www.parker.com.pl/public/upload/CENNIK_MOTORGUIDE_2018.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Materiał co prawda w języku Dostojewskiego, zawiera przydatne informacje o kalibracji silnika Xi3, korzyściach z anteny Point1 oraz budowy bezpiecznej sieci ethernet na łodzi. https://youtu.be/mCMYVQgq4sY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 No proszę czyli wszystko co już zdążyłem u siebie zrobić. Tylko ja mam Xi5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Podłączę się na chwile. Czy w Polsce są dostępne 3ki z gps ale bez sonaru? Który sprzeadwca ma to na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Byłem we wtorek w Fox-Boats i widziałem na sklepie ze maja kilka sztuk. Oni tego sporo sprzedają - zadzwoń i podpytaj. Maja tez na stronie opis http://www.fox-boats-shop.pl/pl/p/MOTORGUIDE-Xi3-55FW-48-12V-GPS/882 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Podłączę się na chwile. Czy w Polsce są dostępne 3ki z gps ale bez sonaru? Który sprzeadwca ma to na miejscu?Cyba nawet łatwiej o taki niż z sonarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mam pytanie co do zapisu tych 8 tras na danym zbiorniku/ach. Czy te trasy zostają w pamięci pilota/silnika po wyłączeniu silnika (nawet po odłączeniu go od akumulatora)? Chodzi mi o to czy następnego dnia mogę po tych zapisanych trasach plywać i czy są one w pamięci aż do momentu ich skasowania bądź nadpisania nowej trasy? Testował ktoś te funkcje w Xi3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 czy ktoś widział mocowanie do silnika Xi3, które pozwala używać tego silnika jak zaburtowego? Wiem, że Haswing Cayman GPS ma coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Znaczy, że chcesz go na pawęży powiesić jako napęd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Znaczy, że chcesz go na pawęży powiesić jako napęd?tak, nie zawsze pływam na swojej łodzi, a tak mógłbym przenosić go na inną łódź bez potrzeby kupowania kolejnego silnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 gdzie taki silnik można kupić w dobrej cenie dla kupującego z sonaren lub bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 czy ktoś widział mocowanie do silnika Xi3, które pozwala używać tego silnika jak zaburtowego? Wiem, że Haswing Cayman GPS ma coś takiegoMam coś takiego w sklepie...przykręca się do Xi5/3 i montuje na pawęży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mam coś takiego w sklepie...przykręca się do Xi5/3 i montuje na pawęży.Możesz wrzucić zdjęcie tego lub jakis link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Możesz wrzucić zdjęcie tego lub jakis link?Jutro zrobię zdjęcie...jak nie zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.
Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat?
Top użytkownicy dla tego pytania
261
89
76
52
Popularne dni
9 Gru
27
22 Mar
25
24 Cze
23
2 Sty
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 261 odpowiedzi
siarq 89 odpowiedzi
nurek28 76 odpowiedzi
mancio 52 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2018
27 odpowiedzi
22 Mar 2018
25 odpowiedzi
24 Cze 2020
23 odpowiedzi
2 Sty 2019
21 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Tu nie chodzi o to czy robić czy nie robić, tylko o komentowanie ile coś jest warte "bo mi się tak wydaje". Nikt nikomu nikogo nie piętnuje za robienie czegoś samodzielnie, tylko przydała by się chwil
golenia
W tym roku miałem kilka razy sytuację, że rozłączał się GPS. Były to pierwsze oznaki jego końca, a silnik mam już 8 lat. W końcu padł zupełnie i zacząłem szukać nowego modułu. W Polsce po znajomościac
and66
Rosjanie jak widać nas wyprzedzają i mają świetne filmy o silnikach zaburtowych z rozbiórką na części pierwsze spalinowych chinoli z pokazaniem ich wad i różnic w stosunku do Yamahy lub Tohatsu oraz z
Opublikowane grafiki
1739 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi