Gość White--fish Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Panowie są na forum użytkownicy Westin Streetstick w wersji 1-5g? Jak ta wędeczka się spisuje? Faktycznie czuć już od 1 grama? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Panowie potrzebuję informacji nt W3 Drop shot 240/270- czy to jest wklejanka? Ktoś ma doświadczenia jakieś?Tak to wklejanka, bardzo fajna moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Miał ktoś może w3 bass finesse 210 5-15 jak wrażenia i odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Westin Wędka W3 Powershad Spin M 240cm 7-25g mnie interesuje ten model proszę o jakieś informacje na temat tej wędki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelek625 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wędka westin w4 powershad 270 xh 30/90.. Kupiłem specjalnie pod głowatka na Dunajec. Super akcja, nie jest to sztywna pałą. Jest czuła a zarazem bardzo mocna w dole. Mały minusik to przelotki nieco małe (jak na zimę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkuje ktoś W3 powershad-t 60-180g?Ile realnie pociągnie ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Wędka westin w4 powershad 270 xh 30/90.. Kupiłem specjalnie pod głowatka na Dunajec. Super akcja, nie jest to sztywna pałą. Jest czuła a zarazem bardzo mocna w dole. Mały minusik to przelotki nieco małe (jak na zimę)... Piotrze jak kijek sobie radzi w nurcie z większymi woblerami.Odnoszę wrażenie,że szczytówka może być zbyt spolegliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ma ktoś może kijek westin w4 powershad 240 cm x 30-90g. Jakiej długości ma dolnik, jaką gramaturę realnie obsługuje i jak jest z wyważeniem? I te same pytania do modelu w4 powerlure 25-80g i 30-100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Kupiłem dziś w3 StreetStick 183cm 1-5g. Na sucho fajny, cięty, sprężysty i szybko gasnący. Jutro testy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kupiłem dziś w3 StreetStick 183cm 1-5g. Na sucho fajny, cięty, sprężysty i szybko gasnący. Jutro testy nad wodąJak po testach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelek625 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam. Wobler z szerokim sterem 13 cm i ok 35 gram w dużym nurcie trochę zbyt mocno (jak dla mnie) kładzie szczytówkę. Dużo lepiej jest na spokojniejszej wodzie. Na pewno nie nadaje się do dużego nurtu z dużo większymi woblerami. Niemniej jednak jak dla mnie jest super. Jest bardzo uniwersalna bo rzuca przynętami mniejszymi niż podaje opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Jak po testach?Bardzo pozytywnie. Kijek jest czuły. Zaliczył przyłów pike'a 60cm i kompletnie nie stanowi to dla niego problemu. Miota 2g + 2" na bardzo duże odległości. Szczyt sprężysty ale gaśnie szybko po wyrzucie, jest szybki. Myślę, że komfortowo ogarnie do 10g maksymalnie. Jest niedoszacowany jeśli chodzi o c.w.Jestem bardzo zadowolony z tego patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Czy ktos uzywał w3 power lure 2.40 20-60 lub w3 power teez 2.50 21-70. Jak czulosc, jakie sa realne ciezary wyrzutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Czy może ktoś wie ile pociągnie Westin w3 jerkbait 15-50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad wędkarz Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Westin na ogół dobrze określa ciężary wyrzutowe ale dodatkowe 10g przy 50g czy 70g spokojnie obsłuży.Dodatkowy plus to nie ma problemu z gwarancją/reklamacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George Fish Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Cześć Pytam posiadaczy W3 StreeStick 213 2-10g. Pasuje ten kijek na stojące wody, do obrotówek Nr 1 aglia o wadze 3,5 g do 4,5g, na cienkiej żyłce? Nie za sztywny pod oksy? Nie gubi ich? Pozdrawiam serdecznie GF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_fishing Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 CześćZastanawiam sie nad w8 spin m 270cm 7-30g. Czy ktoś ma lub miał okazje macać ten kijek, pod jakie przynęty by pasował, jak zachowałby się pod niższym obciążeniem niż podane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Za tyle kasy to już robisz sobie wędkę z pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Za tyle kasy to już robisz sobie wędkę z pracowni Proponuję jechać do sklepu gdzie mają tą serię, pomacać przynajmniej i napisz to samo jeszcze raz. Myślenie że jak kij z pracowni to już jest super wypas jest błędne. Wszystko zależy od wykonawcy i oczywiście portfela, skoro kolegę stać i ma taki kaprys to jak najbardziej popieram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Proponuję jechać do sklepu gdzie mają tą serię, pomacać przynajmniej i napisz to samo jeszcze raz. Myślenie że jak kij z pracowni to już jest super wypas jest błędne. Wszystko zależy od wykonawcy i oczywiście portfela, skoro kolegę stać i ma taki kaprys to jak najbardziej popieram.Jakoś wędki Westina nie specjalnie przypadły mi do gustu ale popieram Cię w 100 %Strasznie demonizuje się u nas te "wędki z pracowni". Wyprzedzając dziwne uwagi - miałem kilka sztuk, z dobrych pracowni. Wszystkie poszły w ludzi Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez kruz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Bo jak ktoś zapłaci 700 czy 1k PLN to w jego głowie i tak będzie myśl, że patyk za który zapłacił jest lepszy od seryjnego. Doświadczają ludzie wtedy tzw. dysonansu poznawczego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Wędka z dobrej pracowni ma sens tylko jeśli zamawiający jest w stanie doskonale określić potrzeby i detale a rodbuilder jest w stanie to zrozumieć i odtworzyć. Jeśli powyższe kwestie są spełnione to późniejsza sprzedaż wędki z pracowni podyktowana jest raczej chęcią spróbowabia czegoś nowego niż niezadowoleniem. Piszę odnośnie własnego doświadczenia ???? Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez saitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Szukam info na temat wędki W3 Ultrastick 210 10-40 g. Generalnie interesuje mnie akcja, realny zakres cw i czy da radę z Meppsami Musky killer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Hej, a co powiecie o Westin W3 powerteez 250 7-28g ? Warta uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi