admin Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Właśnie ... znalazłem fajne zdjęcie na shimano.co.jp. Zobaczcie sami: PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 O kurcze, a co to jest??? Nie muchowka, bo kij z korba, ale prawie zamknal kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Mój kolega kiedyś zamknął... Złapał zaczep w trolu i w ferworze walki poluzował linkę, która zaczepiła się o pierwszą przelotkę szczytówki - ale licząc od łączenia. Mimo wyłączenia silnika łódź płynęła siłą bezwładności, co powodowało skracanie się linki. W ten sposób szczytówka zamknęła koło - ostatnia przelotka szczytówki dotknęła pierwszej. Nie czekaliśmy na rozwój wydarzeń - wędka została puszczona i wystrzeliła za rufę. Po wyciągnięciu jej z wody okazało się, że plecionka się rozplątała, a blank jest... cały. Najmniejszego (widocznego) uszkodzenia mechanicznego. Kij: Cormoran Power Grip 10-40, 240. Stara, dobra produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 To chyba jakiś spinning zbudowany na długaśnym blanku muchowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, mnie to wyglada na hula hop, ale takie przeciete na poł!! jakos trudno mi sobie wyobrazic sytuacje w ktorej spinning mógłby zachować sie w taki sposób. A tak powazniej to niezła przygoda z tym cormoranem.pozd jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Moim zdaniem dziwna krzywizna blanku wynika z tego, że (w b. silnym) ugięciu został on pochylony w kierunku obiektywu, tj. szczytowa część łuku znajdowała się znacznie bliżej, niż dolnik i szczytówka. Ot, taka sztuczka optyczna... Być może jest to moment holu - byłoby to logiczne, gdyby ryba uciekała od obiektywu; nawet wędkarz zdaje się patrzeć nieco w głąb kadru. A może pic na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A nie pomyśleli.cie, że może ten spining został rozciągnięty w komputerowym programie graficznym n.p. Corel, Photoshop lub podobnym, a następnie nałożony na krajobraz. Dzisiaj przy mocnym komputerze takie sztuczki można już robić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Mówiąc pic na wodę właśnie to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Właśnie ... znalazłem fajne zdjęcie na shimano.co.jp. Zobaczcie sami:
Pozdrawiam
Remek
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi