hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Mam też złącza nakablowe...dobre jak nie ma gdzie zamontować gniazda z wtyczką. No i ta wtyczka dużo wystaje i można je przypadkowo połamać i wtedy złącze lepsze. I mam też same elementy dolne płyty montażowej do wypinania, i nie trzeba kupować całego kompletu bo do przekładania na drugą łódkę wystarczy sam dodatkowy dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Hej.Czy do montażu na rufie potrzebne jest tylko to co na zdjęciu czy podstawa również.?Jaki koszt ? Jeśli można poproszę na priv.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Hej. Czy do montażu na rufie potrzebne jest tylko to co na zdjęciu czy podstawa również.? Jaki koszt ? Jeśli można poproszę na priv. DziękiDo montażu nie potrzeba podstawy. To pasuje na otwory w 3 ustawieniach. Ja bym dodatkowo skręcił te elementy ze sobą jakim prętem z nagwintowanymi końcówkami. To kosztuje 200 komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pytanie do posiadaczy- czy w zestawie jest antena Point-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Brak anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 do czego antena? ,pisze gotowy do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Point ma kilka innych zastosowań, zacząłem myśleć nad Xi, ale widzę ,że tak czy owak muszę go kupić- skoro nie ma w packu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Możesz coś napisać o tych dodatkowych zastosowaniach?Szukam dla siebie prezentu pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 ktoś się orientuje gdzie w rozsądnej cenie zakupić ten przewód MOTORGUIDE PINPOINT GPS GATEWAY KIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeśli masz dojście to widziałem w Kanadzie za niecałe 300 dolarów CAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Witam.Mam pytanko. Czy funkcje silnika Xi5 , związane z PinPoint będą działać na wyższych modelach ploterów Garmina? Chodzi mi np. o naprowadzanie na wskazany punkt. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez sum23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam.Mam pytanko. Czy funkcje silnika Xi5 , związane z PinPoint będą działać na wyższych modelach ploterów Garmina? Chodzi mi np. o naprowadzanie na wskazany punkt. Motorguide współpracują tylko z Lowerance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 I Simradem.Ale jestem pewny że jak kupisz silnik i popływasz to zrezygnujesz z podpinania do echa . Znam kilka takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 silnik kupiony ,xi3 ,posłucham twojej rady i wstrzymam się z kupnem przewodu do podpięcia echa, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam. Panie Nurek28 , czy może Pan napisać coś więcej na temat pływania z silnikiem dziobowym podpiętym do echa? Jakie to daje dodatkowe możliwości , jakie są wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie jestem żadnym panemWada to cena w Pl.Zaleta to sterowanie silnikiem z poziomu echa i wyznaczanie tras. A dzięki podpięcie dodatkowej anteny Point 1 jeszcze większa dokladność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nurek28 a próbowałeś pływać z xi żeby był sterem a silnik na rufie napędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Próbowałem przy małych prędkościach braku fali daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 A do jakich prędkości ten xi potrafi pociągnąć lajbie, 5kmh ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Moją przy podniesionej spalinie 6.3km/h(aluminiony quicksilver 450 SF po modyfikacjach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajna sprawa z tym napływaniem na punkt wybrany na echu . Wszystko przemawia (oprócz ceny) za zakupem echa współpracującego z Xi5 , które czeka na montaż na mojej łódce. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jak się uprzesz na parowanie to kolega wyżej pisał że 300 dolców kanadyjskij plus zestaw startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajna sprawa z tym napływaniem na punkt wybrany na echu . Wszystko przemawia (oprócz ceny) za zakupem echa współpracującego z Xi5 , które czeka na montaż na mojej łódce. Dzięki za podpowiedzi.Jeżeli chcesz obsługiwać silnik z poziomu echa, to niekoniecznie musi być to najnowszy model sonaru, starsze hds też dadzą radę, zwłaszcza, że robią z mapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nurek28 a próbowałeś pływać z xi żeby był sterem a silnik na rufie napędem?To jest tak jak dołączanie napędów 4x4 spalinowy blokujesz na prosto włączasz bieg i masz ładowanie,a dziobowym ciągniesz i sterujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tutaj białoruscy bracia wykładają ocb- w nawiązaniu słów Giedriusa:https://youtu.be/3RCOxNUnEsw?t=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.
Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat?
Top użytkownicy dla tego pytania
261
89
76
52
Popularne dni
9 Gru
27
22 Mar
25
24 Cze
23
2 Sty
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 261 odpowiedzi
siarq 89 odpowiedzi
nurek28 76 odpowiedzi
mancio 52 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2018
27 odpowiedzi
22 Mar 2018
25 odpowiedzi
24 Cze 2020
23 odpowiedzi
2 Sty 2019
21 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Tu nie chodzi o to czy robić czy nie robić, tylko o komentowanie ile coś jest warte "bo mi się tak wydaje". Nikt nikomu nikogo nie piętnuje za robienie czegoś samodzielnie, tylko przydała by się chwil
golenia
W tym roku miałem kilka razy sytuację, że rozłączał się GPS. Były to pierwsze oznaki jego końca, a silnik mam już 8 lat. W końcu padł zupełnie i zacząłem szukać nowego modułu. W Polsce po znajomościac
and66
Rosjanie jak widać nas wyprzedzają i mają świetne filmy o silnikach zaburtowych z rozbiórką na części pierwsze spalinowych chinoli z pokazaniem ich wad i różnic w stosunku do Yamahy lub Tohatsu oraz z
Opublikowane grafiki
1739 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi