hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 turbosagi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Orientujecie się czy silnik xi3, który posiada GPS jest możliwy do namierzenia po kradzieży? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu TapatalkaW jaki niby sposób skoro nie ma zasilania ? I jak miałby wysyłać te dane o lokalizacji, do tego byłby potrzebny moduł GSM np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Orientujecie się czy silnik xi3, który posiada GPS jest możliwy do namierzenia po kradzieży? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu TapatalkaNie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub.chrobak.3 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Spodziewałem się innej odpowiedzi [emoji1787] Myślałem, że w czasach internetu, aplikacji mobilnych i powszechnego śledzenia tak opcja to standard [emoji3525] Szkoda to byłby fajny patent. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 To na zaś zamontuj modół do śledzenia GPS.U mnie ludzie montują w silnikach zaburtowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł890321 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Witam serdecznie mam kilka pytań odnośnie cit wymieniał ktoś kable zasilające od tego silnika a drugie pytanie jest takie czy złącze andersona daje radę przy tych silnikach i czy ktoś używa?? Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Paweł890321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam serdecznie mam kilka pytań odnośnie cit wymieniał ktoś kable zasilające od tego silnika a drugie pytanie jest takie czy złącze andersona daje radę przy tych silnikach i czy ktoś używa??Różne są złącza Andersona, ja używam tych czarnych, dużych - do widlaków, 80A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł890321 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ja zamontowałem te do 60a takie szare myślisz że dadzą radę czy lepiej zamontować orginalna wtyczkę i gniazdo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ja zamontowałem te do 60a takie szare myślisz że dadzą radę czy lepiej zamontować orginalna wtyczkę i gniazdo ?Też takie złącze mam i daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł890321 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Ktoś wymieniał kable w ix5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Ja nie wymieniałem.Nawet jak używalem ciągle na maxa przez 30 min kable były zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To tylko.mc.sklep wymienia w ultra haswingach i zyskuje "wzmocnienie" sprzedaży:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To tylko.mc.sklep wymienia w ultra haswingach i zyskuje "wzmocnienie" sprzedaży:)Tak, i o mało co te stunningowane silniki to prąd produkują same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolomeo213 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Panowie podpowiedzcie jakich gniazdek i wtyczek używacie do tych silników montowanych w kadłub lodzi żeby to estetycznie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Wielokrotnie polecane Rema Anderson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolomeo213 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Wielokrotnie polecane Rema AndersonDzięki za odpowiedź ale nie takich szukam chodzi mi o takie które montuje się w otworze w burcie jedyne co znalazłem to oryginał motorguide ale jakoś mnie te ich wtyczki nie przekonują:/Coś tego typu i wtyczka do tego Edytowane 1 Lutego 2022 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Dzięki za odpowiedź ale nie takich szukam chodzi mi o takie które montuje się w otworze w burcie jedyne co znalazłem to oryginał motorguide ale jakoś mnie te ich wtyczki nie przekonują:/Coś tego typu i wtyczka do tegohttps://wodomania.pl/gniazdko-zasilania-silnikow-motorguide-p-722.htmlhttps://wodomania.pl/wtyczka-zasilania-silnika-motorguide-8m4000953-p-736.html Edytowane 1 Lutego 2022 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niemiec Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Pokaż duże Szybkozłącze 175A Indeks: ESCSZYB175A Stan: Nowy produkt Tweet Share Google+ Pinterest Drukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Taką wtyczkę ma Minn kota. Zapytaj kol. @Psulek. Ja u niego kupowałem, tzn on mi taką ogarniał. Miałem wcześniej Andersona ale nie do końca mi się podobało to rozwiązanie. Edytowane 1 Lutego 2022 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz1976 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Dzięki za odpowiedź ale nie takich szukam chodzi mi o takie które montuje się w otworze w burcie jedyne co znalazłem to oryginał motorguide ale jakoś mnie te ich wtyczki nie przekonują:/Coś tego typu i wtyczka do tegoUżywam wtyczki mg i jest ok, trochę drogo ale ciężko jest znaleźć coś do montażu w burcie Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Koledzy,Możecie podlinkować jakąś dobrą jakościowo szybkozłączkę i bezpiecznik 60A do xi 3? Widziałem te dedykowane oryginały polecane przez Motorguide, lecz zastanawiam się, czy nie ma alternatywnego rozwiązania.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Koledzy,Możecie podlinkować jakąś dobrą jakościowo szybkozłączkę i bezpiecznik 60A do xi 3? Widziałem te dedykowane oryginały polecane przez Motorguide, lecz zastanawiam się, czy nie ma alternatywnego rozwiązania.Z góry dziękuję za pomoc.cześćużywam od 3 lat tej złączki do xi5- działa i nic się nie grzejehttps://allegro.pl/oferta/kostka-zlacze-typ-anderson-sb50a-10mm2-czerwona-9964601837 Edytowane 17 Lutego 2022 przez Mateos_74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 cześćużywam od 3 lat tej złączki do xi5- działa i nic się nie grzejehttps://allegro.pl/oferta/kostka-zlacze-typ-anderson-sb50a-10mm2-czerwona-9964601837 Cześć,Dziękuję za podpowiedź. Wpinałeś u siebie bezpiecznik, czy masz to jakoś inaczej rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Cześć,Dziękuję za podpowiedź. Wpinałeś u siebie bezpiecznik, czy masz to jakoś inaczej rozwiązane?nie, nie mam podpiętego żadnego bezpiecznika, sam w sobie ma wbudowane zabezpieczenie. Parę razy zaplątałem się w rośliny - silnik się wyłączył i zasygnalizował to dźwiękiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.
Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat?
Top użytkownicy dla tego pytania
261
89
76
52
Popularne dni
9 Gru
27
22 Mar
25
24 Cze
23
2 Sty
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 261 odpowiedzi
siarq 89 odpowiedzi
nurek28 76 odpowiedzi
mancio 52 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2018
27 odpowiedzi
22 Mar 2018
25 odpowiedzi
24 Cze 2020
23 odpowiedzi
2 Sty 2019
21 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Tu nie chodzi o to czy robić czy nie robić, tylko o komentowanie ile coś jest warte "bo mi się tak wydaje". Nikt nikomu nikogo nie piętnuje za robienie czegoś samodzielnie, tylko przydała by się chwil
golenia
W tym roku miałem kilka razy sytuację, że rozłączał się GPS. Były to pierwsze oznaki jego końca, a silnik mam już 8 lat. W końcu padł zupełnie i zacząłem szukać nowego modułu. W Polsce po znajomościac
and66
Rosjanie jak widać nas wyprzedzają i mają świetne filmy o silnikach zaburtowych z rozbiórką na części pierwsze spalinowych chinoli z pokazaniem ich wad i różnic w stosunku do Yamahy lub Tohatsu oraz z
Opublikowane grafiki
1739 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi