hlehle Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Ten pierwszy wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 A mi sie ucho wyłamało na wodzie. Bywa rożnie, wiec wykorzystując że pilot ma przewężenie, zaciągnąłem na nim trytkę i do niej smycz. Trytka nie może być za mocno zaciągnięta, żeby nie naciskała przycisków. I tak już dwa lata. Jak to prowizorka. Nic nie pęka wszystko bangla, jedynie pilot jest lekko pod kątem na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Pamięta ktoś jakiej średnicy i mniej więcej długości były śruby do mocowania podstawy silnika? Chodzi o element mocowany do kadłuba łodzi. Kojarzę że były z łbem na imbus, tylko tyle. Niestety nie mam obecnie możliwości sprawdzić, a chciałem zamówić śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Pamięta ktoś jakiej średnicy i mniej więcej długości były śruby do mocowania podstawy silnika? Chodzi o element mocowany do kadłuba łodzi. Kojarzę że były z łbem na imbus, tylko tyle. Niestety nie mam obecnie możliwości sprawdzić, a chciałem zamówić śruby.M6 to są imbusowe, 40mm ale to dobierasz sobie wedle potrzeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Dziękuję Macieju. Zamawiam w takim razie m6 w kilku długościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Czy ktoś miał do czynienia z takimi obudowami do pilotów? Wyglądają sensownie https://www.etsy.com/pl/listing/1589073817/motorguide-remote-back-cover-with-strong?click_key=5d74cbc3285156414cad7c09ebceff76b87b3051%3A1589073817&click_sum=8881ac3b&external=1&rec_type=cs&ref=landingpage_similar_listing_top-6&frs=1 https://www.etsy.com/listing/1472593358/motorguide-remote-coverlanyard-fixA tym pierwszym linku to jest tylko dolna część czy cała obudowa pilota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 A tym pierwszym linku to jest tylko dolna część czy cała obudowa pilota ?Dolna, ta co się łamie u wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Jeśli będziecie zamawiali tą pierwszą obudowę ( dolne mocowanie ) podłączę się do zakupu. Mi pasowała by pomarańczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Zamówiłem wczoraj właśnie pomarańczową. Wysyłka jest darmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Dolna, ta co się łamie u wszystkichMi w sumie potrzebne są obie , bo w górnej mam zerwane gwinty od śrub , a dokładniej to się "rozsypały" przy dokręcaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Też mi się kiedyś zerwał gwint w obudowie. Zalałem to do pełna klejem 2składnikowym. Rozwierciłem, chyba jedynką, i po wkręceniu gwint trzymał tak, że producent by się zdziwił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zamówiłem i już doszło ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zamówiłem i już doszło pochwal się skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) pochwal się skąd?Link podawałem wyżej. Do mnie też już doszło. Wysyłka z Finlandii ok. tygodnia. Ładnie zapakowane, dodatkowe śrubki w komplecie. Rewelacja !! https://zapodaj.net/plik-qtO0ewqiiN https://zapodaj.net/plik-CCS9YVIKYT[/url] Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) pochwal się skąd?Tam co chłopaki linki podawali wyżej w wątku. Z tydzień i jest. Wysyłka free z Finlandii. Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 I jak jakość wykonania ?Wszystko pasuje i dolega.Ten plastik jest trwały, nie połamie się szybko jak oryginał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Wygląda na solidne, dolega ładnie. Cięższe jest bo to lity plastik do tego sporo grubszy, tak to nie ma się do czego przyczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Ok dzięki. Zamawiam dla siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Może mi ktoś wyśle? Spróbuję odtworzyć.Mile widziany z pilotem. Będziemy mieli to na jerku za pół ceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Plastik to zawsze plastik. Ja juz myślałem, czy z Alu nie wydłubać. Ale póki co trytka robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORKA Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Cześć. Mam pytanie, a mianowicie czy kolejność kalibracji Xi3 ma znaczenie ? Czy Kalibracja kompasu - M111Kalibracja kąta montażu - M112te czynności można wykonać zamiennie czy muszą być w kolejności jak wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zamowilem obudowe do pilota, ktora polecaliscie:) Doszla, troche dlugo zwykla poczta to zajelo, ale fajny produkt i update do pilota motorguide. Polecam Pogadalem troche z gosciem, ktory to robil, powiedzialem ze znalazlem info o nim na Jerkbait i dal znizke dla forumowiczow: Please use this link, I get small Etsy fee reduction through it: https://3dvestment.etsy.com/fi-en/listing/1589073817/motorguide-remote-back-cover-with-strong And the -15% offering promo code: JERKBAITPL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Dziś miałem w rękach polską wersję obudowy. Jeszcze kilka szlifów i będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 versicolor Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Czy coś wiadomo z naszym krajowym projektem klapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Orientuje się ktoś może jakie grube są kable zasilające? Chce założyć złącze hermetyczne i nie wiem na jaką grubość, chyba że może ktoś ma konkretny model złącza polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Szukam na necie zestawienia roznic pomiedzy tymi dwoma modelami i niestety za bardzo nie jestem w stanie znalezc.
Moze ktos tutaj juz zglebial ten temat?
Top użytkownicy dla tego pytania
261
89
76
52
Popularne dni
9 Gru
27
22 Mar
25
24 Cze
23
2 Sty
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 261 odpowiedzi
siarq 89 odpowiedzi
nurek28 76 odpowiedzi
mancio 52 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2018
27 odpowiedzi
22 Mar 2018
25 odpowiedzi
24 Cze 2020
23 odpowiedzi
2 Sty 2019
21 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Tu nie chodzi o to czy robić czy nie robić, tylko o komentowanie ile coś jest warte "bo mi się tak wydaje". Nikt nikomu nikogo nie piętnuje za robienie czegoś samodzielnie, tylko przydała by się chwil
golenia
W tym roku miałem kilka razy sytuację, że rozłączał się GPS. Były to pierwsze oznaki jego końca, a silnik mam już 8 lat. W końcu padł zupełnie i zacząłem szukać nowego modułu. W Polsce po znajomościac
and66
Rosjanie jak widać nas wyprzedzają i mają świetne filmy o silnikach zaburtowych z rozbiórką na części pierwsze spalinowych chinoli z pokazaniem ich wad i różnic w stosunku do Yamahy lub Tohatsu oraz z
Opublikowane grafiki
1739 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi