przemas107 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 witam!może ktoś posiada spinning Westin W3 powershad 270cm cw15-40 i może o nim coś napisać ?pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Miałbym podobne pytanie odnośnie modelu W4 cw do 90g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Miałbym podobne pytanie odnośnie modelu W4 cw do 90gPo co pytać ? Kupować i pisać recenzje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Po co pytać ? Kupować i pisać recenzje Po to by po zakupie zaraz nie sprzedawać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Witam kolegów. Jakiś czas temu byłem w centrum wędkarskim i moją uwagę zwrócił stojak z wędkami firmy Westin. Pomachałem troche kilkoma kijami modelu W3 i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie. W związku z tym, że wędki tej firmy nie są jeszcze tak popularna w Polsce i ciężko o jakieś opinie, postanowiłem założyć ten wątek. Mam nadzieję, że koledzy, którzy już użytkują wyżej wymienione wędki, podzielą się swoimi odczuciami na temat posiadanych przez siebie modeli. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wątek szybko nabierze życia. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Posiadam w3 vertical 185cm 14-28g, bardzo szybki kij, fajne glebokie ugiecie. Ogladalem rowniez dluzsze wersje, byly dosc ciezkie, sztywne (nawet z malym cw) oraz mialy dlugie dolniki co niekoniecznie musi byc wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) U mnie na początek chyba wybór padnie na Westin W3 StreetStick Spin 213cm 2-10g. Jeśli ktoś posiada będę wdzięczny za opinie. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja mam W3 ultrastick 2.10 15-50 kupiony nie dawno . Myślałem że pała będzie a to bardzo zgrabny kijek . wykonanie eleganckie , kijek lekki czuły (choć sprawdzane tylko telefonem ) jeszcze nie łapałem bo nie ma kiedy. Jak coś więcej bede wiedział to dopiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Ja mam W3 ultrastick 2.10 15-50 kupiony nie dawno . Myślałem że pała będzie a to bardzo zgrabny kijek . wykonanie eleganckie , kijek lekki czuły (choć sprawdzane tylko telefonem ) jeszcze nie łapałem bo nie ma kiedy. Jak coś więcej bede wiedział to dopiszę . W 4 tak samo, a może i lepiej, ale niestety bardzo słaby lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 trochę odkopię temat bo szukam opinii na temat kija westin w3 streetstick 213/2-10 może ktoś miał albo ma i może coś więcej napisać, będę wdzięczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardhell Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 witam wszystkich czy zna ktos moze wedke WESTIN W6 BOAT 210cm 150-400g chce taka kupic i prosze o infojak sie zachowuje i wszystko co mozliwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Panowie mam z westina już parę wędek. Między innymi w4 powershady 2.40 do 40 i 90 gram. Także tego w4 2.55 do 180 gram w cascie. Jedzie do mnie w3 1.85 do 28 gram. Gdyby były pytania to piszcie śmiało. Postaram się pomoc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quert383 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Westin W3 T&CJako że nie znalazłem odpowiedniego wątku to przywitam się tu: Witam, Mam na imię Hubert, jestem spinningistą(głownie okoń i szczupak), czasem łowię na inne metody(ale to naprawdę rzadko), jako że mieszkam na ścisłym pomorzu zafascynowałem się muszkarstwem i może będę w to ,,szedł'',ale póki co spinning.Przechodząc do tematu. Doszedłem do wniosku, że mój obecny okoniowy spinning nie daje mi tego czego bym chciał tzn. kontaktu z przynętą i dnem, dodatkowa plecionka szumi na nim mega głośno, więc chciałbym go zmienić na coś porządniejszego.W Europie firma Westin ma bardzo dobrą opinie, i w przynętach i w sprzęcie. Znalazłem ten model, ale w internecie mało o nim piszą, jeden filmik i 2 opinie. Rozmawiałem z jednym z przedstawicieli Westina chyba na Szwecję, który mówił o kiju w samych superlatywach.Jednak chciałbym usłyszeć opinie od kogoś kto użytkuje ten kijek, bądź miał go w ręce.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Za 500 zł to już kupisz MHX 781 albo 871 i będziesz mieć i kontakt i czucie . No i zawsze go odsprzedasz ... sorrry za OT. Myślałem, ze jestem w wątku o okoniówkach ... Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Panowie potrzebuję informacji nt W3 Drop shot 240/270- czy to jest wklejanka? Ktoś ma doświadczenia jakieś? Edytowane 1 Listopada 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Witam, na targach w Poznaniu natknąłem się na fajny kijek ale to chyba nowość skoro był na targach i nie mogę go znaleźć do kupienia w Polsce. Znalazłem go na jakiejś niemieckiej stronie za 107,95 euro. Może ktoś coś wie o tym kiju bo naprawdę zrobił na mnie wrażenie. Chciałem go do jerków 40-80 gr ale gumy też by obsłużył z pewnością. https://www.angeln-shop.de/westin-w3-powerstrike-t-baitcastrute.html\Może ktoś też wypatrzył ten kij? Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Kupiłem dzisiaj westin W3 210 7-28g. Szukałem takiego uniwersalnego kija na Odrę w większości do gum trochę do woblerów boleniowych . Kij który wytrzyma przyłów suma średniaka ok 1 metra, którego sporo na moim łowisku. Westin dobrze mi leżał w ręce, poprawnie wykonany i dziwacznie opisany Jak bym nie czytał opisu to bym ocenił go na 15-18g akcje mod-fast. ugina się płynnie mniej więcej do połowy długości, raczej nie do podbijania gum z dna . Zapas mocy jest umiarkowany.W weekend pojadę nad wodę i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Do mnie jedzie Westin W3 Powercast 248cm XH 20-80g 2 cz. jak będzie okazja pomachać to zdam relację .... Wrzucajcie ugięcia do odpowiedniego wątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Witam Czy ktoś może coś napisać o tym kijku. Akcja, ugięcie itp. Westin W3 StreetStick UL 183cm-1-5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Gdyby były pytania to piszcie śmiało. Postaram się pomocCześć. Szukam informacji nt WESTIN W4 Powershad 270 cm MH 15-40g.Pisałeś, że masz 240 do 40. Powiedz mi proszę, jak z tym dolnym cw, czy da radę zaczynać od 10g czy to zdecydowanie za mało?Kijek bardziej pod gumy na sandacza, czy blachę na szczupaki też obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSkywalker Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam Czy ktoś może coś napisać o tym kijku. Akcja, ugięcie itp.Westin W3 StreetStick UL 183cm-1-5g Wczoraj macałem, fajny cięty kijek. O ugięciu nie będę się wypowiadał, bom nie wtajemniczony aby poprawnie je czytać. Silnie borykam się z myślą zakupu. Kolega się skusił na zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) witam wszystkich czy zna ktos moze wedke WESTIN W6 BOAT 210cm 150-400g chce taka kupic i prosze o infojak sie zachowuje i wszystko co mozliwe pozdrawiamPytanie z zeszłego roku ale opiszę moje wrażenia z użytkowania W3 Boat CG 150-400 gr czyli najtansza seria w opcji travel.Kij kupiłem w ostatniej chwili tuż przed wyjazdem na Soroyę w marcu br. Jechaliśmy grupą 12 osób - wszyscy wysposazeni w Penny Regimenty cw do 600gr. Warunki były ekstremalnie ciężkie - pilkery 400gr i ok 500-600gr gumy. Westina wziąłem na łódkę aby go przetestować...i łowilem nim do końca wyjazdu. Kij w serii W3 jest uzbrojony w proste komponenty ale na morze nic więcej nie trzeba - kwintesencja funkcjonalności. Największym zaskoczeniem był sam blank, który mimo iż pracował w swoich absolutnie maksymalnych wg producenta zakresach wagowych to dzielnie dawał radę z dorszami 15-25kg (bardzo duży zakres pracy). W sumie kij wyjął w tym sezonie ok 400kg dorsza. Dodam że 4 Penny Regimenty (wersje 2 częściowe) pękły - każdy w tym samym miejscu - w okolicach łączenia wiec zakładam wadliwy projekt. Westin doskonale się sprawdził i ma bardzo przyjemną, pełną pracę. Po powrocie dokupiłem jeszcze 2 wędki tej samej serii tyle, że o kaliber mocniejsze - do 600gr i mam nadzieje sprowadzić je na norweskich halibutach. Dla mnie ta seria to ważne odkrycie gdyż przerzucam się na transport samolotowy i od dłuższego czasu polowałem na dobrego trawela - w cenie ok 500zl ciężko znaleźć lepszy kij.PozdrawiamTomek Edytowane 22 Czerwca 2019 przez gladki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Mial ktos styczność z tym kijkiem? Cel szczupak na ciezko. Głównie hard baity i gumisie Spinning Westin W4 Powercast 255cm 40-130g XXH 2cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mial ktos styczność z tym kijkiem? Cel szczupak na ciezko. Głównie hard baity i gumisie Spinning Westin W4 Powercast 255cm 40-130g XXH 2cz Miałem ten kijek w ręku, ale niestety tylko na sucho w sklepie. Jak dla mnie petarda pod takie zastosowania. Te 130g to trochę przesada moim zdaniem, myślę że realnie tak do 100g uciągnie. Nie jest to pała bez ugięcia, a fajny mięsisty blank pracujący prawie na całej długości. Dosyć długi dolnik - taki w sam raz do wsadzenia pod pachę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Używa ktoś Westin'a W3 PowerTeez 2.5 lub 2.7m o c.w 7-28g? Jaki przynęty obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi